|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() Day 1:
אני ארשום את התרגילים בעברית סילחו לי נא אך אני שונא את שמם באנגלית. כל מה שרשום בסדר יורד המשקלים כמובן עולים ואחרים , כרגע זו תוכנית נטולת רגליים. לפני כל אימון מתבצע חימום כתפיים הנפות לצדדים , קצת דמבלים בעמידה בתנועות שונות ומשונות החימום נמשך כ5 דקות , לפעמים גם יש חימום חזה עם דאמבל במשקל 50% RMX. Day 1: חזה: לחיצת דאמבלים שיפוע רגיל - 3X12.10.8 פלייס דאמבלים שיפוע רגיל - 2X10 גב: האמר - 2X8,6 משיכה פולי תחתון לטבור - 3X10.8.6 יד אחורית: מוט U - 12X1 יד קידמית - דמבלים בישיבה 2 ידיים בו זמנית שיפוע 80-90 מעלות - 2X10,8 כתף: מוט מאחורי הראש בישיבה 90 מעלות - 1X10 Day 2: חזה: קרוס הובר : 3X10.8.6 לחיצת דמבלים שיפוע שלילי - 2X10,8 גב: משיכה פולי תחתון לטבור - 3X10.8.6 וינץ 2X12,10 יד קידמית - מוט W 2X10 יד אחורית - חבל מאחורי הראש 1X12 כתף - לחיצת בדמבלים 1X10 מוט מאחורי הראש 1X8 Day 3:(אימון בשביל הכיף) חזה: פרפר במכונה - (כיף) 2X10,8 דמבלים לחיצה שיפוע רגיל (מוות )3X8,6.4 גב: האמר: 3X10,8,6 משיכה פולי תחתון לטבור - (כן אני אוהב את התרגיל) 2X10.8 קידמית - פטישים בעמידה 1X10 אחורית - חבל עם משיכה לצדדים 1X12 כתף - הנפות לצדדים 2X10,8 זה הכל , חיטוב קלאסי בלי יותר מדי מאמץ אימון משקולות 20-30 דקות מנוחות 40 שניות , אין רגליים מסיבות טכניות לא נורא , בטן עובד פעם - פעמיים בשבוע סתם בשביל השריפה לא מייחס לזה חשיבות איזה סט שניים. לא יכול לעשות דדליפט (בריאותית) , אשמח לתגובות :sbb4: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התכנתי ממש לא לטעמי אני לא יפרט כי קודם אני רוצה לשאול אותך
למה אין רגליים? זה חשוב תסביר את "הסיבות הטכניות" דבר שני למה אתה לוקח כל כך מעט זמן הפסקה? מה זה התרגיל לגב "האמר"? על תעשה לכתפיים הנפוץ לצדדים האימון לוקח 20-30 דקות???!!!! כמה אירובי אתה עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() האמר זה משהו כזה
http://www.exrx.net/WeightExercises/...pPulldown.html זה דומה אבל לא בדיוק. למה אין רגליים? יש בעיה ברגליים. למה לוקח כל כך מעט זמן הפסקה? כי אני בחיטוב ומנצל את הדופק הגבוה באימון האנאירובי גם כן. למה לא לעשות הנפות לצדדים? כן האימון לוקח 20-30 דקות כי ההפסקות קצרות מאוד. אירובי עושה מספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תוריד סטים אחי אתה תגיע לאימון יתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() להוריד? יש פה בקושי 15 סטים באימון
|
![]() |