|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמא שלי תפסה אותי מעשן סיגריה, אני לא יספר לכם את כל השיחה שהיא עשתה לי אבל בקיצור היא אמרה לי שבתכלס אני בוגר ושאני יכול להחליט לבד אבל היא לא רוצה שאני יעשן ושהיא מחכה שאני יאמר לה שהפסקתי ואם אני לא יאמר לה שהפסקתי בקרוב אז היא תספר לאבא,ואני לא יוכל יותר לצאת עם חברים וכו'.....
מה אתם הייתם עושים במקומי? סתם תגובות? עצות?
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() קודם כל בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במקומך הייתי מפסיק לעשן כי זה טמטום מוחלט ובזבוז כסף סיגריות לא יתן לך כלום בחיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מפסיק לעשן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תספיק לעשן , זה סתם בזבוז כסף , אתה יכול לקנות 4-5 קופסות טונה במקום קופסץ סיגריות שזה בכלל לא עושה כלום רק מזיק לגוף שלך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עזוב את זה שתפסו אותך אתה צריך להפסיק.....למרות שזה קשה... חחח לפי הכותרת חשבתי תפסו אותך מאונן/מזיין חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() זה...תלוי בגודל החגורה של אבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() מה חגורה תגיד לי?!?! מה הוא ילד קטן? ועוד בגלל סיגריות? אם אתה עוד מתאמן אני בכלל לא רואה סיבה שהחגורה תגרום לנזק כלשהו...
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי תפסיק לא חבל על הכסף ואלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני מת להפסיק אחים שלי אבל בעבודה וביציאות עם החברה כולם מעשנים וממש בא לך אחת....מבינים..אתם לא יודעים עד כמה אני רוצה הפסקתי לאיזה שבוע פעם וכל השבוע חשבתי על זה ובסוף חזרתי...למי ששאל אני בן 15.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() תחשוב שבמקום לבזבז כסף לע סיגריות הייתי יכול לקנות אבקות.
עצוב מאוד. קח בזוקה וכל פעם שבא לך לעשן תאכל. עריכה: בונא ילד אתה בגיל שלי. מה אתה מעשן זה סתם חרא. אם כבר אלכוהול מילא לא יכול לגרום לך לסרטן ולהרוג אותך(רק בתאונות). בטח התחלת בגלל הפוזה.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח יפוזאיסט מסריח תשבע לא בישביל הפוזה ?????????? עזוב בריאות לא חבל על הכסף אהה קורעים תתחת במלצרות לבוא לסים 20 שקל על סירגיה בחיים לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני חדרן בבית מלון ולא מלצר זה 1.
2 לא יודע אם זה היה בשביל הפוזה או להיות כמו כולם אבל אני מודה שלא הייתי צריך להתחיל...השאלה איך אני מפסיק.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עכשיו ברצינות.. פשוט תפסיק עם זה זה לא שאתה לא יכול זה שאתה לא רוצה ..אין לך מספיק כוח רצון תחשוב על הנזקים שזה יוכל לגרום לך בעתיד +ביזבוז מוחלט של כסף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כולם מתחילים בשביל הפוזה ובגלל המושפעות אף אחד פה לא יכול להגיד שזה לא נכון, דבר שני המלצה שלי פשוט תפסיק עם זה, אין בזה שום דבר טוב - ריח מסריח, מזיק לבריאות, מזיק לכיס.