|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה: אין לי תוכנית מובנית או משהו, סתם משהו שהמאמן נתן לי ככה ברגע. אז ככה:
לחיצת חזה אחיזה אחיזה עליונה ואחיזה תחתונה: סט ראשון: 35 קילו 10 חזרות, סט שני: 42.5 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 27.5 קילו 17 חזרות. פרפר - סט ראשון:27.5 קילו 10 חזרות, סט שני: 35 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 20 קילו 17 חזרות. מכשיר משיכה עלית מאחורי הראש, אחיזה רחבה, אחיזה צרה הפוך: סט ראשון: 27.5 קילו 10 חזרות, סט שני: 35 קילו 10 חזרות סט שלישי: 20 קילו 17 חזרות. כתפיים- הרמת משקולות לצדדים בישיבה: סט ראשון: 27.5 קילו 10 חזרות, סט שני: 35 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 20 קילו 17 חזרות. המכשיר שיושבים על כיסא, ואתה צריך להריםם משקולת שיושבת לך על הרגל (מה השם אגב?): סט ראשון: 27.5 קילו 10 חזרות, סט שני: 35 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 20 קילו 17 חזרות המכשיר שיש לך משהו שסוגר על הרגלים ואתה צריך להוריד משקולת (מה השם אגב?): סט ראשון: 27.5 קילו 10 חזרות, סט שני: 35 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 20 קילו 17 חזרות לחיצת רגלים: נע בין 40-70 קילו, תלוי כמה אימונים יש לי באותו יום. יד אחורית: המתקן של המשיכה העליונה, פשוט דוחפים את הידית כלפי מטה (המבין יבין) סט ראשון: 20 קילו 10 חזרות, סט שני: 27.5 קילו 10 חזרות, סט שלישי: 15 קילו, 17 חזרות. דו ראשי של היד - מניחים את המרפק במרכז הירך (משתמשים בירך ככונטרה): סט ראשוון שני ושלישי בין 10 ל-12 קילו עשר חזרות. תודה מראש וסליחה על החפירות העצומות. אגב, יש עצות לתרגילים חדשים ולאירגון חדש של הסטים, המשקל והחזרות? אגב, אני בן 14.5, גובה: 1.70 משקל: 68.5 תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית די טובה אבל תחכה למקצוענים פה שיגידו לך את דעתם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1) תודה שנתת את חוות הדעת שלך.
2) נראה לי יש לי הרבה לחכות עד שהם ישימו לב לאשכול הזה... כבר איזה 3 שעות וזו תגובה ראשונה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אתה צריך להתחבב על האנשים פה בשביל שישימו עלייך..תגיב להם , תעשה צחוקים וזה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא רשמת ברור בכלל...
קודם כל, תרשום שמות של תרגילים ברור. דבר שני, אתה לא צריך לרשום את המשקל שאתה מרים, רק סטים וחזרות. דבר שלישי, אתה לא יודע את השמות של התרגילים וזה מבלבל.. אני אתן טיפים כללייםשתתקן את העצמך כי אני צריך ללכת. תדאג ששריר גדול(חזה גב רגליים) יקבל 5 סטים ושריר קטן 3 סטים(יד קדמית יד אחורית כתפיים בטן) ושטווח החזרות יהיה בין 6-12, אין צורך להגיע ל17 כמו שרשמת פה. אל תיהיה מקובע לפירמידות, אתה לא צריך כל תרגיל להתחיל ממשקל קטן ולעלות משקלים, הגוף מתרקגל לזה מהר. פשוט תעשה סט אחד של חימום(60% ממקל עבודה 6-8 חזרות) ואז את שאר הסטים תעשה כרגיל, אפשר להתחיל מנמוך ולעלות, אפשר 3 סטים עם אותו משקל ואפשר להתחיל ממשקל גבוה ולרדת עם סטים, פשוט תגוון. מקווה שעזרתי.. אני לא אוכל להגיב, אין לי מחשב לכמה ימים ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() דבר ראשון מה המטרה שלך?אם אתה עובד על מסה על תעבור את הrm12 כךומר כל סט החזרה ה12 אמורה להיות האחרונה ומאוד קשה שבקושי תעשה.
כמובן אפשר לעשות 6-12 יותר מ12 יעבוד על סיבולת..כאן אתה מערבב ביניהם ככה שאתה לא שם דגש על שניהם וזה לא יעיל לשניהם.. דבר שני אחיזה בחזה התכוונת פרק כף היד הפוף?אם זה מה שהתכוונת אז אין לזה שום השפעה לא על החזה ולא על היד האחוריתועוד דבר אם נגיד אתה עושה עם 25 קילו 10 חזרות ועם 35 10 חזרות זה אומר שהסט של ה25 קל לך , וזה לא יעיל לשום דבר חוץ מחימו שלא תורם לעלייה במסה או משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אבל יש לי עוד שאלה, הבנתי שאני גם יכול מצד שני, לעבוד 5 סטים נניח, של 1-5 חזרות עם משקל גבוהה מאוד. זה נכון? ואם אני רוצה לשים דגש על קבוצה מסויימת של שרירים ו\או שריר מסויים, כדאי לתת לו סופר או דרופ סט בתחילת האימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
סופר סט ודרופ סט זה שיתות אימון..אתה יכול לנסות לראות אם עובד עלייך טוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה. אבל רגע, אתה אומר שדרופ סט עושים במשך כל האימון ולא רק פעם אחת? ואגב, הוא אמור להיות במקום סט אחד או כל הסטים? או שעושים את כל הסטים דרופ סט? |
|
![]() |
![]() |