|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 3 קילו ב280 שקל
היה שווה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תחדש גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מוצא אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() זאת היתה הנקודה שלי. ידעתי שלא רשום
![]() פשוט רציתי שתגיע למסקנה בעצמך... אני לא קונה אבקה שלא רושמת על עצמה פרטים חשובים כמו פרופיל חומצות אמינו. ועוד דבר תסתכל לגבי כמות הפחמימות באבקה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 11.6 ל100 גרם..
3 ומשו למנה.. ואחי אני לא קניתי מחנות קניתי ממדריך שאני סומך עליו שיביא לי אבקה טובה אבל שאלתי אם המחיר הוגן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() בהנחה שהמוצר אמיתי (לינויברסל יש המון זיופים בשוק ) אז המחיר סבבה לגמרי
יש להם מוצרים טובים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ליוניברסל יש מחירים טובים והמחיר זול בהרבה .
חלבון זה חלבון, ופרופיל חומצות אמינו זה חרטא ברטא.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא סומך עליהם החברות היחידות שאני סומך עליהם זה אופטימום נייטור בסט וצמפיון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בעעע איזה מגעיל זה
שתיתי עכשיו פעם ראשונה שייק עם כף קדושה של אבקת חלבון בטעם וניל עם 300 מיליטר מים בעע |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כן כן שווה אל תדאג
אבל אחרי שתשתה אותה אתה הולך מזה להתבאס יש לה טעם של קצף בייצים אי אפשר לשתות אותה הייה לי פעם ויתפללתי לרגע שהיא תגמר זה לא שהטעם שלה לא בסדר הטעם אפילו נחמד האבקה עצמה לא מתערבבת ומשאירה גושים ובשייקר נהיה קצף כולו שלוקח לפחות שעתיים + עד שהוא יורד זה ממש כמו לשתות קצף בייצים יאק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש עוד הרבה אספקטים שצריכים להסתכל עליהם כמו גם איזה סוג החלבון הוא WPC או WPI ... יחס שומן ופחמימות.... וכו'... החלבון של יוניברסל סביר אבל ולחברה יש אחלה מוצרים אחרים שאני אישית צורך אבל בנוגע לאבקות חלבון הייתי הולך על משהו קצת יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() נשלח פעמיים-נערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה שעה מומלץ לקחת את האבקה? ביום שאני לא מתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() בבוקר עם הארוחה
או כתחליף ארוחה או בכלל לא;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() ביום שאתה לא מתאמן אין חובה לקחת אבקה.
ההמלצה שלי היא לצרוך סקופ בבוקר ביחד עם השיבולת שועל/דגנים וחלב רזה גם בימים ללא אימון מפני שהחלבון באבקה מתעכל ונספג בצורה מהירה ובבוקר לאחר "צום" השינה של מספר שעות הגוף צריך את החלבון בצורה "דחופה" יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה
(: מקווה שהסיוט הזה יניב תוצאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() לא נורא תסבול הפעם, פעם הבאה תדע לקנות מוצר איכותי יותר. אני בטוח שבחנות ידעו לתת לך משהו טוב במחיר משתלם.
לגבי הטעם, אם יש לך בבית בלנדר תנסה להוסיף תמרים (במקום סוכר ענבים אפשרי) בננות, תותים או פירות יער לקבלת שייק פירות או תנסה כף שוקולית של עלית כדי לקבל טעם שוקולדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() יוגי תן לי להבהיר את עצמי,
קודם כל לא מזלזל ביחס חלבונים פחמימה, אבל כמו שנאמר פה מדובר על הפרש שבין 1גרם ל100 גרם ל-5 גרם, הפרש זניח. לגבי פרופילי חומצי אמינו , זה סתם Hype כמו שאני רואה את זה. תיקח חלבון "איטי" בבוקר ולאחר אימון, אתה באמת חושב שזה יפגע בך? להכנס לכזו רמה של איזה חומצות אמינו יש בחלבון שלך זה כבר כבר התעסקות שאין בה צורך. העיקר להיות במאזן חנקתי חיובי ולצרוך סה"כ של קלוריות שמתאים למטרה שלך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() אחלה אבקה אני משתמש בה.. 280 שקל זה מחיר הוגן אבל אפשר למצוא בדיוק אותו מחיר באינטרנט והאבקה הזאת בטעם תות דוקוא טעימה אם שמים בבלנדר
|
![]() |
![]() |