|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן!
צריך המלצה למכון כושר מחיפה, עשיתי היום סבב מכונים , הייתי בסילבר ג'ים ,קודם כל המכון נראה ממש סבבה, הבעיה שהמחיר יקר בטירוף, 700 שקל או קצת יותר לא זוכר ל3 חודש?! מה הם נורמלים? הייתי בסקופ בנשר, המכון מפוצץ בכוסיות, ובכללי המכון נראה מצוין למרות שקצת צפוף, ממש בקצת יותר זול מסילבר ג'ים אולי ב200 שקל. הייתי בטופ ג'ים שברוממה למי שמכיר, 670 שקל ל3 חודשים?! והמכון לא משהו אמנם יש מתקנים וברזלים אבל הדגש זה כל הכוסיות וההליכונים , שזה טוב אבל בסופו של דבר אני בא בשביל להתאמן לא לאונן. כרגע יש לי מנוי באקסטרים בנשר, 500 ל3 חודשים אבל המכון באמת... בקושי באים אנשים, כל המכון עבר שריפה ענקית ולא טרחו לנקות שום דבר וכל הברזלים מלאים בפייח (גם כן ברזלים משקולות עד 20 קילו וכל שאר המתקנים עד 100 קילו, שמזמן עברתי את זה וצריך לאלתר משקלים). בקיצור יש למישהו עוד רעיונות למכוני כושר שלא שמעתי עליהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באיזה שעה ההית בסילבר ג'ים ?
נכון שהמכון קצת יקר אבל הוא איכותי אתה יכול לנסות בקריות אני ידוע שהמכון של Nabba בקרית מוצקין הוא אחלה מכון
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בסביבות 6וחצי, היה שם אחד בשם גיל או שהוא שמן ולא מתאמן בכלל או שהוא במסה רצינית ביותר (הייתי עם חולצה שחור-לבן פסים כזו),
סילבר ג'ים נראה באמת מכון על רמה ביחס לכל מה שראיתי עכשיו כולל ההוא מנשר, אבל מה ישר בטירוף. מישהו מכיר בחיפה אולי פספסתי? -בקשר להוא במוצקין הייתי שם מזמן , זה של אמנון גאון אשתו יושבת שם בקבלה , אני בערך מכיר אותו דיי באופן אישי הייתי מנוי במכון שלו בנווה יוסף עד שהוא עבר לקריות, המכון באמת לא יקר אשתו הציעה לי 4 חודשים ב500 שקל אבל לנסוע עד לשם? ועוד לחזור חזרה אחרי אימון זה חתיכת נהיגה מאשר קילומטר וחצי נסיעה ואני בבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קולמן ברור שסילבר זה הכי רציני מכל מה שראיתי עד עכשיו, הבעיה שהוא גם הכי יקר, דיברתי עם אנשים אמרו לי שאפילו 500 שקל זה הרבה, אשכרה 700 שקל ל3 חודש זה המון , אפשר לחשוב המכון שלו ממוקם באמצע סביונים-דניה רמת אביב ביחד וכל המכשירים מזהב...
מה לגבי המכון של בריכת מכבי? יש שם מכון כושר עם בריכה הבנתי ב500 ל3 חודשים? יש למישהו מושג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שייפ קריון - 200 שקל לחודש התחייבות לשנה, אם זה רחוק לך אז זה לא משנה אבל זה אחד המכונים
הרבה ברזלים :> יש לך הכל שם אחי , כל המוטות כלובים לסקוואט 3 ספות של לחיצה ועוד ספה אחת בשיפוע חיובי ועוד אחת בשיפוע שלילי. אין מחסור במשקולות, רק אם אתה בא בערב 7-6 זה מציק, יש הרבה אנשים, אבל אני בא אחרי הבצפר \ בבוקר ופשוט תענוג אני שם עם עוד מקסימום 3 אנשים זה פשוט כיף =] באיזור האירובי לא צפוף בכלל, ואחלה יחס במכון עצמו מהצוות וגם אחלה אנשים שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין סילבר ג'ים זה הכי אחי!
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() יש מכון אחד במלון,לא זוכר איך קוראים לו,אבל תבדוק גם בבתי מלון.
O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מלון מרידיאן? :o
וקלומן לא הבנתי למה ציטטת אותי חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
מועמד להשעיה-ספאמינג.
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אני מת פה מה שאמרו על גיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי, לך לסילבר ג'ים P: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() סילבר-ג'ים אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם את ספורטן זה בהנהלהת אמנון גאון עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בונא אני באמת לא הבנת מה הקטע של גיל ..
הוא כל הזמן לקוח את המשקולות של הכוסיות ועושה מתיחות בדלפק !! חחח אני כל הזמן נקרע עליו , הוא סבבה אבל אדמונד הוא זה שעוזר באמת יענו הוא תמיד עוזר ומסביר זה מה שעוד יותר טוב במכון
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שייפ חיפה /הולמס פלייס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי המכון בקרית מוצקין של אמנון גאון נסגר מלפני כימעט חצי שנה היתאמנתי שם.... מכון נחמד (היה) עכשיו אני בשייפ קריון אחי זה גן עדן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בדוגרי הבריכה די מסריחה אבל המכון הארד קור ראיתי מלא חמורים ואיזה 10 עם גופיות של BB.COM מלא שם עושים סקואטים, דדליפטים ובנט אובר והמאמנים גם תומכים בזה ולא אומרים לך כלום הם רק יתקנו אותך אם עשית לא נכון יש שם מדריכים שדי מבינים אני עוד לא ראיתי מדריך מדבר שטויות (מאלה שאני ראיתי) אני יודע על 4 מדריכים שמבינים והם גם עושים את רוב המשמרות אולי יש עוד איזה 2 מדריכים שלגביהם אין לי מושג אבל מה שכן יש קצת חלודה על הדאמבלים אבל חפיף אה כן והמשקלים די גבוהים לא נראה לי שתהיה לך בעיה אם כן מצבך טוב מאוד חחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() כשתגיעו לחצי מהרמה שגיל הגיע אליה בתור בודיבילדר תוכלו לדבר
האדם עבר פציעה קשה שהולכת ומשתפרת. במקום ללכלך מאחורי הגב ניראה אחד מכם בא ואומר לו את זה בפנים. האדם מאמן בכיר ומבין עניין בודיבילדר בעברו עם גנטיקה מהטובות שראיתי אלוף ישראל וצה"ל בקראטה משקל על כבד ומעסה רפואי בכיר ככה שכבודו במקומו מונח ואם הוא מבצע מתיחות או עיסוי עצמי עם כדור טניס זה מסיבה ברורה אחת והיא שהוא יודע מה הוא עושה כדי לעזור לעצמו להשתקם והוא עוד יראה לכולכם מאיפה הדג משתין.ברור פה שכולכם ילדים עוד ולא יודעים אל מה אתם מדברים!!! מדיבור אישי איתו גיל מתחיל להתאמן השבוע בתחילת החודש והצפי הוא להגיע ל 12 אחוז שומן עם מאסת שריר רצינית שכולכם הייתם מתים להשיג וחבל שאתם מלכלכים כי בסופו של דבר אתם תאכלו את המילים שלכם וזה מובטח. |
![]() |
![]() |