|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אני רוצה לעשות פורמט למחשב ..יש לי את הדיסק והכל
עכשיו רציתי לשאול מה אני עושה אחרי שאני מפרמט את המחשב? כאילו איזה דברים אני צריך להתקין?את הכרטיס מסך והכרטיס קול וכל הדברים האלה צריך להתקין מחדש או שזה נשאר? ואם יש אפשרות לפרמט רק את כונן c וכונן e ו d להשאיר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() יש גם דיסק מיוחד...אולי יש לך אותו, שהוא מעביר את כל הדרייברים לבד כבר למחשב, וכן אתה יכול לפרמט רק כונן אחד אם אתה רוצה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לפרמט רק תכונן של הוינדוס בלי האחרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() תודה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הרכיבים שלך.
אמור להיות לך דיסק ראשוני של הלוח אם עם דרייברים בסיסיים, כרטיס מסך לפי דגמו מאתר החברה? (תן דגם) דברים כמו מודם גם צריך, חלק מהמדפסות,כרטיסי קול נפרדים,כרטיסים לא מובנים אחרים. |
![]() |
![]() |