|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר כמה שנים ועד עכשיו הייתי עובד עם תוכנית Ab 4 אימונים בשבוע
קראתי פה על אנשים שמתאמנים עם תוכנית Abc, האם התוכנית הזאת מתאימה לעליה במאסה? יתרונות על Ab? עם תוכנית Abc עושים 3 או 6 אימונים בשבוע? ויש מצב לאיזה תוכנית לדוגמא. תודה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו????
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה רע בab? תעלה במשקלים,תגוון תרגילים,אני אישית חושב שאייבי יותר טוב כי יש לך יותר מנוחה שזה גם חשוב.ועליה במסה אתה יכול בכל תוכנית מה שיקבע זה ההוצאה הקלורית.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך 5-6 פעמים בשבוע פנויים למכון אתה יכול להחליף לשם הגיוון ל-abc. אחרת לא הייתי ממליץ לך רק פעם בשבוע לכל אחד. רווח של יותר מ-4-5 ימים בין אימון לאימון הרבה פחות אפקטיבי מרווח של יומיים שלושה (כמובן תלוי בעומס האימון אבל שוב אין טעם לפערים של שבוע בין A ל-a).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מסכים, אני חושב שכדאי שתנסה Abc.
אני מתאמן Abc 4 פעמים בשבוע והתוצאות מעולות. נוצר מצב שהתוכנית אימונים שלי למעשה נפרשת לשבועיים בצורה הזאת: ראשון - A שלישי - B חמישי - C שבת - A שני - B רביעי - C שישי - A המצב שנוצר הוא שבעצם בשבועיים אתה מכניס 3 אימונים מאותו סוג, במקום 4 ב-ab. אני לא יודע מה חלוקת האימונים שלך, אבל בab אני לא מצליח להגיע לאימונים עצימים וחזקים מספיק לקבוצת שריר אחת. בנוסף לכך, אימון רגליים כמו שצריך מצריך ממני כל כך הרבה כוחות שפשוט אי אפשר לשלב אותו עם עוד קבוצות שרירים(גם רק לשלב אותו עם כתפיים זה קשה). לכן, אני חושב שכדאי לך בהחלט לשקול תוכנית Abc, לפחות למשך מספר חודשים(כמובן שתשנה ותגוון בדרך), עד אשר תחזור לab אם בכלל. אם אתה מסוגל להכניס 5 אימונים בשבוע, אז זה בכלל אידיאלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כן,כל תוכנית מתאימה.
תעשה מה שנוח לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Abc 4 פעמים בשבוע שווה לתחת
כדי לנצל את התוכנית הזאת צריך מינימום 5 פעמים והממולץ זה 6 פעמים הקטע הוא שזה תוכנית שהורסת לך תחשק לבוא למכון(ואני רציני מאוד) לפני חודשיים החלפתי לתוכנית הזאת ויותר הפסדתי אימונים מאשר הלכתי לאימונים היום אני כבר חוזר ל Ab.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שווה לתחת? תגיד את זה לי ולעוד המון אנשים שעובדים איתה בהצלחה
לך תכניס תרגילי רגליים רציניים ובכלל עומס רציני בab. |
![]() |
![]() |