ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 05:01   #1
asi200022
חבר פעיל

ברירת מחדל אבקה לעלייה במסה Super Heavyweight Gainer 1200

http://www.israelbody.org/index.asp?...eight%20Gainer

אבקה לעלייה במסה Super Heavyweight Gainer 1200

משהו יודע עם באקה אזותי יש דברים כמו חזיר וכול מיני דברים אסורים כמו צדפות וכול אלו ...........

כי פשוט אני רוצה לקנות אבקה ואין אבקה נורמלית שאי כשרההה אני רוצה פשוט לדעת באיזה רמה האבקה אזות בכשרות???
את מי גם אפשר לשאולל
asi200022 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 12:49   #2
achtunG
חבר פעיל

תגיד הפוסטים האלה הם בצחוק או שאתה אשכרה מטומטם?
achtunG מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 13:22   #3
trhetrhe
חבר פעיל

הסמל האישי שלtrhetrhe

עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
שלח הודעה דרך ICQ אל trhetrhe שלח הודעה דרך MSN אל trhetrhe

שמע, זה שהיא לא כשרה זה רק בגלל שהיצרן לא רצה להוציא עוד כסף כדי לקבל על זה תעודת כשרות....זה לא ששמו בזה חזיר או משהו לא כשר...פשוט אין לזה תעודת כשרות!
trhetrhe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 13:29   #4
AX_MASS
חבר מתחיל

הסמל האישי שלAX_MASS

זה לא שהיא לא כשרה. לכאורה, ע"פ המפרט התזונתי היא כשרה, אך למהדרין שזקוקים להשגחות המיוחדות של הרבנות אין את אותו אישור שהם מחפשים מפני שהמוצר לא מיוצר בארץ.
AX_MASS מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:01   #5
asi200022
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achtunG
תגיד הפוסטים האלה הם בצחוק או שאתה אשכרה מטומטם?
סע לי מי הפנים
ישן 24-10-07, 15:04   #6
asi200022
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ax_mass
זה לא שהיא לא כשרה. לכאורה, ע"פ המפרט התזונתי היא כשרה, אך למהדרין שזקוקים להשגחות המיוחדות של הרבנות אין את אותו אישור שהם מחפשים מפני שהמוצר לא מיוצר בארץ.
לא פשוט אחי במפרט רשום גבינותוכול מיני דברים אבל הם לא רושמים מפרט מלא מה הם הרשמו
שומן חזיר שומן חתול צבא מאכל של עכבר הם לא הירשמו את זה אולי במפרט המלאא הם רשמו כללי אני לא צודק????????
האתר חייב לשלוח כמה אבקות לבדיקת כשרות למה יש הרבה אנשים שרוצים לקנות ואסור בגלל הכשר
ישן 24-10-07, 15:11   #7
asi200022
חבר פעיל

יש פה משהו שיש לו תמפרט המלא של המוצר??
Super Heavyweight Gainer 1200
ישן 24-10-07, 15:14   #8
Roee
חבר מתחיל

הסמל האישי שלRoee

ברירת מחדל ילדון חמוד

אם הדברים הללו שאתה מציין היו חלק מהמרכיבים של המוצר לא היה סיכוי שהוא ייכנס לארץ בצורה חוקית וסיטונאית, במיוחד כאשר מדובר ביבואן רישמי.
ישן 24-10-07, 15:56   #9
asi200022
חבר פעיל

כן אחי אבל אני יודע שבאפטימום דברו פה שיש בזה אנזמים יענו כל מיני חיות.......

אינה המפרט של צ'מפיון יש פה משהו שנרא לא כשר???
הIngredients:
Peptol-99 (proprietary protein-amino acid blend which contains: whey protein concentrate, whey protein hydrolysate, egg albumen, glycine), fructose, Metacarb-99 (proprietary carbohydrate blend which contains: low glycemic index maltodextrin and enzyme modified food starch), Calorex lipids (Proprietary oil blend which contains: canola oil, safflower oil, medium chain triglycerides), lowfat dutch cocoa, whey, milk powder, butter powder, vitamin-mineral blend consisting of: (dicalcium phosphate, magnesium oxide, potassium phosphate, potassium citrate, vitamin E acetate, ascorbic acid, ferrous fumarate, beta-carotene, boron proteinate, biotin, niacinamide, zinc oxide, manganese gluconate, vitamin A palmitate, calcium pantothenate, molybdenum amino acid chelate, copper gluconate, folic acid, Vitamin D3, copper sulfate, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitrate, riboflavin, chromium polynicotinateº, selenium amino acid chelate, potassium iodide, cyanocobalamin), soy lecithin (as an emulsifier), Citrimax (garcinia cambogia), salt, natural flavoring.

Note: - Nutritional Facts and Ingredients may vary slightly depending upon flavor

Frequently Asked Questions:

What's the difference between Heavyweight Gainer 900 and Super Heavyweight Gainer?
Although both are weight gainers, there are distinct differences that separate the two products.

HWG uses beef protein as its primary protein source, whereas SHWG uses whey protein.
SHWG is higher in protein, lower in lactose, contains lipotropics, citrimax and omega fatty acids.
SHWG contains a higher content of protein, and fat, which makes it a more calorie-dense gainer.
HWG uses aspartame as one of the sweeteners, whereas SHWG is all-natural and uses no artificial sweeteners flavors or colors.This was done in order to accommodate several of our customers who requested an all-natural weight gainer.
ישן 24-10-07, 15:56   #10
asi200022
חבר פעיל

כן אחי אבל אני יודע שבאפטימום דברו פה שיש בזה אנזמים יענו כל מיני חיות.......

אינה המפרט של צ'מפיון יש פה משהו שנרא לא כשר???
הIngredients:
Peptol-99 (proprietary protein-amino acid blend which contains: whey protein concentrate, whey protein hydrolysate, egg albumen, glycine), fructose, Metacarb-99 (proprietary carbohydrate blend which contains: low glycemic index maltodextrin and enzyme modified food starch), Calorex lipids (Proprietary oil blend which contains: canola oil, safflower oil, medium chain triglycerides), lowfat dutch cocoa, whey, milk powder, butter powder, vitamin-mineral blend consisting of: (dicalcium phosphate, magnesium oxide, potassium phosphate, potassium citrate, vitamin E acetate, ascorbic acid, ferrous fumarate, beta-carotene, boron proteinate, biotin, niacinamide, zinc oxide, manganese gluconate, vitamin A palmitate, calcium pantothenate, molybdenum amino acid chelate, copper gluconate, folic acid, Vitamin D3, copper sulfate, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitrate, riboflavin, chromium polynicotinateº, selenium amino acid chelate, potassium iodide, cyanocobalamin), soy lecithin (as an emulsifier), Citrimax (garcinia cambogia), salt, natural flavoring.

Note: - Nutritional Facts and Ingredients may vary slightly depending upon flavor

Frequently Asked Questions:

What's the difference between Heavyweight Gainer 900 and Super Heavyweight Gainer?
Although both are weight gainers, there are distinct differences that separate the two products.

HWG uses beef protein as its primary protein source, whereas SHWG uses whey protein.
SHWG is higher in protein, lower in lactose, contains lipotropics, citrimax and omega fatty acids.
SHWG contains a higher content of protein, and fat, which makes it a more calorie-dense gainer.
HWG uses aspartame as one of the sweeteners, whereas SHWG is all-natural and uses no artificial sweeteners flavors or colors.This was done in order to accommodate several of our customers who requested an all-natural weight gainer.
ישן 24-10-07, 16:03   #11
Roee
חבר מתחיל

הסמל האישי שלRoee

ברירת מחדל אין לי מושג

מאיפה הבאת את מה שאתה רושם אני לא יודע, וגם אם זה נכון מה שרשום, עדיין רשום שם שה Superheavy weight Gainer 1200 הוא ללא חלבון חזיר.

מן הסתם גם לא היו מביאים אותו לארץ אם היה בו חלבון חזיר, היבואן לא היה מכניס לארץ משהו שמכיל בתוכו חלבון חזיר מהעבודה הפשוטה שאנשים לא היו קונים את זה.

חוץ מזה, חלבון חזיר (חלב חזיר) ודם של חתולים או צואה של כלבים זה אותו דבר ?
לא ! עצם העובדה שבמדינת ישראל לא אוכלים חזיר אומר שזה מגעיל ? רוב האנשים שאי פעם בחיים טעמו בשר חזיר יכולים לומר לך שהוא הרבה יותר טעים מבשר פרה (אני לא אכלתי, אז אני לא יודע).
ישן 24-10-07, 18:03   #12
מתן18
חבר פעיל

שמע אחי אני שמתי מכמה אנשים שיש שם שמן ארנבים לך תדע
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה