|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני אוהד את הפועל בערך מכיתה ח' , זאת המערכת יחסים הכי ארוכה והכי משמעותית בחיים שלי ,אני והאדום.
אבל השנה ?השנה קשה לי ,השנה אנחנו מתחילים את העונה בצורה הכי גרועה שאפשר . 40 מיליון שקל ,זה הסכום שהוצאנו ,40 מיליון שקל ועל מה ? על הזרים שלא פוגעים ? 2 מיליון על אבדי ועוד 2 מיליון על ג'וניור הזה ? אחד גמד בלי דריבל והשני עגלה בלי גלגל,שמן יותר מלי פריסט באוף סיזן ולא פוגע אפילו בעצמו כשהוא בועט גם אם הוא מתאמץ. גם בישראלים לא פגענו ...ראובן עובד ? הבחור יום עסל יום בסל יום לא מגיע בכלל ליאור אסולין ? מישהו החליט שהפועל תל אביב זה מוסד שיקומי ? מישהו ראה בסביבה את טל ברודי ? הפועל תל אביב זה לא אקי"ם ,זה מועדון כדורגל שאמור להיות מכובד ...והנה אנחנו משחקים בקקה . הפסדנו 32 שערים לעונה (טועמה ,אוגבונה ,וברדה) והבאנו בתמורה קדחת זהו ,פרקתי ,המשך לוח השידורים יהיה כרגיל.
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה שלום אוסישקין?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהד מכבי ואם לך היה מה לרשום לי אין מה לרשום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם לא הייתם משנים כלום מעונה שעברה הייתם בצמרת 1-4 בלי ספק,ג'וניור זה לא שחקן זה כמו ההוא שהיה בביתר(פביאני) בלי טכניקה בלי כושר בלי כדורגל בקיצור,גם אבג'י מסורבל ביותר.(אסור לי לחשוף את זהות קבוצתי כי אני יושעה מהפורום)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה דבש חניתי שם אתמול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך ארבל.
בתור אוהד הפועל כבר המון זמן זה ממש מבאס שעם כל כך הרבה כסף זה מה שיוצא. אבל לפי דעתי הבעיה הכי גדולה זאת ההנהלה. כל אחד שם יותר אידיוט מהשני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הכדורגל בארץ מתפרק...
מכבי ת"א, מכבי חיפה והתועל ת"א שהיו קבוצות צמרת בכמה שנים האחרונות פשוט התפרקו(מכבי חיפה פחות...) ועכשיו בני יהודה מכבי נתניה ובני סכנין תפסו את המקום שלהן... באמת שסכנין משחקת דיי טוב, אין לי מילה רעה אליהם העונה... אבל בכל מקרה, הרמה של הליגה על הפנים..
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() הבועל ת''א ממש הדרדרה השנה ...
שמעו מילא מכבי ת''א אבל הבועל זה ממש הפתיע אותי
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כולה מחזור 6 יש עוד זמן, בתקשורת אוהבים להגזים... גם את מכבי חיפה הורידו ליגה אחרי 3 מחזורים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחח מעניין אם את הדרבי ישדרו בערוץ 10...
(בדרך כלל שמים שם את "משחק המחזור" לא?)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני טס לראות את המשחק בבריסל.. ויום לפני זה את מילאן נגד שחטיור במילאנו.
המצב באמת קצת מבאס.. כל האופוריה הזאת של ההנהלה:"נסיים במקום שני או שלישי". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר אני אוהד הפועל ירושליים מי לדעתך יותר מסכן...
אגב כל אוהדי מכבי תשמעו קודם כל תלמדו להביא אוהדים למשחקים אני חוזר לא קהל אוהדים... קחו שיר יפה....בכל העולם שואלים כול איך אפשר כל כך לאהוב אותך איך בכל משחק הלב פועם חזק והוא משתולל יאללה הפועל...יאללה הפועל ייאלה הפועל...אואואואואואואואאוווו איך בכל מקום לסמל האדום נשיר בגאווה נראה רק אהבה ולא תמיד נזכיר ולא נפסיק לשיר מבוקר ועד ליל....יאללה הפועל... וואי איך אני שונא את כל אלה שאומרים הבועל התועל הגועל... הרוב אוהדי מכה-בי... עכשייו מה רגע כאילו אנחנו מגעילים?... ואני שואל לאן הגענו?...