|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו חבר'ה אני הבנתי כבר שאוכל זה מרכיב עיקרי בבניית גוף אבל אחי בן ה - 30 בגילי שאני בן 16 היה מתאמן והמאמן שלו "הושיב" אותו על דיאטה לפי איזה ספר של ארנולד שוורצנגר שזה מין דיאטה חלבית כזאת והוא לא המליץ לי עלייה כי למרות שהוא היה מגיע להישגים גבוהים הוא אמר שלא כל אחד יכול לעשות דיאטה כזאת כי אוכלים שם הרבה דברים שאנחנו לא רגילים לאכול יום יום וצריך גם לוותר על הרבה דברים טעימים ולא מדובר רק על ממתקים אז בקיצור רציתי לדעת מה הכי כדאי לאכול כשמתאמנים אני מתכוון בתקופה שמתאמנים ????
נ.ב אל תגידו לי חלבונים ופחמימות כי זה נמצא בהרבה מאכלים ואני צריך לדעת מה בדיוק ? ביצים וכ'ו... אגב ביצים אמרו לי פעם שלפני או אחרי כל אימון חובה שאכול ביצה אחת טרייה פשוט לבלוע אבל מישהו אחר אמר לי שביצה טרייה זה לא בריא בכלל במיוחד לא למתאמן בתודה מראש !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני במקומך הייתי אוכל קצת מאמרים
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 קרא אותו בעיון תלמד ותדע את כל מה שאתה צריךלדעת לגבי תזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הספר של ארנולד מיושן
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
למשתמש Leo
ספר ישן אבל עוד לא שמעתי אף אחד שהתאמן לפי הספר ויצא לא מרוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בסדר ! אנדרול ! אקופויז ! דיאנבון ! זה מה שאתה צריך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() שמע לא צריך להיות איזה מומחה גדול כדי לענות על השאלה.
תרכיב לעצמך תפריט רגיל עם חלבונים פחממות ושמנים שהכמות מותאמת לגוף שלך(נוסחאות) תפנה לקטגורית המאמרים באתר שאיתן הביא פה תקרא איזה חצי שעה שעה תבין את העניינים וזהו.את התפריט תעלה לפורום,ישפצו לך אותו אם צריך.אם יש לך שאלות תשאל ותצמד לתפריט,זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה זה מה שהייתי צריך
|
![]() |
![]() |