|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשמח מאד אם מישהו יעזור לי בזה. בעקרון אני צריך תפריט שהוא רק טיפה מעל התחזוקה למטרת שמירה על מסת שריר (או עליה מזערית לא משמעותית) וצבירת כוח תוך כדי אימונים עם תדירות גבוהה מאד, ווליום נמוך מאד ואינטנסיביות בינונית.
בסה"כ אני מחפש הנחיות בסיסיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה חושב שמישהו יבנה לך תפריט?
![]() לך קרא מאמרים
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Takima אחד הדברים שלומדים בbb זה תזונה , אתה חייב ללמוד את זה ! לא תמיד יהיה מישהו לידך או להגיד מה כן מה לא !
לדעתי תלמד תשכיל תישם |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע דברים בסיסיים ועיקריים בתזונה נכונה, רק מחפש ייעוץ.
בולט, לך קרא מאמרים בעצמך, עד שתגיע לכשל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Takima מה בדיוק אתה צריך ?
הצעה שלי , תעשה תפריט : שים אותו פו + כל הנתונים , אני מבטיח שאני או אחד החברה פו יעזרו לך ! Ok |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לך לגיל גרנות הוא יעזור לך הרבה יותר מכל הפרום הזה ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() דבר איתי, נטפל בך!
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הייתי אומר לך על סייקלינג של כשבוע כשאתה עושה בולק טיפה יותר חזק בשבוע אחת ושבוע שני אתה חותך את השומן עם חיטוב גם טיפה יותר חזק , ובחיטוב אני ממליץ לעשות carb cycling
אפשר גם לנסות לעשות G-flux אבל צריך להתחיל אם זה לאט מאוד כי זה יפגע לך בכוח אבל אם הזמן יעזור כי ההתאוששות שלך תהיה גבוהה יש גוגל לכל מה שאמרתי אם אתה לא מבין
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כל כך לא קשור שזה נורא. TAKIMA, תפרסם נתונים עליך ופרטים על התכנית, רק כך אוכל לעזור.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 85 ק"ג, 15% שומן בערך, גובה 1.80. התכנית היא Fbw כל יום בווליום נמוך מאד ואינטנסיביות בינונית.
גולן כבר עזר לי המון בפרטי, בינתיים אני אבנה את התפריט למרות שאני מעט מסתבך עם החישובים. התכנון הולך ככה: 145 גרם חלבון 360 גרם פחמימות 110 גרם שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה יוצא לך כ600-700 קלוריות מעל התחזוקה הגופנית (לא כולל אימונים).
חשבתי שלא רצית לעלות במשקל...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() התחזוקה שלי בסביבות ה-2850. התפריט 2980.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המלצתי לך, תעשה איזה תקופה קצרה של ניסוי וטעייה - תאכל לפי התחזוקה המשוערת ותישקל כל יום בשעה קבועה. זה ייתן לך מידע הרבה יותר מדויק. לאחר מכן אפשר להוסיף קלוריות כנדרש. ברור שזה קטנוני אבל כך תוכל לשלוט לגמרי על המשקל שלך, ולדעתי זה שווה את זה. פופו.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע, אני יכול בלי בעיה להכין לך תפריט, אבל זה חסר תועלת מאחר והטעם שלי באוכל לא כמו הטעם שלך, בנוסף אתה עלול להיות הרבה יותר פדאנט ממני בכל מה שנוגע לאינדקס גליקמי ופרטים קטנים כאלה. אם הייתי צריך להגיע לכאלה ערכים תזונתיים, הייתי עושה לי כזה תפריט בערך:
ארוחה 1: 50 גרם קורנפלקס 200 מ"ל חלב 1% גביע יוגורט 1.5% (150 גרם) ארוחה 2: פיתה שתי ביצים שלמות 30 גרם אגוזי מלך בננה ארוחה 3: 200 גרם פסטה (בערך צלחת שלמה) 120 גרם טונה / 150 גרם חזה עוף 30 מ"ל שמן זית ארוחה 4: 3 טוסטים (6 פרוסות לחם) עם 2 פרוסות גבינה צהובה 22%. 100 מ"ל חלב 30 גרם אגוזי מלך ארוחה 5: 300 גרם תפו"א 150 גרם קוטג' 5% בננה סדר הארוחות לא מחייב, אתה יכול לסדר את זה איך שבא לך, אתה יכול לשלב 2 ארוחות בתור ארוחה אחת וכו'.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי לא מספיק סידן בשבילו, אין ירקות, אין ארוחה אחרי אימון...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |