|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אהלן אנשים,
אני מבקש ממי שיודע: מי שיצא לו להתאמן, לשמוע חוות דעת או לראות בעצמו, לתת לי אינפורמציה על מכוני כושר ברמת גן: שם, מיקום, איכות (ציוד, יחס), אווירה, ואם יודעים - גם מחירים. העדיפות היא למכונים באיזור המזרחי של העיר. כאמור, אוטוטו אני אתחיל ללמוד באונ' בר אילן ואגור במעונות, שנמצאים בבניין דירות במרחק של 10 דק' הליכה מן האונ', במזרח העיר. אני מאוד מקווה שיהיה לי זמן להתאמן, ולכן אני צריך את עזרתכם המוקדמת. תודה מראש ![]()
![]() |
#2 |
|
![]() מקפיץ
אין פה אף אחד מרמת גן? לא יכול להיות...
![]() |
#3 |
|
![]() אני יודע שמישל, עמית, לוליק וגדי מתאמנים בטארגט....
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בעיקרון איפה שהבלוקבאסטר ברחוב ארלוזורוב במלון optima ר"ג הוא נמצא בקומה 15 הוא זול אבל האמת הוא לא הסטרי התחזוקה שם לא בשמיים למרות שעכשיו עשו ככה שיפוץ בקטנה
יש עוד מכון שדוקא היום ביקרתי בו של חבר שלי ברחוב הרצל בר"ג קוראים לו מטרו גימ והאמת שהוא נראה לי פצצה והוא אפילו טיפה יותר זול מהמכון שלי הייתי ממליץ לך דווקא להתאמן שם אני נראה לי יעבור לשם שיגמר לי המנוי במכון כושר שלי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תגיד לי אתה סטלן או מה??? למה לא אמרת כלום שדיברנו היום... אני מהאזור דבר איתי דחוף באיסי אני ימליץ לך על מקומות ולא מספיק שאני מרמת גן אני גם מהאזור שאתה לומד בו אני ובר אילן אחים קרובים
בקיצר דבר איתי באיסי אני אסביר לך הכל! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אין חד"כ באוני'?
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() דעתי אין חד"כ שמה אם כן זה היה חד"כ גברים ונשים בנפרד דתים כי האונבסרטיה היא אונבריסטה של דתים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() מכון טרגט בז'בוטינסקי הוא סבבה. אבל רק אם אתה לא מצפה מיחס כלשהו מהבעלים.
המקום קר מאוד מבחינת יחס! יש שם מכשירים טובים וזהו. לדוגמא : אחד המתאמנים הכבדים שם, שמכיר את הבעלים כמה שנים טובות והם ממש כמעט חברים, ביקש נס קפה, בלי חלב בלי סוכר, רק כי היה ממש עייף באותו יום, אז הבעלים ביקש ממנו 5 שקלים על הכפית נס קפה...בושה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה מהנציגים של ישראלבודי מתאמנים שמה: גדי ומישל טרוני, עמית ספיר, ומאור אני יודע שהתאמן לא יודע אם כרגע מתאמן וממי ששממעתי על המכון זה מעופר רן שהוא גם מתאמן שמה וגם אצלי במכון והוא אמר שלחודש עולה 55 שקל זה נכון??? כשהיה לי רשיון בעזרת השם אולי אני יעבור לשמה כי שמעתי שזה מכון טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
גדי התאמן שם. הוא כבר לא גר באיזור ולא מתאמן שם. עמית מתאמן שם עם מישל, כי שניהם חברים וגרים באיזור. מאור התאמן שם לפני יותר משנה, כשהוא עבד שם. היום הוא לא עובד שם ולא מתאמן שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זהו אז עופר הזה מתאמן איתם! הוא אמר לי שעולה לשנה 1000 ומשהו שקל נראה לי והוא אמר לי 55 לחודש לא זוכר בדיווק כי לא מתחבר לי המספרים שאני אומר אבל 2000 בחיים לא אתה בטוח? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהמחיר עלה, המחיר באיזור 2000 ש"ח, אולי קצת פחות. וכן, אני בטוח! 55 ש"ח לחודש ![]() |
|
![]() |
![]() |