ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-10-07, 19:39   #1
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל האם יש כ"כ הרבה נוזלים בחזה הודו\עוף?

שמעו לפי החישוב שלי ממש +\- יוצא שהמשקל של החזה הודו לפני הבישול [אפייה בתנור] הוא בערך פי 2 יותר - זה נכון או שאני מגזים?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 19:42   #2
barak
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 377
ברירת מחדל

לי יצא שמ-350 ג' אחרי טיגון נשאר 200 וקצת. כלומר בערך 70%
barak מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 19:47   #3
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

זה עוף טרי או קפוא?
מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם אשר בה אושר בחוק להזריק כמות מים גדולה לבשר הקפוא. בנוסף, היצרנים מזריקים גם חומרים נוספים, שחלקם אף עלולים לגרום למחלות מסוכנות ואף לסרטן.
בחודש מרץ 2002 המליצה הוועדה לפניות הציבור בכנסת בפני משרד הבריאות לבטל את התקנה משנת 1993, שהתירה הזרקת מים לבשר, אך לא ברור מתי ההמלצה תיושם.
החקיקה בכנסת התקבלה בלחץ היצרנים ללא דיון או שלבי חקיקה.
התקנה מתירה הזרקה של עד 10 אחוז מים, אלא שבפועל מזריקים 30 עד 50 אחוז
ואף 70 אחוז.
יחד עם המים מוזרקים גם חומרי שימור וצבע, כך שהצרכן רוכש הרבה מים, מעט בשר וכן חומרים נוספים המסכנים את בריאותו.
החומרים העיקריים המתווספים לבשר הם ניטרטים ופוספטים.
מפעלים יכולים להחדיר גם מי ביוב ממוחזרים כאשר ההזרקה נעשית עם אותם מחטים המוחדרים באולם פתוח בזה אחר זה לגושי הבשר, ועלולים להעביר זיהומים של גושי הבשר השונים.
היצרנים מתעשרים, הפוליטיקאים מעלמים והציבור נפגע בריאותית.
מהו התהליך שעובר הבשר הקפוא המעובד ? - הבשר מגיע מחו"ל בגושים גדולים.
- הגושים מופשרים נחתכים , מוכשרים, ואז מוזרק להם מים ושאר החומרים.
- הבשר עובר תהליך טלטול לצורך פיזור החומרים שהוזרקו לכל חלקי הבשר.
- הבשר מוקפא מחדש, ומקבל מכת קור של מינוס ארבעים מעלות כדי למנוע מהחומרים
המוזרקים לצאת מהבשר.

בשר המוצף במים מאבד גם את ערכו התזונתי, והוא דל בחלבון, שומנים וויטמינים.
כל מי שלא חס על בריאותו ימשיך לרכוש את הבשר הקפוא הזול יחסית
(מחיר גבוה עבור כמות הבשר בפועל הנמצאת במוצר…), אך מי שבריאותו חשובה לו יעדיף את הבשר הטרי או שימעיט באכילת בשר
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 19:51   #4
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל

אני קונה טרי מהקצב [לא טיב טעם]
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 20:35   #5
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי maya
זה עוף טרי או קפוא?
מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם אשר בה אושר בחוק להזריק כמות מים גדולה לבשר הקפוא. בנוסף, היצרנים מזריקים גם חומרים נוספים, שחלקם אף עלולים לגרום למחלות מסוכנות ואף לסרטן.
בחודש מרץ 2002 המליצה הוועדה לפניות הציבור בכנסת בפני משרד הבריאות לבטל את התקנה משנת 1993, שהתירה הזרקת מים לבשר, אך לא ברור מתי ההמלצה תיושם.
החקיקה בכנסת התקבלה בלחץ היצרנים ללא דיון או שלבי חקיקה.
התקנה מתירה הזרקה של עד 10 אחוז מים, אלא שבפועל מזריקים 30 עד 50 אחוז
ואף 70 אחוז.
יחד עם המים מוזרקים גם חומרי שימור וצבע, כך שהצרכן רוכש הרבה מים, מעט בשר וכן חומרים נוספים המסכנים את בריאותו.
החומרים העיקריים המתווספים לבשר הם ניטרטים ופוספטים.
מפעלים יכולים להחדיר גם מי ביוב ממוחזרים כאשר ההזרקה נעשית עם אותם מחטים המוחדרים באולם פתוח בזה אחר זה לגושי הבשר, ועלולים להעביר זיהומים של גושי הבשר השונים.
היצרנים מתעשרים, הפוליטיקאים מעלמים והציבור נפגע בריאותית.
מהו התהליך שעובר הבשר הקפוא המעובד ? - הבשר מגיע מחו"ל בגושים גדולים.
- הגושים מופשרים נחתכים , מוכשרים, ואז מוזרק להם מים ושאר החומרים.
- הבשר עובר תהליך טלטול לצורך פיזור החומרים שהוזרקו לכל חלקי הבשר.
- הבשר מוקפא מחדש, ומקבל מכת קור של מינוס ארבעים מעלות כדי למנוע מהחומרים
המוזרקים לצאת מהבשר.

בשר המוצף במים מאבד גם את ערכו התזונתי, והוא דל בחלבון, שומנים וויטמינים.
כל מי שלא חס על בריאותו ימשיך לרכוש את הבשר הקפוא הזול יחסית
(מחיר גבוה עבור כמות הבשר בפועל הנמצאת במוצר…), אך מי שבריאותו חשובה לו יעדיף את הבשר הטרי או שימעיט באכילת בשר
wtf ממתי הבשר מגיע מחו"ל?
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 21:05   #6
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

טוענים שהמים המוספים הם כ10 אחוז..
בפועל? לך תדע
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 21:07   #7
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nsh1
טוענים שהמים המוספים הם כ10 אחוז..
בפועל? לך תדע
אני לא מבין אם המשפט בחתימה שלך הוא רציני או ציני
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 21:44   #8
Skull
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 99
ברירת מחדל

שקלתי חזה הודו לפני צליה הוא שקל 150 ג' לא כולל התבלינים וכו' אחרי צליה במנגל חשמלי הוא שקל לי 83 גרם משהו כזה,ושקלתי את זה במשקל דיגיטלי עם דיוק של גרם
Skull מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 21:54   #9
Ronush
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRonush
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,186
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמעו לפי החישוב שלי ממש +\- יוצא שהמשקל של החזה הודו לפני הבישול [אפייה בתנור] הוא בערך פי 2 יותר - זה נכון או שאני מגזים?
לא הגיוני פי 2 אולי תפס ים קרח.. אתה מגזים.
Ronush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 21:57   #10
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 4,708
גיל:: 20
שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza
ברירת מחדל

היום לקחתי חזה הודו קפוא אורגני שאני יודע מי גידל ושחט אותו, אני אפילו מכיר את המשק אישית ודיברתי עם הבעלים כמה פעמים. אני יודע בוודאות שלא הוזרקו אליו בוודאות כל המים והחרא כי זה חלק מהדברים שבודקים במוצר אורגני. הוא היה 250 גרם לפני בישול, אחרי בישול (די ארוך למען האמת) הוא היה 150
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 22:01   #11
Ronush
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRonush
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,186
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
היום לקחתי חזה הודו קפוא אורגני שאני יודע מי גידל ושחט אותו, אני אפילו מכיר את המשק אישית ודיברתי עם הבעלים כמה פעמים. אני יודע בוודאות שלא הוזרקו אליו בוודאות כל המים והחרא כי זה חלק מהדברים שבודקים במוצר אורגני. הוא היה 250 גרם לפני בישול, אחרי בישול (די ארוך למען האמת) הוא היה 150
כמו שאתה אומר הוא קפוא והקרח שוקל, תשקול את החזה הודו אחרי שהוא מפשיר, שהוא בלי קרח וספוג מהמים ואז תספר מה המשקל שלו יוצא.

עריכה: התכוונתי תספר מהו המשקל לפני הבישול !
Ronush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 22:03   #12
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ronush
כמו שאתה אומר הוא קפוא והקרח שוקל, תשקול את החזה הודו אחרי שהוא מפשיר, שהוא בלי קרח וספוג מהמים ואז תספר מה המשקל שלו יוצא.

עריכה: התכוונתי תספר מהו המשקל לפני הבישול !
+1.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 22:12   #13
Skull
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 99
ברירת מחדל

Sugarzaza
אתה מוכן לפרט ממי קנית ?
פשוט נימאס לי לאכול את כל החרא שדוחפים לאוכל שלי...
תודה מראש
Skull מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 22:23   #14
r0y
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,848
שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל

אז אם אני קונה חזה עוף קפוא כזה בשקיות אז הוא לא שווה..
כי הם באמת רושמים 18 גרם חלבון ל 100 גרם חזה הודו
אצלנו אפחד לא קונה מהקצב..הבשר שלו יותר ישן ממה שיש בשקיות חחח
__________________
r0y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 22:25   #15
Ronush
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלRonush
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,186
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי r0y
אז אם אני קונה חזה עוף קפוא כזה בשקיות אז הוא לא שווה..
כי הם באמת רושמים 18 גרם חלבון ל 100 גרם חזה הודו
אצלנו אפחד לא קונה מהקצב..הבשר שלו יותר ישן ממה שיש בשקיות חחח
חרטא,

ואם לא יש סופרים ולא חסרים מקומות.
Ronush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 23:01   #16
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אני לא מבין אם המשפט בחתימה שלך הוא רציני או ציני
אם כבר אתה שואל
אני ב-80 אחוז סבור שכן, עפ"י מחקרים שקראתי ברשת, ועל סמך הודעה מפורשת של ניגרי ענק [מתחרה ומפתח גוף].


מה שכן, יש פה איזה חכמולוג פלצן אשכנזי בפורום שאני לא אזכיר את שמו כי יתנו לי השעיה, שבמקום להגיד לך "לא, זה לא ככה" הוא עוקץ ולא מוכיח כלום.



אז כן, המשפט שבחתימה שלי הוא רציני
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 23:38   #17
yonip
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלyonip
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

תקנו גלאט חלק - זה לדוסים שממש מקפידים , זה הכי נקי שיש והבשר עובר שחיטה כהלכה וכל זה
משום מה זה גם בשר יקר.
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-07, 23:48   #18
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NSH1
אם כבר אתה שואל
אני ב-80 אחוז סבור שכן, עפ"י מחקרים שקראתי ברשת, ועל סמך הודעה מפורשת של ניגרי ענק [מתחרה ומפתח גוף].


מה שכן, יש פה איזה חכמולוג פלצן אשכנזי בפורום שאני לא אזכיר את שמו כי יתנו לי השעיה, שבמקום להגיד לך "לא, זה לא ככה" הוא עוקץ ולא מוכיח כלום.



אז כן, המשפט שבחתימה שלי הוא רציני
אם כל הכבוד לניגרי ענק מה הוא כבר מבין? מה שהוא יודע זה מניסיון ונכון שניסיון זה דבר חשוב אבל המדע יותר מדוייק פה
הוכיחו כבר אני מסביר לך שזה לא משנה ואתה בא ראש מול הקיר ואומר שוב שהגוף לא יכול יותר?
איזה מחקרים ראית? ב ynet? תעשה לי טובה
ועוד בדיוק זה הנושא הכי חם פה בפורום ואתה עדיין לא הבנת איך זה הולך?
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 00:34   #19
yonip
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלyonip
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

מה באמת קורה לחלבון המיותר אם כבר נכנסתם לזה? למשל אם אני צורך 150 חלבון ביום, אם ביום אחד אני דופק 180 , מה קורה?
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 00:41   #20
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אם כל הכבוד לניגרי ענק מה הוא כבר מבין? מה שהוא יודע זה מניסיון ונכון שניסיון זה דבר חשוב אבל המדע יותר מדוייק פה
הוכיחו
כבר אני מסביר לך שזה לא משנה ואתה בא ראש מול הקיר ואומר שוב שהגוף לא יכול יותר?
איזה מחקרים ראית? ב ynet? תעשה לי טובה
ועוד בדיוק זה הנושא הכי חם פה בפורום ואתה עדיין לא הבנת איך זה הולך?
איפה? מי? מתי?
במקום לזיין לי במוח תביא אתה מחקר שאומר להפך
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:03.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים