|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שמעו לפי החישוב שלי ממש +\- יוצא שהמשקל של החזה הודו לפני הבישול [אפייה בתנור] הוא בערך פי 2 יותר - זה נכון או שאני מגזים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי יצא שמ-350 ג' אחרי טיגון נשאר 200 וקצת. כלומר בערך 70%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() זה עוף טרי או קפוא?
מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם אשר בה אושר בחוק להזריק כמות מים גדולה לבשר הקפוא. בנוסף, היצרנים מזריקים גם חומרים נוספים, שחלקם אף עלולים לגרום למחלות מסוכנות ואף לסרטן. בחודש מרץ 2002 המליצה הוועדה לפניות הציבור בכנסת בפני משרד הבריאות לבטל את התקנה משנת 1993, שהתירה הזרקת מים לבשר, אך לא ברור מתי ההמלצה תיושם. החקיקה בכנסת התקבלה בלחץ היצרנים ללא דיון או שלבי חקיקה. התקנה מתירה הזרקה של עד 10 אחוז מים, אלא שבפועל מזריקים 30 עד 50 אחוז ואף 70 אחוז. יחד עם המים מוזרקים גם חומרי שימור וצבע, כך שהצרכן רוכש הרבה מים, מעט בשר וכן חומרים נוספים המסכנים את בריאותו. החומרים העיקריים המתווספים לבשר הם ניטרטים ופוספטים. מפעלים יכולים להחדיר גם מי ביוב ממוחזרים כאשר ההזרקה נעשית עם אותם מחטים המוחדרים באולם פתוח בזה אחר זה לגושי הבשר, ועלולים להעביר זיהומים של גושי הבשר השונים. היצרנים מתעשרים, הפוליטיקאים מעלמים והציבור נפגע בריאותית. מהו התהליך שעובר הבשר הקפוא המעובד ? - הבשר מגיע מחו"ל בגושים גדולים. - הגושים מופשרים נחתכים , מוכשרים, ואז מוזרק להם מים ושאר החומרים. - הבשר עובר תהליך טלטול לצורך פיזור החומרים שהוזרקו לכל חלקי הבשר. - הבשר מוקפא מחדש, ומקבל מכת קור של מינוס ארבעים מעלות כדי למנוע מהחומרים המוזרקים לצאת מהבשר. בשר המוצף במים מאבד גם את ערכו התזונתי, והוא דל בחלבון, שומנים וויטמינים. כל מי שלא חס על בריאותו ימשיך לרכוש את הבשר הקפוא הזול יחסית (מחיר גבוה עבור כמות הבשר בפועל הנמצאת במוצר…), אך מי שבריאותו חשובה לו יעדיף את הבשר הטרי או שימעיט באכילת בשר
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני קונה טרי מהקצב [לא טיב טעם]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוענים שהמים המוספים הם כ10 אחוז..
בפועל? לך תדע
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שקלתי חזה הודו לפני צליה הוא שקל 150 ג' לא כולל התבלינים וכו' אחרי צליה במנגל חשמלי הוא שקל לי 83 גרם משהו כזה,ושקלתי את זה במשקל דיגיטלי עם דיוק של גרם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() היום לקחתי חזה הודו קפוא אורגני שאני יודע מי גידל ושחט אותו, אני אפילו מכיר את המשק אישית ודיברתי עם הבעלים כמה פעמים. אני יודע בוודאות שלא הוזרקו אליו בוודאות כל המים והחרא כי זה חלק מהדברים שבודקים במוצר אורגני. הוא היה 250 גרם לפני בישול, אחרי בישול (די ארוך למען האמת) הוא היה 150
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: התכוונתי תספר מהו המשקל לפני הבישול ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() Sugarzaza
אתה מוכן לפרט ממי קנית ? פשוט נימאס לי לאכול את כל החרא שדוחפים לאוכל שלי... תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אני קונה חזה עוף קפוא כזה בשקיות אז הוא לא שווה..
כי הם באמת רושמים 18 גרם חלבון ל 100 גרם חזה הודו אצלנו אפחד לא קונה מהקצב..הבשר שלו יותר ישן ממה שיש בשקיות חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם לא יש סופרים ולא חסרים מקומות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ב-80 אחוז סבור שכן, עפ"י מחקרים שקראתי ברשת, ועל סמך הודעה מפורשת של ניגרי ענק [מתחרה ומפתח גוף]. מה שכן, יש פה איזה חכמולוג פלצן אשכנזי בפורום שאני לא אזכיר את שמו כי יתנו לי השעיה, שבמקום להגיד לך "לא, זה לא ככה" הוא עוקץ ולא מוכיח כלום. אז כן, המשפט שבחתימה שלי הוא רציני
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תקנו גלאט חלק - זה לדוסים שממש מקפידים , זה הכי נקי שיש והבשר עובר שחיטה כהלכה וכל זה
![]() משום מה זה גם בשר יקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
הוכיחו כבר אני מסביר לך שזה לא משנה ואתה בא ראש מול הקיר ואומר שוב שהגוף לא יכול יותר? איזה מחקרים ראית? ב ynet? תעשה לי טובה ועוד בדיוק זה הנושא הכי חם פה בפורום ואתה עדיין לא הבנת איך זה הולך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה באמת קורה לחלבון המיותר אם כבר נכנסתם לזה? למשל אם אני צורך 150 חלבון ביום, אם ביום אחד אני דופק 180 , מה קורה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום לזיין לי במוח תביא אתה מחקר שאומר להפך
![]() |