|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי מכם מכיר וצורך ארגינין (Arginine) ?
יש כתבה על "3 תוספים שיתנו לכם יותר אנרגיה לפיתוח השריר" וארגינין מופיע שם http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3444756,00.html האם אפקטיבי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ארג'ינין נמצא בכל מיני קומפלקסים של תוספים של לפני-אימון
לפי מה שהבנתי זה עוזר לפאמפ וגורם להפרשת הורמון גדילה לא ניסיתי, אבל במסה הבאה אני כבר אנסה ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לך vulcan
קראתי גם את הכתבה הזו לפני כמה ימים בקשר לארגינין וקניתי. יש לציין שבאמת עובד כל העיניין של צריכת פרוטאין+קריאטין+ארגינין התחלתי להיתאמן בצורה נימרצת מאוד. אני לא יודע איך זה ישפיע אלייך אבל מינסיון עליי זה עובד מצויין!
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה כמו ללכת ולזרוק כסף לפח אשפה , לא מועיל חוץ מפאמפ באימון זה לא מביא שום דבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמעתי שזה רק נותן פאמפ וזהו לא נותן שום דבר אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה מגיע לפאמפ חזק יותר בזמן האימון, אתה מותח כמה שיותר את ריקמות השריר, ע"י כך שהזרימת דם מוגברת לתאי השריר, ומתוצאה מכך זה מעודד זרימה מוגברת של חלבון חמצן ודם אל תאי השריר, וכך אתה גורם גירוי חזק יותר לשריר.. היום ברוב הפורמולות המתדקמות של הקריאטין יש NITRIC OXIDE,שזה ארג'נין.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן מנסיון, בפורמולת הקריאטין שיש לי (נוז) יש 3 גרם ארג'נין למנה. לפני כל אימון אני לוקח מנה, וכעבור חצי שעה עוד לפני שאני מתחיל להתאמן, אני חווה פאמפ בעיקר באיזור התכף,והידיים.. למשל הקיף היד עולה בחצי ס"מ לפעמים גם יותר..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את דברייך גיל כל מילה נכונה. הרבה אנשים מאמינים לשמועות גם אני שמעתי שזה לא נותן כלום חוץ מיפמפ אז יופי זה מה שאני צריך פמפ באימון אז קניתי ואני מישתמש בזה כרגע ואני מאוד מרוצה מימנו וזה בכלל לא ליזרוק כסף לפח. לדעתי ארגינין הוא מוצר מצויין ואני מאוד ממליץ אליו.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מניסיוני עם ארג'נין ? זה ממש לא לזרוק כסף לפח
אם כבר אז כבר ,תשקיע בanimal פאק ,יש שם ריכוז ארג'נין נחמד ביותר .
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל איזה עוד תוספים נימצאים באינמיל פאק ואיפה קונים? בחנות של ישראלבודי יש?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלה פורמולות קריאטין, שיש בהם כמות נכבדת של ארג'נין בטא אלינן, ועוד הרבה דברים טובים.. כך שאתה מקבל במוצר לא רק פאמפ אלה קריאטין ועוד דברים.. ניסתי את אנימאל לא ממש התלהבתי, וגם המחיר יותר מידי מוגזם, וגם ביחס לתוצאות שהוא מניב.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גיל הקריאטין הבה שלי יהיה נוז כרגע אני על קריאטין מונו רגיל ללא פורמולות.
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה מוטעה ומטעה להגיד דברים כאלו על האנימאל פאק יותר מזה ,להשוות אותו לנוז ,דקה סטאק ,והנאנו וואפור זה פשוט טעות אלו הן פורמולות קריאטין מתקדמות האנימאל פאק הוא מולטי ויטמין מולטי מינרל שעל הדרך אתה מקבל גם בתור בונוס כמות נכבדה יחסית של ארג'נין , הייתי אומר שזאת עיסקה טובה.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין ממה יש להיתלהב מהחברה הזאת. גם דיזל שמוכר בעצמו תוספים בדק את המוצר, ואמר שהוא פשוט ביזבוז. ותחשוב שניה 450 שקל על מולטי ויטמין ?.. כאילו מה מי מת ?.. יש מוצרים כמו נוז שנותים פוש יותר חזק וגם בפחות כסף, בכלל אתה יודע את הדעה שלי לגבי המחרים האלה של הארץ, לשלם סכומים כמו 450 שקל אל אנימל או 420 על נוז זה ביזבוז של כסף פשוט. בכל מקרה, דיברנו על הארג'נין ולא על מולטי וויטמין אז אני הזכרתי את המוצרים שיש היום בשוק. אורי,לפי דעתי לקנות נוז ב420 שקל זה יקר מאוד, אבל זה שיכול כספי שלך. אחלה מוצר נותן פאמפ טוב וגם עלייה טובה במשקלים! בהצלחה.
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מה יש לשחק אותה ראש קטן? ראו שזה עזר לאנשים להרים קצת יותר משקל, זה לא עזר להם לצבור מסה. זה די פשוט, זאת תופעה נצפית, אני לא בודה מלבי משהו. עם כח לא חייבת לבוא מסה, עם מסה חייב לבוא כח, צריכים לשים לב להבדל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |