|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תוכנית טובה,אבל למה עשית לחיצת חזה עם מוט ולחיצת חזה עם משקולות?!
תחליף את הלחיצת חזה עם משקולות לפרפר כבלים/פרפר משקולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני גם שם קצת סטים בכתפיים בשביל לשמור עליהם מדלקות
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז תעשה לחיצת חזה עם שיפוע שלילי במקום. בסה"כ תוכנית טובה, אבל אני הייתי שם את המתח לפני. דרך אגב, הייתי מוריד את הכפיפות בפריצ'ר, זה עמוס מידי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, כמו שקודמי אמר
חזה: Barbell Bench Press - 3X8 http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html Dumbbell Bench Press - 3X8 http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html אותו דבר, לכן עדיף את הלחיצה בדאמבלים לעשות בשיפוע חיובי שיעבוד גם החזה העליון, ולוותר על זה..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, הנה הכמה סנטים שלי:
הייתי מוריד מהחזה את Barbell Bench Press. מהיד אחורית Dumbbell Triceps Extension. מהגב Lever Incline Row. מהיד קידמית Barbell Curl. הייתי מוסיף לבטן הרמת רגלים בשכיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לך נגד בר?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() assito:
בקשר למתח למה אתה מציע להעביר אותו להתחלה? ולמה להוריד את הפריצ'ר 7 סטים זה לא יותר מידי NSH1: יש לי כבר לחיצה בדאמבלים עם שיפוע עליון amir: לא נראה לי טוב להוריד כל כך הרבה תרגילים... וגם עוד להוסיף לבטן עוד כשיש לה כבר 7 סטים זה יהיה יותר מידי
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
התוכנית בגדול נראת בסדר גמור, אבל הייתי מוריד סט או 2 מהיד האחורית, קדמית וגב. רגליים הייתי מוסיף סט או 2 לקוואדס.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אמרו לי שאם אני שם 2 סטים עם מקסימום חזרות של מתח בתחילת האימון אז זה יגמור לי את האימון כי זה יעייף אותי מאוד אז שמתי אותו אחרון בגב... אבל זה מבחינת היד הקידמית? (כאילו שלא ידפוק לי את העבודה עלייה) או שאולי כדאי לי לשים את המתח גם אחרי היד הקידמית? או שלהכניס אותו לאימון A או משהו? בקיצור אני לא יודע מה לעשות עם זה וזאת הבעיה הכי גדולה שלי בתוכנית הזאת...
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|