|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כבר כ חודש וחצי כאבים במקום שאפילו קשה לי להגדיר אבל אני אנסה.
היו לי כאבים חלשים כמה חודשים בתרגיל דחיקת חזה בשיפוע חיובי ,שלילי ופרפר. למרות זאת המשכתי להתאמן וכנראה פצעתי את עצמי יותר. אני לא יכול להרגיש את הכאב על ידי מישוש רק על ידי תנועה, כי מקום הכאב הוא פנימי מדי. הכאב מורגש מאזור החזה דרך הכתף לשכמה. עשיתי לפני שבוע Us כתף והכל יצא תקין ובכתף אין קרע חלקי בגידים חלילה או דלקת. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הכאב הוא כל הזמן בזמן תנועה היד כלפי מעלה, בנהיגה ובעוד דברים זה מחמיר לפי המאמץ שאני עושה. מה עלי לעשות הייתי על אתופן 3 שבועות לא עזר בשיט... איזה בדיקות אתם ממליצים לי לעשות? מה עלי לעשות? ומתי אני יוכל לחזור להתאמן? אני בצבא יש לי קצת בעייה לראות אורטופד התור הבא שלי הכלבים קבעו לי ב11\4 . אם אתם יכולים תעזרו לי ואם לו תמליצו לי על אורטופד מומחה בדברים האלה כי אני ממש בדיכאון ונואש בצורה קיצונית ביותר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאלץ להמתין לבדיקת האורטופד, עם כואב חזק כמובן המקום משדר לך שיש בעיה, המינימום זה מבחינתך עכשיו זה להוריד תדירות ועומס.
ייתכן ותופנה לפיזותרפיה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי יש לך אותו דבר כמוני
גם לי היו (ועדיין יש) מידי פעם כאבים פנימיים חזקים כאלה בכתפיים מה שאני עשיתי זה העפתי מהאימון שלי כל סוג של פרפר (מכונה, דאמבלים כבלים) וגם הורדתי את מספר הסטים בכתפיים ל-4 (בתוכנית Ab) ולפעמים אם אחרי החזה אני מרגיש כאבים קלים בכתפיים אני מוותר על האימון שלהם בנתיים זה די עוזר לי עם זה כי כבר אין לי כאבים בקשר למה כדאי לעשות אז אני לקחתי בקבוק של מים חמים ושמתי על האיזור להרבה זמן (עד שהוא ניהיה ממש אדום) וזה די עזר לי וגם מתי שיש לי את הכאבים אני לוקח הפסקה של שבוע-שבועיים מהאימונים זהו אני מקווה שעזרתי ובכל מקרה לך לרופא כדאי לבדוק את זה
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אני בינתיים לא מתאמן בכלל כי זה רק החמיר לי את הבעייה שהתאמנתי... אני אחכה או עד לאורטופד עוד חודשיים או עד שהכאבים יפסיקו לחלוטין ואז יתחיל לעבוד לאט לאט צעד צעד ולנסות להשתקם . אני מקווה שלא עשיתי נזק בלתי הפיך בכמה החודשיים האחרונים שזה כאב לי והתאמנתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זאת לדעתי הבעייה שיש לי .
ימח שמה זה עוד עלול להיות כרוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכתף התחילה להתנפח נוצרה מין ג'ולה גדולה מה עושים??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בין דלקת לבין חוסר מנוחה על עבודה על המקום
אני גם עכשיו יש לי כאבים בידיוק איפה שאתה אומר ואני מרגיש את זה רק במאמץ של בנ'ץ ובפלייס ואני יודע שזה לא דלקת זה ביגלל שעשיתי אימונים קרובים למשל עבדתי כתפיים לא נתתי מספיק מנוחה של בערך 72 שעות ועבדתי חזה עם 100 קילו ואז לא מיתייחסים לכאבים כי אחרי שתיים שלוש סטים זה כבר מפריע פחות אבל אנשים תבינו צריך תמנוחה הזאת תעשו אימון באותו יום ולא יום אחרי יום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |