|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מזמין היום ציוד לחדר כושר שלי כבר הכל מתוכנן וסגור ( תודה לגבריאל וארבל)
אבל בקשר לספת חזה חברה שמיתאמנים בבית יש לכם המלצות מנסיון איזה ספה טובה ? ומתאימה למוט אולימפי ? זה יעזור לי מאוד אני רוצה ליראות מנסיון לא רוצה ליקנות סתם חרתא |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
york cutler marcy מבין שלושת אלה מה שהדגשתי זה מה שהכי טוב לדעתי ולפי מה שהבנתי תתרחק מג'נרגל פיטנס גם אם המחיר קורץ. וכמה כסף אתה מתכוון להשקיע בקניית הציוד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בערך ת2800 זה מספיק לי אני יבדוק עכשיו הכל ספת חזה טובה אני מוכן להשקיע גג 1000 שקל אבל שתהיה מיתכוונת וטובה אם אתה רואה משהו סים פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת תיהיה מעולה עבורך, היא יותר מקצועית משאר הספות. ואתה גם מקבל סטנד לצלחות משקל .. אני יחפש לך עוד משהו ..
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה טוב אני יבדוק את זה תודה גיל
תאמין לי הכי טוב אלגן אם אם יש לך מקום בבית לארגן לך ציוד בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סוזוקי,כנס לאתר יד שניה יש שם אחלה דברים לפעמים,אתה מאזור הצופן נכון? עכשיו בדיוק חישפתי ויש שם מוצר בול כמו שלי אחד מחפעה שמוכר ב-450 שקל וזה אחלה מוצר שבעולם עולה איזה 3500 באמת,לתת לך את המספר?
ובכללי חפש שם איזה שבוע ותמצא שם אחלה דברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה תודה אחים שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קח את הטלפון של הבחור שמוכר את היורק 3000, אני כמעט בטוח שמדובר באותו מוצר שלי יש אבל תבדוק את המכשיר טוב טוב כי המחיר נראה לי מעט חשוד
054-4432314 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב אתה שם תמונה אחי ?
ועוד דבר אחי אם יש לך המלצה אפילו תספה אחרת אבל שאתה יודע שהיא טובה זה הדבר היחיד שאני מיתלבט עדיין |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() חבל לקנות מוט אולימפי הביתה... מוטות רגילים זה בסדר גמור.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן צודק לאחר חשביה מעמיקה ודיברתי אם יותם שהכין לעצמו חדר כושר בבית גם הוא אמר לי שזה בסדר גמור אבל עדייןו שווה לחפש ביד 2 אם אני ימצא במחיר זול אז מצויין אנטון אחי יש לך המלצה על ספת חזה ? אני רוצה אחת שכיאלו יש פה חברה שמכירים ויכולים להעיד שהיא טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() /////
|
![]() |
![]() |