|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי למדריך חדר כושר שלי שאני מחלק את התזונה שלי ל-40% חלבון,40% פחמימה ו20% שומן,בתגובה לזה הוא אמר לי שאני אשמין עם התפריט הזה כי יש בו יותר מדי חלבון,מה לעשות אז?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמו תמיד...לשים זין ולא להקשיב לו חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל גוף*1.8 ומתאמן כמו חמור.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה סבבה...אתה גם רוצה לעלות במאסה לא?ואם אתה בחיטוב אני חושב שאתה אמור להוריד מפחממות או שומנים לא מחלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תגיד לו שמשמינים מעודף קלורי ולא מכמות מסויימת של חלבון פחמימה או שומן.
אני אביא לך הסבר מייבש במיוחד , תגיד לו שאתה שורף ביום כ2000 קלוריות במנוחה בלי לעשות שום פעילות , ואתה הולך ואוכל במשך כל היום שלך כ200 גרם שומן נקי ושום דבר לא יותר מזה או פחות מזה , מחישוב קל נובע ש200 גרם שומן הינם 1800 קלוריות מהתפריט שלך , אם שרפת במנוחה בלי לעשות כל פעילות מיוחדת כ2000 קלוריות , יש לך גירעון של 200 קלוריות ביום , אז איך תשמין? אותו דבר עם חלבון פחמימה ושומן , אם נשלב את כולם ולא משנה כמה מכל אחד וניצור מערך קלורי שהוא פחות ממה שאנחנו צורכים ביום ובעצם יוצרים גירעון אנחנו נרד במשקל. והדוגמה הקלאסית היא שאפשר גם לרזות מ3 חבילות שוקולד ביום אשר שווי ערך ל1500-1800 קלוריות ביום , הבעיות יהיו במיוחד רעב או שאולי לא , אפשר לנסות אבל אין שם כמעט חלבון אבל זה גירעון קטן אז אפשר לחיות עם זה , תלך למדריך עם הטיעונים הללו הוא יתחיל לגמגם ואז תבין מה שווים המדריכים בישראל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תחסוך את זה ממנו... הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם עם כל הלימודים והקורסים שהם עברו בוינגייט... פשוט אל תגיד לו זה רק יחסוך וויכוחים מיותרים.. לדבר איתם ולהסביר להם זה כמו לדבר לקיר.. זה עוד כלום... תעשה דדליפט ליד מדריך חדר כושר תראה איך הוא מתחיל לשרוט את עצמו...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מצפים?
רוב המדריכים עוברים קורס סתמי שאורך 3 חודשים. את חוסר הידע שלהם הם ממלאים בהמצאות מגוונות או במילים אחרות - שטויות. אם כבר להקשיב למדריך חד"כ, אז למישהו בעל תואר בנושא(שלמד 4 שנים ולא 3 חודשים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אל תקשיב למדריך אני מדריכה ואני שומעת מידי יום את השטיות שהם אומרים וזה רק מעצבן יותר אם כבר הוא מדבר על זה שתשמין מחלבון אז להפך חלבון דורש יותר אנרגיה בשביל להיתעקל מפחמימה ובכלל עולים במשקל מעודף קלורי לא משנה ממה
ציטוט:
הכנה – עמוד ברוחב הכתפיים או ברוחב צר מרוחב הכתפיים. אחוז משקולית יד בכל צד. הביצוע – כאשר ברכייך ישרות, הנמך את משקוליות היד ע"י כיפוף הירכיים עד שמיתרי הברך (“hamstrings”) מתוחים, או בדיוק לפני שהגב התחתון מתכופף. הרם את משקוליות היד ע"י מתיחת הירכיים עד יישורן. משוך את כתפייך קלות לאחור בסוף התרגיל. חזור על הפעולה. הערות – במהלך התרגיל יש לשמור על הזרועות, הברכיים והגב ישרים. אל תעצור או תמתין לאחר שהורדת את משקוליות היד. אל תנמיך מעבר למתיחה קלה. טווח תנועה מלא ישתנה מאדם לאדם ויהיה תלוי בגמישות. יש לבקש מהמדריך במכון הדרכה ושמירה. http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/BBStraightLegDeadlift.html http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/DBStrBackStrLegDeadlift.html
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תתפלא לשמוע יש גם מדריכים ותזונאים שיש להם תואר והם עדיין מדברים שטויות שאין להם בסיס..
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() אם אתה עושה פעילות אירובית .
החלבון יעזור לך לימנוע פירוק שריר ... אם אתה לא עושה פעילות אירובית . אז ממליץ לך להיתייעץ לא עם המדריך בג'ים ,אלא אם תזונאי מוסמך שמיתמחה בתחום ספורטאים ופיתוח גוף . ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח לא נראה לי שיש הרבה עם תואר בכלל..מספיק להם הקורס וזהו..לא ישפיע על המנהל חדר כושר אם יש תואר או לא..אנשים לא מבינים בזה ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ברור שהוא טועה, אבל בלי קשר - 40% מהקלוריות שמגיעות מהחלבון זה בד"כ הרבה יותר מדי חלבון. עדיף לך לצרוך 1.8 גרם חלבון פר קילוגרם גוף ולא לחשב לפי אחוזים מהתפריט. אם שני החשובים יוצאים אותו הדבר, מה טוב, אבל בד"כ זה לא ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שלא נדבר על 80% מהקלוריות כחלבון (מישהו אמר.... PSMF? )
![]() |
![]() |
#17 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אחי בוא אני אגיד לך משהו על וינגייט
רק בשנה-שנתיים האחרונות..וגם לא בכל הקורסים של ויינגייט ..יוצאים מדריכים טובים...הסיבה שרק עכשיו התחילו ממש להקשות בחומר הלימודים ובמבחנים.. פעם היו מעבירים מזה בקלות אז היו יוצאים מדריכים מעפנים כמו המדריך שלך שאין להם מושג ושלא מבדילים בין משקל למשקולת גם לא חסר הרבה מדריכים שאני נתקלתי לפחות ב2 כאלה שקנו תעודה מזוייפת.. זה מה שהוא מדריך לא אומר שהוא שווה משהו.. התפריט שלך דיי טוב..לך על זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד למדריך שלך שאם תאכל כל יום 2 תפוחים + קופסת טונה + כפית שמן זית
זה יהיה יחס של 20/40/40 אתה תשמין מזה? לא סביר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
אמרתי - אם החשובים יוצאים אותו הדבר, מה טוב. אם לא, שיחשב לפי X גרם פר קילוגרם. וזה כלל לא רק לחיטוב אלא באופן כללי, כי במסה רוב הסיכויים שיצא לו הרבה יותר מדי חלבון. |
|
![]() |
![]() |