|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() שמעו, לא נראה לי שיש מסגרת שבה יש יותר מיתוסים לגבי פיתוח גוף מהצבא. אני כבר לא אתחיל לדבר על צוותי ההדרכה (כי אם אני אתחיל - אני לא אסיים). אז ככה זה הלך - איזה אחד ראה אותי שותה שייק חלבון ואתם כנראה לבד מנחשים לאיזה כיוון זה נגרר.
הקטע המפורסם של "היה לי חבר שהפסיק לשתות את זה וכל השרירים שלו הפכו לשומן". "זה הכל חלבונים סינטטיים". כשהיה צריך להרים קיטבגים אז אותו אחד (שהוא אגב האיש השנוא עליי בכל הבסיס) אמר - "אתה צריך להרים 7 עם כל מה שאתה שותה". הכי עיצבן אותי חבר שלו שמבחינה פיזית מצבו די זוועה. תאמינו או לא, אבל זה מה שהוא אמר לי: "הייתי פעם בלוק - פי שלוש ממך. הייתי לוקח אבקת Supreme. עכשיו הפסקתי ותראה איך אני נראה". עוד אחד אמר לי שהוא למד ביולוגיה ושבגלל זה הוא יודע שאבקת חלבון פוגעת במערכת העצבים... WTF?! המסמר האחרון בארון המתים הולך ככה - הבחור הראשון אומר לי שהתזונאי שלו הוא יאיר להב - ושיאיר להב בכבודו ובעצמו אמר לו ש"אבקות זה מזיק". והבחור גם לא נראה כמו מישהו שמשתמש בתפריטים של תזונאי. המצב :cry_1: בקיצור...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבורות של האנשים היא ניצחית.בגלל זה אני בקושי מספר לאנשים על התחביב הזה רק שאני מתאמן בחדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אתם אחי הם חיים תחיים שלהם אתה חיים תחיים שלך אי אפשר לעשות כלום על כל אחד שתלמד על פיתוח גוף יבוא שתיים שזיינו לך תשכל
אל תסים לב, זה מה שאני עושה פעם אחרונה שנשיתי להסביר לחבר שלי על כל מדי דברים הגאתי למצב שצאקתי עליו שהוא מפגר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד רוצה להראות שהוא גאון.
אנשים לא מבינים שהחוכמה היא שתיקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לנסות להסביר לאנשים למה, כמה ואיך.. תזרמו איתם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() לזרום?! אני מנסה להסביר והבן אדם אומר לי אשכרה "אל תדבר - לא רוצה לשמוע". בא לי לירות בו, אני אומר לכם...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא את "הייתי פעם 902476902376 פעמים אתה ותראה אותי עכשיו".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח תאכלס אני כבר מתבייש לשתות את החלבון שלי בסוף האימון.
אנשים כל כך טיפשים וחסרי ידע שזה לא יאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() מה גם שיש מלא אנשים שרואים אותך אוכל משהו (לא משנה מה) וחייבים להגיד לך "זה לא בריא".
הילד ראה אותי אוכל גבינה צהובה והתחיל לחפור ש - "אתה אוכל גבינה של תנובה? ידעתי. הייתי במפעלים שלהם והגבינה הזאת לא טובה. היא לא עשויה מחלב - היא עשויה מחלבונים סינטטיים".
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
אני מכיר את זה, תעשה מה שאני עושה מסביר להם בכוח אם הם לא רוצים לישמוע! תגיד להם יש בדיקות של מעבדות תסביר להם שזה אותו חלבון כמו שיש בקטוג' וכו'.. ותמיד כל אחד יבוא ויגיד אני היתי פי פי 100 ממך הם כולם היו סוסים,בדמיון. ושמע עם זה מעצבן אותך? אל תדבר על זה וזהו,תגיד להם בסדר אתם צודקים וזהו ככה יעזבו אותך.
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() עזוב, יש גם גברים שמקשיבים, מבינים והיום כבר יודעים על התחום. אבל יש אנשים עם קרש במקום ראש. אני לא אגיד שכולם אצלנו כאלה. יש אנשים שאתה מסביר להם והם מסכימים ומשנים דעה.
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח תגיד כמו שאמרתי לחבר שלי שלא רוצה להיות "מנופח" והוא רק עושה חיטובים והרבה חזרות
כן אני לוקח תאבקה בשביל לדפוק תגוף..אני חושב גם לקחת חומרים וכאלה רק להתנפח הכי טוב אני בקושי יכול לגעת לעצמי בראש ותראה תוך דקה הוא עוזב אותך חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד להם נכון אחי אני יודע זה דופק תכבד והכל יהפוךך לאויר ברגע שאני אפסיק
זה לא שריר זה סתם ניפוח תביא סיכה תראה איך אני עף תזרום עם זה חוץ מזה אני לא מבין למה בכלל סיפרת שאתה לוקח אבקות זה מתכון לזיוני שכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך מחקר,הוכחה שמצדיקה את מה שאתה אומר ?.. Antonator1 אחי אין מה לעשות זה ככה,חסרי הבנה. היום כל אחד ניהיה תזונאי אתה לא יודע ?..
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() סיפרתי? אחד מהם ראה אותי עם שייקר ריק!
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() פשוט אל תתייחס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)