|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,אולי זה לא ממש קשור לפורום אבל בכל את ארצה לשמוע תגובות. . אני בחורה בת 25 שבעצם כמעט תמיד היתה רזה. אך בשנתיים שלוש האחרונות כתוצאה ממשבר שעברתי, התחלתי לאכול הרבה - התייחסתי לאוכל כנחמה כדי לשכך את הכאב.בנוסף גם לא עשיתי איזושהי פעילות גופנית וגם לא יצאתי מהבית הרבה- כתוצאה מזה בשנתיים וחצי-שלוש האחרונות העלתי משקל ממש גדול של בערך 30 קילו למרות שמעולם לא היתה לי נטייה להשמנה. עכשיו כשהמצב רוח השתפר- התחלתי לעשות דיאטה - אבל דבר אחד מפריע לי מאוד ואלו הסימני מתיחה שנוצרו בעקבות ההשמנה - בבטן, מותניים, ירכיים. ומילא רק באיזורים האלו, ככה עוד יכלתי להתמודד עם זה כי אפשר לכסות אותם- אבל הסימנים הופיעו לי גם בידיים - עכשיו הם כבר לבנים אבל עדיין רואים חריצים מכוערים שנמשכים מאיזור הבית שחי ועד קצת לפני המרפק- רק באיזור הפנימי של היד. זה ממש מפריע לי ומכניס אותי לדיכאון. כי אני מתביישת ללבוש חולצות קצרות- שלא לדבר על גופיות , ופעם לפני שכל זה קרה כל הזמן הייתי לובשת גופיות כמו שכל בחורה רוצה ללבוש. הביטחון שלי ממש ברצפה ואני מרגישה דוחה. אם רק לפחות היו עוברים הסימנים בידיים הייתי מרגישה מרוצה. אני לא רוצה כל הזמן לנסות להסתיר עם שרוולים עד המרפק , אני רוצה להתלבש יפה כמו שתמיד התלבשתי. כרגע אין לי חבר ובנוסף אני מרגישה שאף אחד לא יהיה מוכן לקבל אותי ככה או לצאת עם מישהי עם הרבה סימני מתיחה ועוד בידיים. לכם אני רוצה לשאול שתי שאלות. א. יש איזשהו משהו- תכשיר או תהליך אסתטי שיכול לפחות אם לא להעלים אז רק לטשטש את הסימנים האלו? ב. האם אתם , הגברים הייתם מסוגלים לצאת ולקבל אישה עם סימני מתיחה כאלו או שזה היה ממש דוחה אתכם? מקווה לשמוע תשובות .ביי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ישראלבודי פורום פיתוח גוף תזונה תוספים וכמובן טיפולים פלסטיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ישנן משחות בשוק שאמורות לעזור בעניין , (שאלי את הרופא שלך)
תוספת של ויטמין E אמורה גם כן לעזור דרך אגב גם ירידה מהירה במשקל תניב סימנים הדומים לסימני מתיחה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי כבר על הרבה מיקרים שבהם לאחר זמן מה סימני המתיחה פשוט נעלמים, את עוד צעירה ולכן זה יכול לקראת גם לך. פשוט כאשר תגיעי למשקל מסויים שבו תיהיה מרוצה ותישארי בו לאחר זמן מה הם יעלמו ככל הנראה מעצמם.
כגבר, אני בטוח שזה לא כל כך נורא, כל עוד את נחמדה, זורמת, נראית סביר, למה לא? זה לא שאת עם עין אחת, צלקת ענקית על כל הגוף ויש לך יד ורגל תותבת וגם בחורות כאלו מוצאות חבר...
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה