|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נוכח חוסר העניין הבולט במשחקה של הנבחרת הבוגרת, המגעילה, השבעה והרקובה בשבת עם קרואטיה, אזכיר לחובבי הכדורגל שבינכם שבסוף השבוע יש בכל זאת משחק אחד ששווה צפייה: מחר תשחק הנבחרת האולימפית נגד נבחרת גרמניה.
שידור ישיר בספורט 5 בשעה 15:00. הזדמנות נהדרת לראות את הכישרון המדהים של מאור בוזגלו האמור להנהיג את הנבחרת. גם חן עזריאל שהוא פוטנציאל אדיר וביברס נאתכו המוכשר ישחקו, כך שצריך להיות מעניין. אני בונה לי את סדר היום מחר, כולל אימון וקניות, כדי שאוכל להיות מול המרקע בשעת המשחק, ומקווה שהח'ברה לא יאכזבו. לגבי הבוגרת (קשטן: "ישששש תיקו! עשינו תיק אפס עם אנגליה בביתו! תיקו!!! איפה הכפיים"), אם המשחק יהיה בשעה סבירה (מישהו יודע כבר מתי זה?) יתכן שאצפה עם חבר טוב שלי מערוץ 3 רק כדי להעביר קצת צחוקים (מה נעשה, נבכה?).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב, כניסה חופשית למשחק מחר באצטדיון רמת גן, מי שרוצה לבוא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() אם הייתי גר באזור, מאתיים אחוז שהייתי בא.
אגב, הרבה יותר חכם מצד ההתאחדות היה לקיים משחק כזה באצטדיון קטן כמו בית שאן למשל, ואזהיו ממלאים את השורות מפה לפה והנבחרת היתה מקבלת דחיפה. אבל ההתאחדות לעולם לא תעשה משהו חכם. לשחק ברמת גם מול יציעים ריקים - זה פשוט טמטום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בית שאן לא עומד בשום סטנדרטים בינלאומיים ואני לא חושב שיש עוד אצטדיונים שעומדים בקריטריונים חוץ מהאצטדיונים הגדולים והרצליה(אבל הוא כבר קטן מדי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
הרצליה זה רעיון טוב. והוא לא קטן מידי, איזה קטן מידי? לא יהיו לך מחר יותר מאלף צופים, וגם זה במקרה הטוב. ברמת גן אתה צריך 20 אלף כדי להרגיש קהל, זה פשוט פאתטי לקיים שם משחק מול אלף איש, זה מרגיש כמו רדיוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קשטן קוסם!!!!!! העלים נבחרת.