|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי שלום כולם אני חדש כאן.
יש לי בעיה , יש לי בטן, אני שמן לגילי. אני מעונין להוריד לפחות 10 קילו+ בכמה שפחות זמן. אחרי שאני ירד אני יתחיל לפתח שירירים וקוביות. מהי הדרך הכי מהירה להוריד בטן באימון בייתי?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה נכונה אימון נכון
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() זו תשובה די כללית ואני לא מבין בתחום איזה תרגילים יש ואיזה תרגילים לעשות וכמה פעמים ביום ובשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול להוריד בטן ע"י תרגילי בטן בלבד. אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי על-מנת להוריד את אחוז השומן של הגוף שלך. אי אפשר להוריד שומן ממקום נקודתי. בעזרת תזונה נכונה ואימוני כוח ואירובי תוכל להיות במאזן קלורי שלילי וכך גם להוריד את אחוז השומן הכללי של הגוף שלך וקל וחומר גם את הבטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז בקיצור איזה תרגילים לעשות בבית ?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כלום.
אני יוכל לקנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע תקרא כמה מאמרים בישראלבודי.. זה ממש יעזור לך.. תשתמש במחשבון הזה ותדע כמה קלוריות אתה שורף בזמן מנוחה..
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=619 אחרי זה תבנה לעצמך תפריט.. אני לא הולך לפרט לך על איך לבנות את זה כי זה די ארוך אז רק תקרא כמה מאמרים וכבר תבין לבד.. אבל אתה חייב כמובן שתיהיה במאזן קלורי שלילי.. (זה אומר שכמות הקלריות שאתה מביא לגוף יהיה קטן יותר מכמות הקלוריות שהגוף שלך שורף.. ולא רק במזמן מנוחה) אתה יכול לאכל כמו בן אדם.. ולא רק סלטים כל הזמן אבל תדע מה אתה אוכל.. תאכל הרבה פירות וירקות זה יעזור לך להגביר את המטבוליזם (חילוף חומרים).. אל תאכל שטויות (ג'נק פוד) שלא ממש יעזרו לך.. בקשר לאימונים.. אתה צריך לעשות בעיקר אירובי.. ברור שאתה גם צריך להרים משקולות (אנאירובי) אבל בשביל להרזות ולהוריד אחוזי שומן אז אתה צריך להתמקד יותר על האירובי.. אם יש לך אפשרות תרשם לחדר כושר.. אם לא אז תעשה קנייה של משקולות אבל לא סתם מה שאתה רואה.. תבין מה אתה קונה ואיך אתה הולך להשתמש בזה.. אין תרגילים מסויימים הכל עוזר לך.. באתר הזה אתה יכול לראות איזה תרגילים יש.. http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=106 בקשר לאירובי.. אז תעשה ריצות.. אופניים.. שחיה.. בקשר לחלוקה אז אני לא ממש בטוח אז אני לא רוצה להגיד לך סתם.. אבל מה שבטוח בישראלבודי יעזרו לך מאוד (אני מתכוון לאתר.. אגב לא רק האתר טוב.. אם יש לך אפשרות אז אתה יכול ללכת לגיל אבל זה רק אם אתה מרגיש שאתה באמת תיקח את עצמך בידיים ולא סתם תבזבז כסף..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני גר ליד אחדות.. אם אתה מכיר.. מאיפה אתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סבבה אחי.. הייתי שם כמה פעמים אבל רק פעם אחת ראיתי שם את המכון וגם זה היה מרחוק.. והוא נראה די גדול..
אתה בתיכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי אם אתה רוצה להוריד בטן אני מכיר אתר מצוין תגיד לי במוניטין אם בא לך אני אשאיר לך שם לינק...
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() כן תביא בבקשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() אימון ושריפת קלוריות, תזונה נכונה ואם באמת תרצה חיטוב - ואני מדבר מנסיון
חובה תוספים שמגבירים שריפת שומן. לפני מספר שנים הייתי מתאמן רציני ועם כל הכרוך בכך אך לא הצלחתי להגיע לרמת חיטוב מספקת. היום אני לא ב"קטע" של באדיבילדינג אלא רק גוף חטוב וכפיר בחנות של ישראל באדי הציע לי כמה מוצרים מדהימים. למרות שדעות קדומות גרמו לי לדחות את ההצעה, משהו פנימי אמר לי ללכת על זה. ניסיתי וזה עובד ובגדול! אני יורד במידות הבגדים בצורה מטורפת... אם כל שבוע אני אצטלם אז כל שבוע יראה שינוי מדהים. מאז אני משתמש בתוספים האלו ומההתלהבות יש לי חברים ובני משפחה שהחלו לנסות גם כן. חלקם בכלל לא מתאמנים אבל זה עוזר להם לשרוף שומנים. לך על זה ותראה תוצאות טובות אבל תזכור שמומלץ ביותר אימון מכל ספורט שהו וכמובן תזונה מזינה. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |