|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נסעתי עם חבר לפאב בירושלים , באחד מהרמזורים שדרכם מגיעים אל אזור מרכז העיר עמדנו על הנתיב הימני חבר שלי היה צריך את השמאלי.. בשמאלי עמדה מאזדה.. פתאום המאזדה התחילה בנסיעה כאילו היא פונה שמאלה ובשניה האחרונה נסעה ישר. חבר שלי נסע אחריה ואפילו לא הסתכלנו שהרמזור לפניה שמאלה בעצם היה אדום ולכיוון ישר היה ירוק.. חבר שלי פנה ועצר באמצע הפניה ראה שאין תנועה נגדית והמשיך בנסיעה כאילו כלום...
אם צילמו אותו איך הוא ידע? מה העונש על זה? (הוא נהג חדש) תוך כמה זמן מקבלים תשובה של אם צילמו או לא? תודה רבה לעונים..
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אם צילמו ויש עוד משהו שרשום על האוטו הזה אפשר להעביר אליו את הנקודות , זה 10 נקודות וקנס של 1000 שקל
אם שוטר היה תופס אותו הוא היה מקבל שלילה + משפט ויש סיכוי טוב מאוד לטסט מחדש , אבל בגלל שזה רק צילום (אם בכלל) אז אפשר להאשים שזה משהו אחר נהג באוטו ד"א יש דבר כזה בארה"ב ספרי שקוף ששמים על הלוחית רישוי וכשמצלמים אותך במצלמת תנועה זה מטשטש את הלוחית רישוי ולא רואים כלום במצלמה , זה אחד החזקים וכמובן לא חוקי ככה שקשה להביא את זה לארץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם זה בלילה, בטח צריך היה להיות פלאש, כמו המצלמות בתל אביב.
יש גם גבול לכמה צילומים אפשר לעשות מהר ברצף, כך שאם המאזדה עברה באדום ,רוב הסיכויים שהיא נתפסה ואתם לא.
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() למה הוא בעצר באמצע הכביש? חח איזה מטורף
זה מה שאמורים לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם צילמו אותו והוא נהג חדש ...
שיחזיק את הרישיון ביד .. ויגיד לו יפה שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היה פלאש?
אם כן אז כנראה שהוא צולם ואם לא אז הוא לא צולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הוא לא צולם, אם הוא צולם אז הייתם רואים את זה ממש בבירור זה אור בוהק מאוד שאפילו באור יום רואים אותו בבירור, בקיצור אל חשש אבל תגיד לו שיזהר פעם הבאה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה גם שבכביש 6 אחרי שהם רואים דבר כזה,ישר יוצאת עליך ניידת,ככה שעדיף לא להסתבך איתם. אבל לגבי מצלמות של רמזורים,זה יכול לעזור..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() הספריי שמשה דיבר עליו נמכר גם בארץ
יש הרבה אצל בדויים עם המכוניות המשופרות.... קיצר אם לא ראיתה פלאש הכל בסדר
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלו
ניראה לי הכול בסדר אבל תיזהר אל תעשה את זה יותר חח ואני לא דוגמא שאני אומר לך את זה כי ניגמר המלווה יותר משבוע וכבר עשיתי מה שאפשר Lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש תספריי הזה בארץ כבר 5 שנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |