|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באג או כל מי שמכיר אני מחפש תוכנה שאני יוכל כאילו ליצור טרקים אבל משהו מקצועיי משהו שאפילו דיג'יים משתמשים ובדוק יש תוכנות על תגידו לי יש מיכשור מיוחד או משהו, ושאני אומר תוכנה לדיג'יי אני לא מתכוון לVirtual Dj או לEj או Fruity loop אני מחפש תוכנהה רציניתת
תודה לעוזרים1!!
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לחבר שלי יש איזו תוכנה שעולה מאות דולרים והוא אמר לי שקשה מאוד להשיג אותה, אני אברר לך את השם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מישהוווווווווווווו באגג?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() CuBase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אתה איתי..??
עוד מישהוו
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת שאני לא מכיר תכנית מיקסינג יותר מקצועית מקיובייז.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אגב מצאתי עכשיו תכנה Atomix Virtual DJ proffesional
![]() http://rapidshare.com/files/56626921...ional_v5.0.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר מאתי אשכול בפורום אחד שיש בו כמה קטגוריות,
digital audo workstation mastering & audio editing Digital Dj מתחת לכל אחת יש כמה תוכנות, באיזה קטגוריה אתה מעוניין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() רק שתדע שאני מכיר מישהו שעושה בfl משהו שאתה לא מאמין הוא יוצר טרקיים ורימיקסים לא מהעולם הזה אז אל תגיד שזה לא מקצועי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיובייס זה התוכנה מספר 1 בעולם וכל היוצרים הגדולים משתמשים בה. כמובן שאתה צריך להוריד פלאגינים ותוספות לתוכנה כדי ליצור דברים ברמה גבוהה. יש גם יוצרים שמשתמשים ב FL סטודיו ומגיעים לרמה גבוהה מאוד (כמו פרי קורסטן למשל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שכחתי מזה לגמרי אחי, היום אני אברר לך
סמוך עליי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קיובייס \ פרוטי. כמובן שעם זה צריך להגיע פלאגינים מהטובים בשוק, מוניטורים מהטובים בשוק, כ. קול מהטובים בשוק ועוד. אל תצפה עם התכנה נטו להגיע למשהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי שמעתי על התוכנה Reason שפועלת יפה אם קיובייס קראתי קצת על הקיובייס והבנתי חלק מתוכנהה אפילו יצרתי משהו חמודדד דברים שאניי צריך ממכם זה פלאגינים לטרקים וסינטיייזים ואת התוכנה Reason תודה לכל השפיצים של הפורום!!
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Pro-53 Albino 2 East West (כל מה שיש להם. הORCHESTRAL, הבוספנדר, כל הכלים שלהם A CLASS) BATTERY (סאמפלר) INTACK \ KONTACK (מקווה שרשמתי נכון - סאמפלרים). מאוד מומלץ: תוריד חבילות סאמפלים לAKAI של כלים מסויימים ותפעיל בסאמפלרים. כלים ברמה גבוהה מאוד. לעריכת סאונד, מיקסינג מאסטרינג שיט: Waves Gold זה כל מה שתצטרך לבינתיים אני מאמין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. קודם כל Cubase זאת רק פלטפורמת עבודה, אז אי אפשר להגיד "יש לי קיובייס וזה לא טוב", קיובייס זה הבסיס.
2. Reason זאת גם פלטפורמת עבודה, רק שהיא מגיעה עם הרבה פלאג-אינים וסאמפלים, ככה שעדיף להישאר עם קיובייס ולהוריד את הפלאגאינים שאתה צריך. 3. יצא לי ככה בטעות להוריד איזו תוכנה של Native Instruments, לא התקנתי אותה עדיין אז אני לא יכול להגיע אם היא טובה, אני אפילו לא יודע מה היא עושה, אבל שווה ניסיון, בבקשה: ![]() ![]() http://rapidshare.com/files/17256655...S321J.rar.html סיסמא לראר: hardformat
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עבדתי הרבה פעם עם התוכנות כמו פרוטילופס ועוד בניית מוסיקה
התוכנות שהוזכרו כאן הם לא לבניית מוסיקה אלא למיקסוסים וכאלו חרטות אני מאוד אהבתי את אסיד של סוני וריברט אז חפש asid 5 אני ממליץ |
![]() |
![]() |