|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() תודה
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה ממש לא מדויק לפי מה שהבנתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כל דבר שבדקתי היה מדויק, אולי יש שם איזה משהו ספציפי שרק לגביו זה לא מדויק אבל אני לא נתקלתי במשהו כזה.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() לפי מה שרשום שם אני אוכל 160 גרם חלבון ביום , עכשיו אם אני שוקל 65 * 2.2 זה 143
160 + , לא יותר מידי?
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כן האתר די מוזר יצא כמות קטנה מאוד לקלוריות יחסית לאוכל
![]() |
#8 | |
|
![]() למה הכוונה רמות כולסטרול, אתה מתכוון לבדיקת דם שעשית? יכול להיות שהגוף שלך פשוט מייצר פחות כולסטרול או שלא הכנסת את הכמויות המדויקות למחשבון.
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() למחשבון של אולימפוס יש סטיות של כמה גרמים לפה או לשם בסכמה הכללית זה יכול להגיע למספר "מכובד" אם מדובר בתפריט עשיר מאוד בקלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פאקין הגיע לי ל3070 קלוריות, 240 חלבון 350 פחמ' 53~ שומן
נראה לי הזוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() בדקתי את העניין כבר מכל הכיוונים והתוצאה היא שמחשבון התזונה של גולינגו הרבה יותר טוב משל אולימפוס- יש בו יותר מאכלים, הוא יותר מדויק והוא מפרט גם את כמות הסיבים.
http://www.goleango.com/show_calcula..._id=3&art_id=9 ואם אתה באמת רוצה להתפרע, כנס למחשבון הזה (הוא אומנם באנגלית אבל הוא הכי מדויק ומכיל הכי הרבה מאכלים. אבל קצת יותר קשה להשתמש בו) http://fitness.goleango.com/show_cal....php?art_id=33 |
![]() |
![]() |