|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אני כבר חודש סתם אוכל מה שבא לי, אין לי חשק יותר לאכול ארוחות "בריאות" ובכלל אני אף פעם לא רעב אני אוכל רק 3 פעמים ביום משהו כזה..
אני גם כבר לא מוותר על שום דבר שבא לי לאכול לדוגמא ציטים וכאלה דברים. אין לי כמעט אף פעם תחושת רעב.. מישהו פעם הרגיש ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי כנס לחיטוב חזק עכשיו תנצל את זה שאתה לא רעב
![]() אז אני בטוח שיחזור לל התאבון.!
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() וואלה?
חבל לי לשמוע את זה עומרי. פעם המוטיבציה שלך הייתה בשמיים. אני מבין שהורדת פרופיל, אבל שלוש ארוחות ביום?! העיקר שאתה שלם עם עצמך. לגבי שאלתך: כידוע אני אדם תאב אוכל, בעל תיאבון שכנראה ישמש פעם מוקד למחקר. אני אוהב לטרוף, שני באגטים שווארמה זה משהו שאני יכול לטחון ככה על הדרך. סיר פאסטה? אחלה. 2 טוסטים? למה לא שלוש? למרות זה, גם לי קורה שלפעמים לא בא לי לאכול, אבל זה רק בגלל שאכלתי כמויות ענקיות שעתיים לפני. אני משתדל לאכול נקי באמצע השבוע, אולם במאסה אין לי שום בעיה לחרוג מעת לעת. בסוף השבוע צ'יטינג קבוע, בימי שבת אני בכלל לא דופק חשבון. ב"אוף" מה שחשוב לי הוא להכניס בזמן את החלבון והפחמימה. פחות עקרוני אם המקור יהיה איכותי, עם כי זה רצוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל אולי באמת אני אמשיך בחיטוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר חדש
|
![]() כן דווקא זה קורה לי הרבה בזמן האחרון
אבל אני אוכל בכוח...יום שבת לקח לי 4 שעות לאכול חצי כוס אורז ו2 שניצלים..כי הייתי צריך לקחת הפסקות כי לא יכלתי כבר לאכול את זה, אבל אכלתי את זה בסוף
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם לא ניראה לי שיש כל כך הבדל בשריר כי אני כן מכניס משהו כמו 1.5 חלבון אם לא יותר.. עכשיו מאסה בחיים לא הייתי יכול לעשות אני מכניס 2 פרוסות לחם בארוחה וזה מפוצץ אותי פתאום.. כניראה הקיבה התרגלה לזה אז אני כבר לא מרגיש רעב כמו שיצאתי מהמאסה לפני הרבה זמן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה פתאום לא ניראה לי תקין כל הקטע הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אני לא רוצה לשמוע שטויות כאלו יותר בפורום.
אוכלים מה שכתוב בתפריט בדיוק. אין כוח? תדחוף לפה! אין דבר כזה אין כוח. אני על אותו תפריט כבר ארבע חודש, ולידי אנשים אוכלים גלידות ופיצות. שום צ'יט ושום נעל. בודיבילדינג עד הסוף! ודרך אגב...מרקוס רול כועס עליך בגלל ההודעה הזאת ויש לו משהו להגיד לך: ![]()
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() סבבה אתה בתקופה של ההרדקור שלך...
![]() אני לא הולך לדחוף אוכל שאני לא רעב יותר או כל השטויות האלה.. היום אכלתי ביסלי היה טעים מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() עומרי אתה רציני או שזה פוסט דאחקות
:x כמה מתאמנים עוזבים את זה..בא לי לבכות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אי אפשר כל הזמן להיות בהילוך הכי גבוהה, פשוט אני עכשיו רואה שזה בכלל לא משנה אם אתה אוכל שוקלדים או חטיפים או כאלה דברים זה בכלל לא מורגש ואם אתה שומר על משקל ולא רוצה לרדת זה לא משפיע בכלל, אחרי שהגעת לאיזון במשקל, הגוף מעדיף לשמור עליו, אתה יכול כל יום להכניס איזה ביסלי או משהו כזה ובכלל לא יהיה הבדל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא קרה לי בחיים דבר כזה שלא הייתי רעב
הלוואי וזה יקרה לי כל הזמן אני רעב גם במאססה חח ;] אני מת על אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע, זה קורה. בטוח להרבה אנשים קרה שאין להם תיאבון ממש, או שנמאס להם קצת ממזון/אימונים (בטח אחרי תקופת הארדקור קשה וממושכת, שכוללת תזונה בריאה וכד'), והם צריכים הפסקה. אפילו יודע מה - זה אולי נפשית ולוא דווקא פיזית (חוסר תיאבון), ככה שאני מוצא את זה לגיטימי, ויש מצב שזה יקרה לי מתישהו גם.
אז נאמר פה שכדאי לך להמשיך בחיטוב - לדעתי גם, אבל אתה תהיה חייב לשמור על תזונה *נכונה* ולשלב אירובי, שהחיטוב יהיה יעיל (הנה עוד משהו שאתה שונא) כדי לא "להדפק"...... כמובן שאתה יכול לקנות גם גיינר, זה יהיה שימושי מאוד.. או פשוט לחכות שההרגשה של חוסר תיאבון וכו' תעבור לה, אבל על זה לא הייתי סומך, כי לך תדע כמה זמן זה יימשך.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לפחות על תזונה נכונה תשמור עומרי
אני כבר שבועיים וחצי שלא התאמתי כי אני חולה..ואני מת מת מת לטחון אוכל ולדפוק משקולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתה צריך קצת לצאת מזה לדעתי תיקח שבוע חופש מתזונה ואימונים אחרי זה תראה יהיה לך חשק לחזור כמו גדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() עמרי גם לי זה קרה לקראת ההפסקה שלקחתי מהאימונים... בכלל כשהפסקתי הייתי אוכל ארוחה אחת ליום בערך... בקושי הייתי מכניס משהו לפה.
הבעיה היא שאנשים לא יודעים לעשות איזון. הולכים כמו פאנטים עם הראש בקיר. גם לי היו את התקופות שמדדתי כל גרם על משקל דיגיטלי ... תדע גם קצת לחיות ולעשות הפסקות מדי פעם, כמו שהניגרי אמר.. איזה טוסט פה ושם ... צ'יטינג... אולי הפסקה של שבוע שבועיים... אתה לא מתחרה ואתה יכול להרשות לעצמך להנות קצת בחיים ואז לחזור לשגרת האימונים והתזונה הקפדנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אני מפלא עלייך! תמיד חשבתי שאתה בין האנשים הכי רצינים פה בפורום.
לי זה קורה יותר מידי,קשה מאד לדחוף אוכל לפה..אבל יש עוד הרבה סיבות.. למשל אתמול יצאתי עד מאוחר...והייתי צריך לאכול עוד ארוחה אבל פשוט לא היה לי כח וחשק..אז צנחתי על המיטה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ובגלל זה עכשיו אני חוזר לחיטוב ולפורום =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קורה לי שאין לי תיאבון? אתה צוחק? אני כבר חצי שנה בלי תיאבון. שתבין, אני עכשיו בחיטוב, על 1600-1700 קלוריות ואני לא רעב! (באוניברסיטה אני לפעמים קצת רעב בזמן השיעורים, אבל זה לא מפריע לי יותר מידי). כאילו, זה ממש נוח לי הסידור הזה, אני תמיד אמרתי שחיטוב יהיה לי הרבה יותר נוח ממסה. מסה = סבל בשבילי.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני בעל רעב בלתי נתפס. אוכל הרבה יותר ממה שאני צריך כל יום. העליה שלי במסה היא מטואורית, וגם מבחינת השומן. אי אפשר לעשות הכל מדוד גם בחיטוב, גם במאסה. אני סה"כ בן 20 ואוהב להנות ולאכול, ואם זה אומר 6000 או 7000 קלוריות So Be It.
רק השבוע אני חולה ואוכל גרוע מאד ולא מתאמן וזה די הורג אותי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |