|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
אשכול החידות
בואו נפתח אשכול חידות
כל אחד שיש לו חידה טובה מוזמן לרשוםאותה כאן... רמת קושי: קל החידה: 2 מוצרים עולים ביחד שקל וחמישה אגורות, מוצר אחד יקר בשקל יותר מהמוצר השני. כמה עולים כל אחד מהמוצרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא חידה זה בעיות מטמטיות
סעמק מה שמזכיר לי שיש לי עבודה מחר להגיש תודה אחייייי מוצר אחד שקל מוצר שני חמש אגורות?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחד 2 וחצי אגורות ואחד שקל ו2 וחצי אגורות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מי אני?
אני ארוך וקשה, מכניסים אותי למקום לח ורטוב. אני ניכנס ויוצא ניכנס ויוצא ומשאיר אחרי חומר לבן סמיך ודביק. מי אני?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זין או מברשת שיניים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות גם הזה ששם מילוי בתוך עוגות
אין לי מושג איך קוראים לדבר הזה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חרושה מהתחת:
איזו חייה הולכת על הראש?
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() קרוב
![]() |
#11 | |
|
![]() פתחתי לפני כמה חודשים בפורום אחר ,אשכול של חידות סטודנטים שמסתובבות להן במעונות הירושלמיים, לקח להם שלושה ימים לפתור הכל וזה פורום שלא חסרים בו אנשים חכמים עם תארים ראשונים ומתקדמים. אני אעתיק לכאן ואז אוסיף עוד חידונת כשתפתרו:
ציטוט:
ועוד אחת, חלקו לי משושה משוכלל ל8 חלקים שווים. טוב, עוד אחת, אין אותה בגוגל: עשרה חיילים עומדים בשורה, לכל אחת ניתנת בצורה אקראית כומתה ,או כחולה, או אדומה. כל חייל לא יודע את צבע הכומתה שלו או של אלו שלפני, רק את אלו שמאחוריו. לפי הסדר, כל חייל הולך לחדר של המפקד ואומר לו צבע ,המפקד בא לחיילים ,אומר את הצבע שהחייל אמר לו וקורא לחייל הבא. לחיילים אסור לתקשר אחד עם השני בזמן הזה. תנו לי אסטרטגיה, שבה מסימום אחד יטעה. עכשיו עשו לי את זה עם כל מספר של חיילים.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לגביי הסוסים-במעגל?
לגביי חידת השקל אולי לשים את השקל באמצע של השלוחן ואז שהוא שם תשים את השקל שלך במקום שהוא שווה ביחס לשקל שלו כלומר סימטרי ולגביי חידת היין זה נראה לי יותר מדי פשוט-לדחוף את הפקק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() יפה יפה...
![]() |
#14 | ||||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו שהיריב שלך ישים את השקל הבא, אתה שם במקום הסימטרי לו. ככה שבסוף יגיע תורו והוא לא יצליח למקם את השקל הבא.
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() יפה מאוד... הוספתי עוד אחת
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() yep
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עריכה: אני מבטל את התשובה שלי. זה לא הגיוני בעצם. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לא, יש להם את אותו משקל על אותו נפח. דבר צף מעל המים רק אם הצפיפות הממוצעת שלו נמוכה משלהם, אבל במקרה הזה זה לא כך.
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי
|
![]() יש לכם בקבוק יין סגור(בלי יין) ובתוכו שקל ,אסור להוציא את הפקק ולגרום לו(לפקק) או לבקבוק נזק , איך תוציאו את השקל?
דוחפים את הפקק לתוך הבקבוק |
![]() |
![]() |