ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-10-07, 19:37   #1
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit
ברירת מחדל Essential Natural Protein

http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1

קניתי את החלבון הזה היום..אמרתי נגוון קצת..אי אפשר כל הזמן אופטימום..
חוץ מזה שלאחרונה יצא לי להתקל בהרבה מקומות שכתוב ששילוב בין קזאין לwhey כלומר בין חלבון איטי פירוק למהיר פירוק הביא לתוצאות טובות יותר לאחר אימון במחקר שעשו על מתאמנים..
וגם אפשר לשתות את זה בלילה בנגיוד ל-whey רגיל
מה אתם אומרים קניה טובה?
ישן 05-10-07, 19:42   #2
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אם זה טעים אז זה טוב... בקשר לשילוב, לדעתי קזאין באבקת חלבון פשוט יקר מאוד. קוטג' יותר משתלם כלכלית
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-07, 19:48   #3
bigbit
מפתח גוף מתחרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אם זה טעים אז זה טוב... בקשר לשילוב, לדעתי קזאין באבקת חלבון פשוט יקר מאוד. קוטג' יותר משתלם כלכלית
דווקא לא כל כך יקר..זה אותו מחיר כמו כל האבקות שם בערך..
ישן 05-10-07, 20:00   #4
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

אני דווקא נתקלתי במחקרים שמראים שהשילוב של חלבון קזאין עם מי גבינה מאט את הספיגה של חלבון מי גבינה ,מה שלמעשה מוריד מהטעם של להכניס חלבון מי גבינה .

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-07, 20:10   #5
ואן דאם
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
שלח הודעה דרך MSN אל ואן דאם

אם בלילה שותים חלבון של Whey ומוסיפים לו שומן איכותי זה לא ייתן את אותו האפקט ?

מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט .
ואן דאם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-07, 20:13   #6
bigbit
מפתח גוף מתחרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ואן דאם
אם בלילה שותים חלבון של Whey ומוסיפים לו שומן איכותי זה לא ייתן את אותו האפקט ?
יתן אפקט של האטת הספיגה..אבל לא כמו קזאין..קזאין זה עד 7 שעות פירוק מרגע שאתה שותה אותו
ישן 05-10-07, 20:17   #7
bigbit
מפתח גוף מתחרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אני דווקא נתקלתי במחקרים שמראים שהשילוב של חלבון קזאין עם מי גבינה מאט את הספיגה של חלבון מי גבינה ,מה שלמעשה מוריד מהטעם של להכניס חלבון מי גבינה .
לכל מחקר כמעט תמצא מחקר נגדי..בתור קורא קבוע של muscle and fitness אני סומך על הטיפים שם ובכמה גיליונות כבר המליצו שם לשלב אחרי אימון את הwhey+casien..זה לא מפריע למהירות ספיגה..יש את החלבונים שנספגים לאט ויש את אלה שנספגים מהר זה עובד בסינרגיה..לא מפריע אחד לשני
אבל לאחרונה רוב החברות מייצרות חלבונים בתשלובת..גם אופטימום עם הaps שזה חלבון הביצה משולב עם הwhey...זה אומר שיש לגיטמציה בתשלובת
ישן 05-10-07, 23:04   #8
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigbit
לכל מחקר כמעט תמצא מחקר נגדי..בתור קורא קבוע של muscle and fitness אני סומך על הטיפים שם ובכמה גיליונות כבר המליצו שם לשלב אחרי אימון את הwhey+casien..זה לא מפריע למהירות ספיגה..יש את החלבונים שנספגים לאט ויש את אלה שנספגים מהר זה עובד בסינרגיה..לא מפריע אחד לשני
אבל לאחרונה רוב החברות מייצרות חלבונים בתשלובת..גם אופטימום עם הaps שזה חלבון הביצה משולב עם הwhey...זה אומר שיש לגיטמציה בתשלובת

אבל יש הבדל משמעותי בין אלבומין (חלבון ביצה ) לקזאין .

האלבומין והמי גבינה משתלבים בסדר, אבל הקזאין ספציפית מאט את מהירות הספיגה של חלבונים מהירים יותר.

ישן 05-10-07, 23:18   #9
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
זה כבר נהיה עצוב. כל פעם שבדיון כלשהו מדובר על מחקרים אתה מיד שולף את המשפט הזה בלי שפעם אחת הצגת באמת מחקר מנוגד.
במקום זה כמובן הרפרנס שלך הוא מגאזין מסחרי שממומן ברובו הגדול ע"י חברות תוספי מזון שבין ההמלצות שלו למציאות פעורה תהום.
זה שחברות מסוימות מייצרות תוספים בשילובים חדשים לא באמת אומר שהדבר מתרחש כמו שהם מציגות את זה (או במקרה הזה גם מגאזינים שממומנים ברובם ע"י חברות שכאלה), הדבר היחיד שזה אומר זה שהחברות האלה מסתמכות על צרכנים כמוך שחושבים שעצם העובדה שחברה מסויימת החליטה לייצר מוצר כלשהו מוכיח שאכן הדבר נכון.
בדיוק בשביל זה קיים האפיק המחקרי. רוב הנושאים כן נחקרו וברוב רובם קיים קונצנזוס, הניסיון להציג את הדברים בצורה שלכל מחקר יש מחקר מנוגד (בלי הציג את אותם מחקרים מנוגדים כביכול) ודרך זה להתייחס בביטול לסימוכין הוא מגוחך.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-07, 23:30   #10
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
גם אופטימום עם הaps שזה חלבון הביצה משולב עם הwhey...זה אומר שיש לגיטמציה בתשלובת
אופטימום משלבים בין 2 חומרים למוצר-->מכאן לומדים שהשילוב הוא שילוב מנצח.

... זאת צורת חשיבה מאוד מעניינת...
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 06-10-07, 00:06   #11
Moshe
Banned

here we go again...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-07, 00:38   #12
bigbit
מפתח גוף מתחרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
זה כבר נהיה עצוב. כל פעם שבדיון כלשהו מדובר על מחקרים אתה מיד שולף את המשפט הזה בלי שפעם אחת הצגת באמת מחקר מנוגד.
במקום זה כמובן הרפרנס שלך הוא מגאזין מסחרי שממומן ברובו הגדול ע"י חברות תוספי מזון שבין ההמלצות שלו למציאות פעורה תהום.
זה שחברות מסוימות מייצרות תוספים בשילובים חדשים לא באמת אומר שהדבר מתרחש כמו שהם מציגות את זה (או במקרה הזה גם מגאזינים שממומנים ברובם ע"י חברות שכאלה), הדבר היחיד שזה אומר זה שהחברות האלה מסתמכות על צרכנים כמוך שחושבים שעצם העובדה שחברה מסויימת החליטה לייצר מוצר כלשהו מוכיח שאכן הדבר נכון.
בדיוק בשביל זה קיים האפיק המחקרי. רוב הנושאים כן נחקרו וברוב רובם קיים קונצנזוס, הניסיון להציג את הדברים בצורה שלכל מחקר יש מחקר מנוגד (בלי הציג את אותם מחקרים מנוגדים כביכול) ודרך זה להתייחס בביטול לסימוכין הוא מגוחך.
לא התבססתי רק על המגזין למרות שהמגזין עצמו התבסס על מחקר
אלא גם על מאמר ששון פורטל כתב והעלה את הנקודה הזאת ..
חוץ מזה אני לא מביא רפרנס כי אני לא שומר את הדברים במחשב אני קורא ועובר הלאה..חוץ מזה שגם אף אחד לא העלה פה סימוכין שמה שטענתי לא נכון אז למה אתה אומר שאני מתייחס בביטול למשהו שלא העלו לו סימוכין? זה רק מראה שאתה מחפש לתקוף אותי סתם בלי שום קשר למציאות אבל אני לא ארד לרמה הזאת
אני לא משועמם כמוך ואני לא אסתובב באינטרנט ואחפש מאמרים בשביל להוכיח לך משהו
אני לא צריך להוכיח כלום..אני יודע לבחור טוב טוב את המקורות ידע שלי ויש לי גם אנשי מקצוע שאני איתם בקשר טלפוני שאני מוודא את הדברים שחשובים לי..
בנתיים הידע שלי הוביל אותי לתוצאות..וזה הרפרנס הכי טוב שאני יכול לתת לך!!!
ישן 06-10-07, 06:06   #13
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

קצפי עלה על עניין טענת הנגד הקבועה שלך, זו לא הפעם הראשונה שהעלת את הטענה הזאת וזו גם לא הפעם הראשונה שלא הצלחת לגבות אותה.
משפטים סתומים בסגנון של: "התוצאות שלי הם הרפרנס שלי" ממש לא אומרים דבר, איזה מין הבדל חשבת לראות במקרה שקזאין כן או לא מאט את הספיגה של מי גבינה.
אין בהודעה שלי משהו אישי נגדך, אכן יכול להיות שאתה צודק בעניין הזה (למרות שחלק מהלוגיקה שלך קצת מוטעית - ראה ההודעה של בולט) וזה בהחלט יכול לתרום ולעזור להשכיל את חברי הפורום אם לשם שינוי תציג את הסימוכין שלך במקום לחזור על אותה טענה לעוסה (גם ארבל מוזמן כמובן).
אין טעם להתייחס לתחום הזה כאל סוג של וודו, ברוב הנושאים הנידונים על גבי דפי הפורום רב הגלוי על הנסתר.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-07, 10:39   #14
bigbit
מפתח גוף מתחרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
קצפי עלה על עניין טענת הנגד הקבועה שלך, זו לא הפעם הראשונה שהעלת את הטענה הזאת וזו גם לא הפעם הראשונה שלא הצלחת לגבות אותה.
משפטים סתומים בסגנון של: "התוצאות שלי הם הרפרנס שלי" ממש לא אומרים דבר, איזה מין הבדל חשבת לראות במקרה שקזאין כן או לא מאט את הספיגה של מי גבינה.
אין בהודעה שלי משהו אישי נגדך, אכן יכול להיות שאתה צודק בעניין הזה (למרות שחלק מהלוגיקה שלך קצת מוטעית - ראה ההודעה של בולט) וזה בהחלט יכול לתרום ולעזור להשכיל את חברי הפורום אם לשם שינוי תציג את הסימוכין שלך במקום לחזור על אותה טענה לעוסה (גם ארבל מוזמן כמובן).
אין טעם להתייחס לתחום הזה כאל סוג של וודו, ברוב הנושאים הנידונים על גבי דפי הפורום רב הגלוי על הנסתר.
את הסימוכין שלי לא קראתי באינטרנט אבל בכל זאת הצלחתי למצוא משהו

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/en...ubmed_RVDocSum
ישן 06-10-07, 10:56   #15
-Alex-
מנהל טכני

עוסק ב:: tech

shikoLM בבקשה יותר בעדינות אם הדיבור הזה , אתה VIP ואתה אמור להיות דוגמה פו לחברה , יותר עדינות בבקשה
-Alex- מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-07, 11:24   #16
bigbit
מפתח גוף מתחרה

עוד משהו שמצאתי..

BACKGROUND: The in vivo quality of milk protein fractions has seldom been studied in humans. OBJECTIVE: Our objective was to compare the postprandial utilization of dietary nitrogen from 3 [(15)N]-labeled milk products: micellar caseins (MC), milk soluble protein isolate (MSPI), and total milk protein (TMP). DESIGN: The macronutrient intakes of 23 healthy volunteers were standardized for 1 wk, after which time the subjects ingested a meal containing MC (n = 8), MSPI (n = 7), or TMP (n = 8). [(15)N] was measured for an 8-h period in plasma amino acids, proteins, and urea and in urinary urea. RESULTS: The transfer of dietary nitrogen to urea occurred earlier after MSPI ingestion than after MC and TMP ingestion, and concentrations remained high for 8 h, concomitantly with higher but transient hyperaminoacidemia and a higher incorporation of dietary nitrogen into plasma amino acids. In contrast, deamination, postprandial hyperaminoacidemia, and the incorporation of dietary nitrogen into plasma amino acids were lower in the MC and TMP groups. Finally, total postprandial deamination values were 18.5 +/- 2.9%, 21.1 +/- 2.8%, and 28.2 +/- 2.9% of ingested nitrogen in the TMP, MC, and MSPI groups, respectively. CONCLUSIONS: Our results confirm the major role of kinetics in dietary nitrogen postprandial utilization and highlight the paradox of MSPI, which, despite its high Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score, ensures a rate of amino acid delivery that is too rapid to sustain the anabolic requirement during the postprandial period. Milk proteins had the best nutritional quality, which suggested a synergistic effect between soluble proteins and caseins.
ישן 06-10-07, 11:59   #17
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

זה כבר משהו אחר, ואגב-אף אחד לא אמר פה ששילוב של whey עם קזאין לא טוב. פשוט אמרו לך שאם כתוב את זה בעיתון מסחרי, זה לא בהכרח נכון.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 06-10-07, 13:02   #18
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

בנוסף לכך ,לא אמרתי שזה שלילי ,רק ציינתי את העובדה שהקזאין מאט את מהירות הספיגה של חלבון מי גבינה לפי המחקרים שאני קראתי.

תגובה