|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
תוכנית אימונים
אממ אני מרגיש שהתוכנית שלי ארוכה יותר מידי אז אני צריך עזרה בלקצץ סטים וזה ותגידו לי איך לעשות
אני עושה Ab 4 פעמים בשבוע זאתי התוכנית: a: חזה: לחיצת חזה ללא שיפוע מוט 3 סטים לחיצת חזה שיפוע חיובי דאמבלס 3 סטים קרוס אובר 3-2 סטים כתפיים: לחיצת כתפיים בדאמבלס 3 סטים הרחקת זרועות לצדדים 3 סטים יד אחורית:לחיצת חזה באחיזה צרה 3 סטים תרגיל בכבלס אם החבל לאדע להסביר חח דרופ סט b גב: מתח בתוספת משקל 3 סטים בנט אובר רו 3 סטים פולי תחתון 3 סטים שראג 3 סטים רגלים:תרגיל במכונה 3 סטים סקואט 3 סטים עליות על קצות אצבעות 3 סטים דדליפט 3 סטים יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה בדמבלס 3 סטים כפיפית מרפקים בעמידה מוט ישר 2 סטים אממ עכשיו מה לשפר? להוציא? להוסיף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה?
כנראה זה לא מספיק ארוך אתה אמור לפחות בכול שריר 3 תרגילים גב ורגליים חזה תשאיר ככה, תוסיף תרגילים ליד קדמית אחורית וכתפיים ככה שיהיה לך 3 תרגלים בכול אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא
התוכנית בדר מבחינת סטים רק משהו אחד באימון רגליים תעשה סקווט ואז דד ליפט ואז מכונות ובסוף תאומים(הרמת עקבים) מבחינת סטים יש בדיוק כמו שצריך.. אתה יכול לשנות במקום 2 ל 3 סטים ביד קדמית עם מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 9 שריר גדול 6 שריר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() המטרה זה מאסה כמובן
ואממ אז למה האימון לוקח לי בסיבובות השעה וחצי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה לשריר גדול 10-12 לקטן 7-9..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת הכמות הכל פאנאני, גם התכנית עצמה נראית אחלה, רק הסדר ברגליים באמת מציק, סקוואט\דדליפט, אחרי זה כל מה שאתה רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אוקי
וסטטוס למה לעשות גדול 10-12 לקטן 7-9 זה יותר מידי לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Ab סטנדרטי זה מקס' 9 לגדול 6 לקטן, כמובן שתמיד אפשר להוסיף לפי הרצונות האישיים
![]() |
![]() |
![]() |