|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר לעשות 2 אימונים באותו יום ? (כמובן על שרירים נפרדים)
נגיד לעשות בבוקר אימון A לחזור הביתה לאכול כרגיל ואחרי בערך 3 שעות לעשות אימון B? לא באופן קבוע כמובן .. סתם אם יוצא .. ולא .. אני לא על סטרואידים .. סתם מעניין אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() לדעתי ממש לא.כי השרירים שעבדו ב A לדעתי גם עובדים ב B לכן הם לא מקבלים את המנוחה שהם צריכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי.. מקצוענים מתאמנים פעמים ביום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואם זה שרירים שממש לא קשורים ? נגיד A= רגליים B=חזה ...
אני מדבר לא על המנוחה של השרירים אלא נגיד על אימון יתר.. קושי בהתאוששות .. מצב קטבולי כתוצאה מעומס .. יכול לקרות דבר כזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מצב קטבולי לא יודע.אימון יתר יכול ליהיות.בכל אופן,אני מבין שיש לך תשוקה רבה לאימונים.אבל אני לא ממליץ להתאמן פעמיים ביום.הגוף צריך מנוחה.אם אתה רוצה משהו יותר אפקטיבי,תעשה תוכנית Fbw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כן , כל אנשי האימון יתר שיצעקו "ממש לא , אתה תמות!!!!"
שיבינו שאין שום קשר לוגי . אתה מגיע לאימון יתר מנזק פיזי שנגרם במהלך האימון בעיקר בחזרות האחרונות של הסטים וחוסר התאוששות מתאימה לא מכמה פעמים אתה מתאמן בשבוע. אם יש לך את הזמן בהחלט אפשר לפצל אימון גדול ל2 קטנים ואפילו זה מקבל על ההתאוששות:תוצאות (יחס טוב יותר ז"א פחות התאוששות ויותר תוצאות) , כמובן הבעייה היא זמן
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() מבחינת שרירים.אתה הרי עובד על כל השרירים לכן אם סיימתה לעבוד על הידיים ואתה עובר לגב אז הידיים גם עובדות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
ניראה לי שזה בסדר תיראה אם זה מסתדר לך ואתה לא מתעייף..תוכל טוב לפני ואחרי כל אימון ותיראה איך הולך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() כן אבל אחי ב Fbw יש יותר תרגילים אתה מבין? ככה שהיד הקידמית למשל תעבוד הרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
נגיד גב 5 יד קדמית 5.סך הכל 10? אני עושה באימון גב 18 סטים על גב ויום אחרי עוד 12 על קדמית..איפה יותר סטים? ![]() |
|
![]() |
![]() |