|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה בקשר לצריכת חלבונים בארוחה..
ראיתי באיזה מאמר פעם על חלבונים בארוחה שאומר שלמרות חלון ההזדמנויות אחרי האימון לא אוכלים יותר מ30 - 35 גרם חלבונים מכיוון שיותר מזה וזה הופך לשומנים.. חרטה או נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() נערך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בכל ארוחה?
או שזה אמור להתפרש על יום שלם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חרטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי חיפוש ומצאתי..
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit...proteins_4.htm זאת הכתבה.. וזה במיקוד אחי: זאת אומרת שלתקוע שלוש ביצים אחרי האימון זה די חסר תועלת... נכון! ישנם מאמרים רבים, כתבות, המלצות והנחיות לא-מעטות לגבי כמה חלבון מומלץ לאכול בארוחה אחת (ולכן גם הטווחים גדולים מאוד ומגוונים), וסקירה מקצועית של ההמלצות בתחום זה תצורף בקרוב, למען אלה שרוצים להעמיק. רוב המאמרים מתייחסים להמלצות של 30 עד 35 גרם חלבון בארוחה אחת. אחרים מדברים על המלצה לאכול 0.2 גרם חלבון לכל קילוגרם ממשקל הגוף מייד לאחר האימון (בשילוב פחמימות) - ועוד ארוחה דומה, שעתיים לאחר מכן (גם כאן הפחמימות משתלבות). אכן, הבדלים גדולים בהמלצות (כל עוד לא שוקלים 120 קילוגרם. אם את או אתה שוקלים פחות, ההמלצות לצריכת החלבון לא יגיעו ל-30 גרם בארוחה אחת). והנה החלק של השומן: זהירות, עודף חלבון בתפריט! עודף כזה יכול להפוך בגוף לגלוקוז ואף להיאגר כשומן במצבים של צריכה מוגזמת. המסקנה: חשוב להקפיד על הכמויות המומלצות לפי סוג הפעילות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תתחילו לקרוא פה פוסטים אתם מתחילים לעצבן
עודף חלבונים לא הופכים לשומן עודף קלורי גדול מידיי יהפוך לשומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני קורא פה הרבה מאוד פוסטים וזאת בסך הכל אולי השאלה הראשונה השניה שאני שואל ..
אני מבין שאסור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היא סתומה ברמות על... לאכול 0.2 חלבון אחרי אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח אז אני מבין שאין מה לסמוך עליה בכלל?
|
![]() |
![]() |