|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
אני חייב עזרה ממש דחוף אני לפני כמה ימים חגגתי 18 ואני עם בטחון בקרשים בגלל הגוף שלי...אני ממש רזה אני 1.70 ומשקלי 47 אני גם מתאמן מתחיל בחדר כושר(פחות מחודש) אני חייב לדעת מה מהתוספות יהיה לי הכי טוב? לפי התגובות באתר ראיתי 3 תוספים שעזרו הרבה להרבה אנשים המטרה העיקרית שלי זה לעלות במשקל ורק אחרי זה פיתוח גוף ובקשר לאוכל אני אוכל הרבה ומשתדל לאכול נכון תמיד אמרו לי שזה מבנה גוף ואין מה לעשות,אבל אני יודע שאם אני ימשיך ככה ובעזרת התוסף הנכון אני יצליח לעלות במשקל מה התוסף שאתם הכי ממליצים לי? תודה רבה לכולם(ד''א אני מתגייס עוד 4 חודשים והמטרה שלי זה לשקול לפחות 55). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כמובן שעם תפריט נכון ותוסף עלייה במאסה שבאמת לא יזיק אתה תצליח לעלות בכייף 5 קילו בחודש אבל אתה תיהיה צריך להתמיד ולעבוד ממש קשה.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יעבוד קשה
ושכחתי לציין דבר חשוב אני משחק כדורגל בליגת נוער ויש לי 4 אימונים בשבוע זה גם מקשה עליי לעלות במשקל אבל גם כשלא הייתי לא הצלחתי לעלות במשקל... יש איזה תוסף שאתה ממליץ עליי במיוחד?שיותר עוזר לעלות במשקל ומאשר את הדברים האחרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תיקח את אחד הגיינרים הכי חשוב זה תפריט שיכיל הרבה קלוריות תשלב מאכלים בעלי ערך קלורי רב ומזינים כמו :שמן זית ,אגוזים ,שקדים,אבוקדו,חלווה ,פירות יבשים ,פחמימות כמו אורז ,פסטה עדיפות למלאים . תשתלד להחזיר את הקלוריות אחרי כול אימון כדורגל או בחדר כושר ולאכול טוב גם שעה אחרי הגיינר
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() סליחה על הבורות..מזה גיינר?
מה הכי טוב מבין אלו: Perfect 3000 קריאטין אקסטרים Serious Mass אם יש משהו יותר טוב בבקשה תגידו לי ובקשר למאכלים...אני אוכל בעיקר מאכלים מזינים יש לי תפריט שאני כמעט ולא חורג ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין זה לא גיינר..
קח סקיוס מאס ותכתוב את התפריט שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לא לידי אז אני יגיד לך את מה שאני זוכר
בוקר-דגנים או טוסטים ביניים-פירות כלשהם או מעדנים צהריים-מקרוני, פירה, עוף ועוד כמה שאני אוכל בימים אחרים ואני לא ממש זוכר ביניים-פירות או מעדנים ערב-אבוקדו, ביצים, פיצה אם אני ממש רוצה וכו' ומאז עד לשינה אני אוכל חטיפים כמו במבה, כיפלי, דגנים, פיתה עם שוקולד או פסטרמה וכו'. יש מצב שעם הסריוס מאס אני יעלה תוך חודש 5 קילו?או משהו באזור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה חיפוש על מחשבון Bmr ותראה כמה קלוריות אתה שורף במנוחה..זה לא יהיה הרבה אני חושב אולי 1000 אולי קצת יותר וזה אומר שאם נגיד תגיע ל 2000 קלוריות שזה לא ממש קשה להגיע למצב כזה אתה יכל לעלות מהר ויפה..
שתכתוב את התפריט המלא תכתוב גם לכל ארוחה כמה קלוריות חלבונים פחממות ושומן.. אתה חושב תוכל לעשות הפסקה מאימונים לאיזה חצי שנה...אם כן אתה תוכל לעלות ממש מהר כי אתה באמת רזה מאוד.. ואם התפריט שלך יהיה טוב אפילו בלי סיריוס מאס תוכל לעלות 5 קילו בחודש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי
תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קנה גיינר,קנה חלבון,קנה חומצות אמינו,קנה מולטי וטימין ועוד כמה שטויות כמו אנימאל.
תשתה גיינר 3 פעמים ביום ופעמיים חלבון תאכל חומצות אמינו וגם את המולטי ויטמין. תאכל פסטה בכמויות לא אנשויות ותטחן בשר. כול הבא ליד תאכל המטרה שלך זה להתפוצץ.זה מה שעשיתי ועליתי 25 ק"ג. בפחות מחצי שנה.ואני על איזה 10 אחוז שומן.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מטורף Lava
מה קשור תקנה חלבון ומולטי ויטמין ושטויות שהוא לא צריך..יש מספיק חלבון בגיינר..הוא צריך בקושי 100 גרם חלבון ביום..זה כלום יכול להסתדר רק עם גיינר עם קשה לו לאכול..ואם לא אז גם לא צריך גיינר |
![]() |
![]() |