|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מדובר על גלוקוז , הסוכר ענבים לדוגמה.
אין פה איזכור (לא שזה משנה כי האתרים האלה במילא כבר לא רלוונטים בנושא תזונה כגון Ynet, Walla , כללית ושאר החברים) לסוכרוז שזהוא הסוכר הלבן שאנו משתמשים בו יום יום , זה לא רלוונטי בכל מקרה על מחקר אחד לא בונים אידיאולוגיה שלמה , וכמובן שלא יהיה בזה רפרנס זה סה"כ מאמר בעיתון/אתר , אף אחד חוץ מאיתנו (5% אולי מהקוראים של Walla [ של אותה כתבה] ) , למה להם לשים? , זה יחסית "סקופ" . כמו כן עשו את הניסוי על תולעים , זה לא שווה אפילו יחס רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לעיין במחקר, מרגיז שהם לא שמים, זה כ"כ קשה בישבילם להכניס את הלינק?
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() לא חושב שגם אם הם היו שמים , הם היו שמים לינק , אולי הם היו שמים את רפרנס .
כנראה המחקר המלא עולה כסף ואפשר יהיה לקרוא רק את הקידומון , לא מכיר את המגזין כנראה שינו לו את השם כמו שתמיד משנים את התריגום מאנגלית לעברית. ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקשיבו, זה לא מכוון לאוכלוסיות כמונו שמודדים כל דבר וקלוריה, בודקים מאזני חומצות אמינו וכמויות ויטמינים. לא קראתי את המחקר, אבל ברור שמתייחסים לאנשים כמו ילדים בגן שחיים על ממתקים, מבוגרים שהארוחת בוקר שלהם זה קפה ומאפה, אנשים עם בעיות משקל וכו'. וזה לא חדש שהאורחי חיים האלה לא בריאים, ויותר חשוב לא קשורים לאנשים שאוכלים תמרים אחרי אימון וקוואקר בבוקר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() "מדובר על גלוקוז , הסוכר ענבים לדוגמה."
משה ככל שזכור לי סוכר ענבי זה דקסטרוז ולא גלוקוז. והאם אתה אומר שצריכת סוכר ענבים לא בריאה?
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דקסטרוז זה השם התעשייתי לגלוקוז. ולא אני לא אומר זאת , המחקר לא אמין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל