|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() אני יודע שפרסמו וכבר דיברנו על זה, אבל אני חייב לפתוח את האשכול הזה על רוני קולמן.
בן אדם שאני מעריץ הוא פשוט מלך ואני נותן לו את כל הכבוד בעולם. אחרי ששמעתי את הנאום שלו: http://www.megavideo.com/?v=SL04YA57 לא יודע מה איתכם, לבד בבית מול המחשב קמתי והתחלתי למחוא לו כפיים, זה היה מרגש בשבילי וגם עצוב שבודיבילדר כמוהו, לא יעמוד שוב על במה, אבל כל סוף הוא התחלה של משהו אחר. הוא תמיד ישאר בשבילי מלך ![]() זהו, הייתי חייב לפרוק.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נאום מכובד, כבוד לבנאדם המלך !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי ארנולד, רוני הוא גם הבודיבילדר האהוב עליי בכל הזמן. אישית, ההבדלים בין הבודיבילדרים המובילים בעיניי הוא כל כך זניח, כך שאני מעדיף להתמקד באישיות שלהם. וממה שראיתי (שאולי לא משקף) רוני קולמן נראה לי בן אדם יותר נחמד, יותר צנוע, אמיתי יותר...ואפילו לפעמים מצחיק.
חבל לי שהוא הפסיד, אבל נקווה שבאמת יפרוש, ויפסיק לגרום נזקים לגוף שלו, מעבר למה שגרם. אין לי ספק שיעשה חיל בעסקיו בתחום הבודיבילדינג. ומי יודע אולי אף אחד לא ישבור את השיא של 8 אולימפיה ברציפות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() קטע מאוד מרגש, היה נהדר לראות את כל הקהל קם על הרגליים ועושה כבוד לאחד הטובים בכל הזמנים.
אהבתי את ההצהרה שלו "תבואו גם בשנה הבאה לתמוך בספורטאים האלה, הטובים בעולם - אפילו שאני לא אתחרה. אני אשב איתכם בקהל". הוא ממשיך לעשות כבוד לספורט למרות שהוא פורש, זה דבר נפלא בעיני. איזה יופי, איזה ספורטאי ענק.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כבוד לבודיבילדר הכי עצום בכל הזמנים!
8 פעמים מר אולימפיה ברצף!!!! מתחרים במשך 8 שנים של זכיה פשוט ידעו שהם עולים למקום 2 של אולימפיה כי אין מצב שאף אחד ינצח את רוני! אבל הפציעה עשתה את שלה:closedeyes: וטאחלס גם הגיל..אבל רוני קולמן תמיד יהיה תוסס בתחום הפיתוח גוף ועכשיו יהיה לו יותר שלוות נפש כדי לעסוק בתחום בצורא פחות מקצועית ולחוצה ויותר זמן לעצמו ולמשפחה שלו כל הכבוד לרוני! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הוא ה-איש של פיתוח הגוף.
מאחל לו רק הצלחה בחיים. התחושה של ה"אחריי", תחושת המיצוי וההנאה ממשהו שהועיל לך, ותרם לך - זה פשוט תחושה מדהימה. אהבתי את הסיכום של הנאום עם הקטע של האמונה ואלוהים. מרגש מאוד..
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי שאלה שגם חברי איתי שאל :
האם רוני קולמן פרש בתור מתחרה או בתור מתחרה ומתאמן.?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה וככול הנראה שגם לא יהיה בזמן הקרוב באדיבילדר שמתקרב לרמה של רוני בשיאו.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגביי האימונים, זה דבר אישי שלא יוצאים עליו בהצהרה ואומרים "הפסקתי להתאמן". לדעתי הוא ימשיך עד שיראה אדם רגיל ואז יתחיל להפסיק אולי. שמעו חברה, הגיל עושה את שלו , ובשלב מסויים ההשקעה לא מניבה פרי כמו בדר"כ(אבל יש עוד זמן יחסית בשבילו).
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יצא מלך בנאום.
כבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אחלה נאום,8פעמים ברציפות מר אולימפיה,פשוט מדהים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אז חבל שרוני פרש רק בגלל שהוא לא יהיה עוד מר אולימפיה , הוא יכל להישאר ולהתחרות ולא לקבל את התואר אלה בשביל עצמו או בשביל התחביב , יש אנשים שמיצו את עצמם בענף ספורט שלהם והם לא יקבלו את התואר אבל הם עדיים מתחרים... בקיצור רוני קולמן תמיד יהיה מר אולימפיה בשבילי..
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() פשוט בנאדם ענק, הן מבחינת הגודל והן מבחינת האישיות. כבוד, הגדול מכולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא כיף להתחרות אחרי שזכית 8 פעמים, מבלי לזכות שוב. הוא עשה בשכל, צריך לדעת לפרוש בשיא ולהשאיר חותם. ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() רוני קולמן הוא ללא ספק אחד הספורטאים הגדולים שהיו בכל הזמנים ....
A LOT OF RESPECT ![]()
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
ברוך הבא לך..
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() בנאדם ענק!!! פשוט בנאדםםם שכמוהו עוד לא ניראה הרבה זמן.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר שיכול להיות שיתחרה בתחרויות קטנות..
![]() |
![]() |
![]() |