ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-09-07, 11:37   #1
number1
מושעה

ברירת מחדל עזרה:קשור לבניית תפריט וייעוץ

חבר'ה אני לא יודע אם זה כל כך קשור לפורום הזה אבל לאור העזרה שאני מקבל בפורום הזה החלטתי לפרסם את הנושא שלי פה.. (בגלל זה אני מצטער מעכשיו)

השאלה שלי היא:
באמת השיטה של ישראל בודי עובדת?מי עבר אותה וראה שינוי?וחוץ מזה המחיר הוא די יקר?!! 600 שקל גם הבנתי שקשה להשיג את גיל צריך לקבוע איתו חודש לפני..
האם כדאי לי ללכת לתזונאית מוסמכת בפחות כסף...

חברה תעזרו לי למה אני כבר בבלבלות עם עצמי כבר הרבה זמן אני רוצה ללכת ליעוץ אבל המחיר לא נראה לי שמצדיק את הייעוץ של פגישה לחודשש והמרחק מהמקום שאני גר בו הוא דיי רחוק מה שיוצר לי בעיה להגיע לפגישות...
אני גם ישמח לישמוע בעיות שהתרחשו או פגישות שיתבטלו או כל מיני מקרים נגד התמיכה בייעוץ ע"י ישראל בודי.
number1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-07, 11:58   #2
ואן דאם
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
שלח הודעה דרך MSN אל ואן דאם

תמונה אחת שווה אלף מילים ...
תסתכל על השינוים באתר .. כל אחד שעבר תשינוים האלה עבד לפי תפריט ותוכנית אימונים של גיל ... (ישראל בודי) ... אם יש לך תכסף ותרצון אז לדעתי לך על זה... כי אתה תשתגע מהתוצאות ...
אבל אם אין לך כסף ... אתה תמיד יכול לעבוד לבד .. ( תקרא הרבה מאמרים .. תצבור קצת ידע.. תבנה לעצמך תפריט לפי המטרה תוכנית אימונים וכו' ) ואתה יכול להגיע לאותן תוצאות... אבל כמובן שעם איש מקצוע אתה לא תצטרך לשבור תראש לחשב וכו' ... בהצלחה

מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט .
ואן דאם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-07, 14:28   #3
number1
מושעה

אחי וזה לא קשור לאיפה אני מתאמן?(בעיקרון המכון שלי הוא בין הטובים שבאזור ויש הרבה מתאמנים אבל אין לי ידע רב בסוגי תרגילים תפריטים כמה פעמים ללכת בשבוע למכון על מה לעבוד בכל יום האם לעשות ספינינג ותרגילי אירובי קיקבוקסינג וכאלה-כי אני די רזה?
ועוד שאלה שמטרידה אותי אני דיי בעייתי באוכל אני לא אוכל הרבה דברים כמו דגים קוטג' וסוגי בשרים אז הוא(גיל או איש צוות) בונה לי תפריט לפי מה שאני אוהב והוא עדיין עונה על הצריכה הקלורית והחלבונית שלי?
ישן 28-09-07, 14:57   #4
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי number1
אחי וזה לא קשור לאיפה אני מתאמן?(בעיקרון המכון שלי הוא בין הטובים שבאזור ויש הרבה מתאמנים אבל אין לי ידע רב בסוגי תרגילים תפריטים כמה פעמים ללכת בשבוע למכון על מה לעבוד בכל יום האם לעשות ספינינג ותרגילי אירובי קיקבוקסינג וכאלה-כי אני די רזה?
ועוד שאלה שמטרידה אותי אני דיי בעייתי באוכל אני לא אוכל הרבה דברים כמו דגים קוטג' וסוגי בשרים אז הוא(גיל או איש צוות) בונה לי תפריט לפי מה שאני אוהב והוא עדיין עונה על הצריכה הקלורית והחלבונית שלי?
אם הוא יתן לך תפריט אם דברים שאתה לא אוהב תמיד אתה יכול להגיד לו לשנות
ישן 28-09-07, 14:57   #5
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי number1
אם הוא יתן לך תפריט אם דברים שאתה לא אוהב תמיד אתה יכול להגיד לו לשנות
ישן 28-09-07, 15:21   #6
Moshe
Banned

תקרא מאמרים פה באתר , תשב על זה שבוע תעבור על הכל תשאל כמה שאלות בפורום ולא תצטרך אף אחד , חבל על הכסף.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-07, 15:26   #7
number1
מושעה

נראה לי שאני יילך עם moshe
יש לנו דיאטנית במכון אני יילך אליה היא תבנה לי תפריט זה עולה 50 שקל היא מבינה בתזונה לספורט היא תרכיב לי תפריט ואני יעלה אותו לאתר עם נתונים שלי ויבקש עזרה
תודה לאלו שהגיבו ועזרו לבנתיים אני מקווה שתמשיכו להגיב ואולי בזכותכם אני יפגוש את גיל או שלא..
תודה בכל מקרה!
ישן 28-09-07, 16:03   #8
ואן דאם
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
שלח הודעה דרך MSN אל ואן דאם

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
תקרא מאמרים פה באתר , תשב על זה שבוע תעבור על הכל תשאל כמה שאלות בפורום ולא תצטרך אף אחד , חבל על הכסף.
כמה שאתה צודק משה !
אבל לפעמים צריך קצת הכוונה פה ושם ... בשביל זה הפורום כל כך מועיל ועוזר...
אני בהתחלה עבדתי לחינם מאז שגיליתי תפורום התחלתי לראות תוצאות...
אני גם חושב שזה בזבוז כסף.. אבל אם יש לבן אדם ולא חסר לו אז וואלה זה משתלם ללכת לכמה פגישות טובות מדי פעם ...

מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט .
ואן דאם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-07, 16:12   #9
Moshe
Banned

למרות שהמאמרים פה לא ממש מדוייקים ולא ממש מעודכנים , הם מספיקים כדי לסדר את הבלאגן בראש..
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה