|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() במכתב שקיבלתם מהצבא היה גם דף רפואי שאתה והרופא משפחה צריך למלות או שהדפסתם מהאתר שלהם?
כי אני לא קיבלתי תטופס הרפואי הא ועוד משהו צריך לשלוח את הדברים הרפואיים ולהשאיר עותק לתאריך של הצו הראשון? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער שאני מתלבש לך על הדיון, אבל באיזה גיל בערך מקבלים צו ראשון? והאם זה קבוע?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 16 וחצי-17
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויוסי, כן אמורים לקבל טופס רפואי, אם לא קיבלת אני חושב שאפשר להוריד אותו. הנה הטופס: http://www.shavuz.co.il/forms/form1.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תודה וורטקס
אז אני צריך למלאות הכל ולשלוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() :-o לא מקבלים צו ראשון בגיל 16 בדיוק בכיתה י'?<
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב גם למלאות.
אפילו לא חייב לישלוח להם אותם חזרה,פשוט בתאריך שנקבע לך בצו 1 תלך וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע אם צריך לשלוח... ו-coleman, אני בכיתה יא' בן 16 וחודש ואני לא מיועד להתייצב השנה בלשכה (הכיתה קיבלה דף של כל הילדים שאמורים לקבל השנה, ורק איזה 15 קיבלו, כל מי שנולד עד חודש מסויים). DEJA VU מה אתה נותן לו עצה טיפשית כזו, כדי שיחזירו אותו להביא טופס חתום ע"י הרופא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי לא מילא שום תופס והלך ללשכת גיוס והכניסו אותו אפילו לא דיברו איתו על זה אז אל תזיין בשכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שהבנתי כדאי למלאות כמה שיותר וככה זה יהיה יותר קצר ואני לא יהיה צריך לחכות בטור
הקטע שאני לא יודע עם זה נורמלי לשלוח להם דף שאני מדפיס ולא קיבלתי במכתב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אנלא טועה אם לא ממלאים תטופס אז הרופא שם פשוט ממלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי כח לסיפורי חבר שלי אלא אם כן אתה עברת את התהליך אל תרשום דברים עדיף למלאות ולהביא מאשר לקחת את הסיכון שיחזירו אותך רק כי הרופא שלך לא הצהיר על הבעיות שלך (לא נשמע הגיוני שיקבלו בנאדם שהרופא שלו לא הצהיר על בעיות שלו) ציטוט:
ובקיצר המלש"ב יכול להסתיר ככה מידע רפואי |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש לך את הטופס שלח, אם אין לך אז לא קרה כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להיפך, אני מקווה שזה נכון מה שאתה טוען כי הרופא שלי עוד יצהיר על כל הדברים שהיו לי (ביקרתי אותו מלא פעמים) ואני לא רוצה שהפרופיל שלי יפגע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם הרופא משפחה?
אני לא יכול למלות את זה רק רופא משפחה עם הכרטיס המגנטי שלי בגלל זה שאלתי אני לא רוצה שיגידו לי איפה אישור מרופא משפחה ואז אני יהיה צריך לבוא לעוד צו וזה עוד יום שאני שורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סתם חרטא התופס הזה פשוט לך לשם בתאריך ושלום על ישראל בנקו הם יבדקו אותך עם או בלי התופס ככה שזה לא משנה כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתקשר אפילו ללשכת גיוס ותגיד להם שאין לך טפסים וכו',הם יגידו לך שזה לא משנה ואתה יכול להגיע גם בלי זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל פעם הייתי הולך לרופא שלי אומר לו שיש לי פריחות ואלרגיות כדי שיביא לי אישורים לא לבוא לבי"ס (המצאתי לו סיפורים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור ולעניין, אם אתה רוצה להוריד פרופיל לך לרופא משפחה
|
![]() |
![]() |