|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלוםםםםם אני מחפש תוכנית אימונים שיהיה בה גם משקולות וגם ריצות
אני רוצה לשים דגש על ריצות מישהו בבקשה יכול להביא לי ? אל תגידו לי לקרוא מאמרים כי קראתי ואין באתר הזה גם תוכנית אימונים ששמים אליה דגש על ריצות בבקשה תביאו לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ??????????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה אימון משקולות תעשה אימון משקולות, אתה רוצה ריצה תעשה ריצה...רק אל תעשה אותה לפני המשקולות שלא תתעייף...
מה המטרה שלך?? לשפר סיבולת??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי היא לפתח גוף.. לא להיות מנופח.... שיהיה לי גוף סבבה כזה.. חיטוב קצת יותר אפילו..
וגם לפתח סיבולת כן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() יענו אתה רוצה גוף מעוצב כמו של מייקל לואיס האם הבנתי אותך נכון?
אם כן תתחיל להסניף אבקות עיצוב תעשה אופניים כדי לחזק את הרגליים ותתאמן רק עם המשקולות הורודות שיש במכון בהצלחה עוד חודשיים אתה חיה רעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הדיון תאכל ביצים עם הקליפה זה יעשה לך חיטוב אחושלוקים תוך חודש אתה מיקל לואיס!! ועל תשכח לעשות ספינינג לעיצוב חיטוב וליטוש הרגליים.. ועל תתקרב למשקולות זה סתם ינפח אותך... תעשה אימונים טבעיים של שכיבות שמיכה וכפיפות בטן! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לעשות ככה תקשיב..
יש לי שתי משקולות.. כל משקולות אני יכול לשים עד 22 קילו .. ומוט של דחיקה עשיתי .. קבוצה א' יד קדמית ויד אחורית.. שלוש תרגילים ליד אחורית ושלוש לקדמית קבוצה ב' כתפיים,אימות וטרפסים - 3 תרגילים לכתפיים. אחד לכתף אחורי.. אחד לכתף אמצעי ועוד אחד לכתף קדמי.. ושתי תרגילים לאימות.. ותרגיל אחת לטרפסים קבוצה ג' .. אני הולך לים.. ועושה שם שלוש תרגילים שונים של מתח.. מתח רחב... עוד אחד שאני עושה מתח רחב גם אבל עולה הפוך. עולה עד לצוור יעני.. ועוד תרגיל של מתח שאני עושה עם ידיים צמודות אבל בצורה מחזיק הפוך עם היידים אני עושה שם גם מקבילים.. שכיבות שמיכה ובטן ( זה שעה בערך כל זה .. שעה וקצת אפילו ) *אחרי כל אימון אני עושה ריצה .. בין 30-35 בערך.. אבל כל פעם אני מנסה לרוץ כמה שיותר מהר.. היום הצלחתי להכפיל את המרחק שרצתי פי שתיים מהפעם הראשונה שהתחלתי לרוץ !! ![]() ![]() *אני עושה מתח כי אין לי מכונות.. אני מתאמן בבית.. ואני רוצה גם לעבוד על גב.. אני לא עושה בנתיים תרגילים של חזה עם משקולות כי קרעתי גיד לפני כמה זמן ועדיין כואב לי קצת שאני עושה דחיקה.. אז בנתיים אני עושה תרגילים של שכיבות שמיכה *אני לא אומר לך את השמות של התרגילים שאני עושה כי אני לא יודע איך קוראים להם *אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע.. בדרך כלל 4 *האימון של המשקולות שלי נמשך בין חצי שעה ל 40 דקות ואז אני רץ בין חצי שעה ל35 דקות כמו שאמרתי מקודם.. והתחלתי לאכול בצורה נכונה.. זאת אומרת.. לא עוגות ודברים כאלה.. דברים עם חלבונים.. פחממות .. וקצת שומן.. אני מטר 1.75 וחצי .. שוקל 73 אתה יכול להגיד לי עם התוכנית שלי מה יצא ממני.. זאת אומרת.. עם אני יצליח מזה לפתח גוף יפה וכל זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני רוצה זה גוף אטלת יעני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה מייקל לאויס ?
יעני מה שאני רוצה זה גוף אטלת.. וקצת מנופח לא הרבה.. יעני לא להיות כמו המקלות האלה שרצים בים וזה נראה כאילו הם עפים עם הרוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ואבקות אני לא רוצה לקחת.. אני רוצה שיהיה לי גוף בזכות המאמץ שלי.. אני לא רוצה לחיות באשליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() צודק אחי מי שלוקח אבקות אסטרואידים הוא חיי באשלייה שיש לו שרירים ובעצם זה הכל סתם ניפוח! ושהוא יפסיק להשתמש השרירים ינבלו ויהפכו לשומן תאמין לי אתה עושה בשכל וכמובן על תשכח לעשות אימונים טבעיים לא משקולות כי אז שתפסיק השרירים יהפכו לשומן... ותאכל 2 ביצים עם הקליפה אחרי אימון יש בזה הרבה חלבונים וזה יחטב אותך!! ויעשה לך גוף של אתלט כמו מיקל לואיס!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה מיקל לואיס חחח
כן אני עושה גם אימונים טבעים וגם משקולות אבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אההה ויש לי שאלה.. איך אני עושה כדי לפתח גב תחתון עם משקולות כי אין לי מכונות בבית חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |