|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אז אחרי שבדקתי את כל האופציות של מכוני כושר באשדוד, החלטתי שאני בונה לי מכון כושר בבית
בדקתי כל בכל מיני אתרים ומקומות למצוא אפשרויות משתלמות ואלה הדברים שבחרתי לקנות: ספה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3048439 הספה הראשונה שבדקתי עולה 600 שקל אבל אני מעדיף את זאת, היא נראית יותר איכותית ויש לה את הכרית הזאת ליד קדמית שאני מן הסתם צריך ומקבלים מתנה סטנד לצלחות דאמבלים - ראיתי פעם זוג דאמבלים ב-30 שקל בנענע, אם מישהו יכול למצוא לי אותם שם... למה אני לא מוצא ![]() משקל - ביררתי הכי זול שהצלחתי להשיג זה ב-6 שקל לקילו, אני אקנה בתור התחלה 100 קילו שיהיה לי לעתיד גם מוט W - עולה לי 95 שקל מוט ישר 1.80 - 115 שקל מתח - 50 שקל מה לדעתכם עוד צריך? האם זה יספיק לי לגיוון בתרגילים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קנה גם מקבילים, וניתן להשיג ללא בעיות גם 5 שקל לקילו, אפילו פחות אויל אם אתה קונה כמות.
אני הייתי כמובן משקיע עוד הרבה במשקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במקבילים אין לי צורך, אפשר פשוט לקחת שני כיסאות ולעשות.. אותו דבר
ואם יש לך אתר או חנות, ואני מדגיש את זה - יד ראשונה שאפשר להשיג ב-5 קילו אני אשמח לשמוע עליה ובנתיים 100 קילו מספיק לי, כשיהיה לי צורך בעתיד בעוד משקל אני אקנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה כל כך חשוב אם זה יד ראשונה שניה שלישית או עשירית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר היחיד שאני לא אוהב בחדרי כושר ביתיים זה שאין פולי עליון
בגלל זה אני מציע לך לקנות ספה עם פולי עליון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, בקרוב אני עובר דירה, ויהיה לי יותר מקום
ככה שכשאני אהיה בדירה החדשה, יהיה לי הרבה אבל הרבה יותר מקום מעכשיו אני די מוגבל במקום עכשיו (כולה מרפסת די קטנה), אז לא משנה אם אני אקנה, פשוט לא יהיה לי איפה לשים את זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מתאמן בבית וזה לא כל כך גרוע
![]() הספה שקניתה טובה יש כזאת לחבר שלי קנה מולטי טריינר תאמין לי זה לא כזה גרוע אני משתמש בו לא פחות מהדברים האחרים וכמו שאמרתה דמבלים מוט 1.80 מוט W פלטות תקנה יותר מ100 קילו זה לא מספיק אממ מה עוד.. יש היום כיסא רומי באיזה 500 שקל משהו לפנים גם הרמות ברכיים גם מתח גם מקבילים! באמת משהו טוב חוץ מזה הליכון לא יזיק הבנתי שיש לך כסף להוציא.. והכי חשוב מראה גדולה על הקיר בישביל הפוזינג שיהיה בהצלחה דוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עצה שלי חפש ביד שניה, יש שם אחלה דברים, עכשיו ראיתי ספת משקולות+פולי עליון+פרפר+מוט אולימפי+100 קילו פלטות ב1500 שקל,ויש שם ספות רגילות עם מוטות והכל באיזה 800 שקל.
תחפש שם תחת הקטגוריה של ספורט ו"מכשירי כושר ביתיים" ותחפש גם בעמוד 30-40 כי כי זה לא דבר שנקנה בקלות,וכדי להקל עליך יש שם חיפוש אז תכתוב שם משקולות/ספת/מוט/מולטי טריינר וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה מה מה מה איפה ראית את זה אחי תביא לי לינק אבל מזה דחוף חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להביא לשם לינק אבל קח את התמונות ואת כל הפרטים שיש שם
![]() ![]() מולטי טריינר מקצועי+ מוט דחיקה מובנה ומשכולל (ראו תמונה)+משקולות, נמכר בעקבות מעבר דירה052-8994046 טלפון: וה100 קילו לא כתוב אבל אני יודע כי דיברתי איתו מתי שרכשתי ציוד אבל בסוף מצאתי משהו יותר טוב ובכללי אני ממליץ לך פשוט לחפש שם, יש לפעמים מציאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואי משתלם לגמרי
אני בקטגוריה של מכשירי כושר ביתיים אתה יכול להגיד לי באיזה עמוד המכירה הזאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא זוכר אבל בחיפוש תעשה משקולות ובמחיר 1500
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן עשיתי ומצאתי (:
תודה רבה אחי אני אדבר איתו כבר מחר.. רק אני צריך לדעת את המידות של הדבר הזה אם זה נכנס לי בכלל במרפסת ואיך מביאים את זה לאשדוד מאזור המרכז ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הדברים האלה מתפרקים, אני הכנסתי משהו הרבה יותר גדול במאזדה לנטיס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. עוד בעיה זה שאין לנו רכב
ובקשר למתקן איך אפשר לעשות פולי עליון כשהמוט כל כך גבוהה? :x והוא אמר לך במקרה אם לספה יש שיפועים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שיפועים אפשר לאלתר לשים איזה קופסא קטנה או משהו מתחת לספא.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ספה כזאתי נראה לי שיש לה שיפועים לספות פחות יקרות שראיתי יש שיפוע חיובי ושלילי
אין סיבה שלזאתי לא יהיו בכל מקרה אני אשאל כבר את המוכר מחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() מוטי יש מצב שיש לי איזה חבר מאשדוד שמוכר את הציוד שלו...אני ידבר איתו מחר ואני יחזיר לך תשובה.מקסימום אני ישלח לך את הפלפון שלו במוניטין תתקשר עליו אולי תיסגור משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אלכס תודה
![]() |
![]() |
![]() |