|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה יש לי בערך תקציב של 9 אלף שקל
עכשיו אני מעוניין להשיג לי את כל הציוד הדרוש כדי לתת אימונים טובים ביותר! אבל בדיוק את מה שאני צריך מישהו שמנוסה בזה יוכל להפנות אותי או לעזור לי אפילו מסנגדר אני יודה לו מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון לציוד מכשירים???? יעאנו איך לבנות מכון כושר ביתי כזה??או שאתה מתכוון לציוד אחר כמו תוספים וכאלה?
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ספא מתכווננת ללחיצת חזה + מוט אולימפי + משקל
מוט W שתי דמבלים קטנים שתי עמודי לאחזקת המוט בשביל סקווט מכשיר פולי לא יקר וזהו זה מספיק
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי המחירים אני לא בדיוק מתמצא אבל אני מאמין שזה לא צריך לעלות יותר מ 9 אלף
2 דאמבלים שמתברגים עליהם משקלים+משקלים לפי הרמה שלך מוט דבליו ספת לחיצת חזה שמתכוון לזוויות כולל שפוע שלילי ויכולה להפוך ללחיצת כתף לדעתי עם הציוד הזה אתה יכול לעשות הכל וביעילות האמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ב9000 שקל אח שלי אתה יכול להירשם למכון בן זונה
![]() אבל אם אתה מעדיף להיתאמן בבית אחי אז לדעתי: מוט W מוט ברזל כמה פלטות בישביל סקוואט ועמודים להחזיק את המוט כמו שציינו פה כמובן שתהיה אופציה להגביע אותם למקרה שאתה עושה סקוואט או להנמיך למקרה שאתה עושה לחיצת חזה אחי ![]() ספה ודמבלים לפי משקל שיתאים לך אחי או שאתה יכול לקנות אחלה מולטיטריינר אחי וספה ודמבלים ללחיצת חזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עדיף מכון. אימונים בבית אף פעם לא יניבו תוצאות כמו שיכלת להשיג במכון, מהסיבה הפשוטה שבבית יש לך פחות מגוון ופחות משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הסיבה שהחלטתי את זה פאניק
כי אני עובד בעבדות לא צפויות למשל אתמול הייתי ער מי 4 וחצי בבוקר עד 4 וחצי בלילה בגלל שהגיעו עופות ובבוקר 5 וחצי הלכתי לעבדה והבוס שלי הפטיע אותי שפיתאום צריךל לעשות זריקות לעזים עכשיו זה דפק לי את כל היום ואת כל סידור היום שלי ותבין אני לא כמו בתל אביב יש פעם בכמה שעות אוטובוס המכון רחוק ממני 40 דקות אז ככה שלפחות אולי יהיה לי פחות גיוון משקל אני לא חושב אבל לפחותא ני לא יפסיד שום אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתכל מה רשמתי לך במוניטין ![]() וד"א איפה בידיוק אתה גר אחי בצפון?באיזה איזור ואיך קוראים למושב או קיבוץ שאתה גר בו אחי..? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי אני יחזיר לך תשובה ברגע שאני יוכל לתת לך מונטין זה לא נותן לי להבי א לך
ואני מושבניק לא קיבוצניק חחח!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 9 אלף שקל אתה בונה GOLD Gym אחי..
אם יש לך חדר ריק,מספיק לך 2000 שקל אתה בונה מכון בן זונה
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |