|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שרשום
אני חולה כבר יומיים עם שפעת וחום ורק דקסמול מחזיק אותי אתמול היה כלכך חזק חשבתי שאני מת אז לצום\לא לצום , מה ההשלכות שיכולות להיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה יכול לצום ואתה פשוט מתעצל ומחפש סיבה אז על תצום.
פעם אחת בכיפור לצום לא יקרה לך שום דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי ממליץ לצום כי שישי חום צריך לקחת אקמולים ועניינים והכי חשוב לשתוש הרבה מים ולאכול מעט בשביל הקיבה
אל תצום אחי ככה תרגיש הרבה יותר טוב והמחלה או מה שזה לא יהיה יעברו הרבה יותר מהר הרבה בריאות
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לא לאכול בכל מקרה, בלי קשר ליום כיפור, אבל לשתות הרבה מים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אך ורק רב יכול להחליט אם בנאדם יצום או לא.
היום גם הרופאים התחילו להחליט,וזה עוד איכשהו בסדר למרות שגם זה אסור,אבל בעיקרון רק לרב מותר להחליט,אז אם אתה מאמין וצם מתוך אמונה , אין טעם לשאול דבר כזה פה,ואין טעם להחליט לבד,אם אתה יכול ללכת לרב עכשיו אז תילך לשאול,ואם לא אז תתחיל לצום תילך לבית כנסת בערב ותשאל שם מישהו,מקסימום תפתח תצום אחרי שעה.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אלוהים בוחן אותך. אתם יודעים מה מוזר לאבא שלי יש מחלה כזאת שמתנפחת לו היד או הרגל או ששניהם ביחד וזה כואב ,וזה בא לפעמים בגלים כואבים לפעמים לא כל כך כואבים וכל יום כיפור כבר 4 שנים ממש כואב לו אני רציני כל יום כיפור
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא כזו,
אני מאמין (וזו זכותי הליגיטימית) ושנה שעברה בכיפור לא רק שלא צמתי , עשיתי עוד כמה דברים (השפעה של איזה מישהי) וכל השנה הייתה לי על הפנים ופשוט לא היה מזל נגיד ככה (לא יודע אם זה קשור אבל לדעתי כן) לכן אני רוצה לכפר כביכול על שנה שעברה, הבעיה שזה כיפור ראשון שנפל עלי חום 38 (היה אתמול - כרגע 37.4) ואני לא יודע מה לעשות. התכוונתי מבחינה בריאותית שאם אני לא אוכל ולא שותה עד למחרת 6 בערב, יש סיכוי שאני יגיע לביה"ח או שהמצב יהיה ממש על הפנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה חשוב לך אז תתחיל תצום ועם אתה רואה שאתה לא יכול אז תפסיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תילך פשוט לרב, רוב הסיכויים שהוא יגיד לך לא לצום,ודרך אגב זה לא פותר אותך משאר הדברים (רחצה/סיכה/מלאכה וכו'). וגם זה לא אומר שתאכל כמו מטורף,אלא תאכל כדי לתחזק את הגוף ולהישאר בריא.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטויות זידאן, מזה רק רב יכול להחליט, אם יש חשש חובה להתיעץ עם רופא ולפעול לפי ההחלטה שלו!
בכל אופן אתה יכול לקרוא את זה בינתיים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451510,00.html
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אני זוכר שחבר שלי בזמנו השקה מישהי שצמה ביום כיפור עצמו סתם כי הוא שונא את המסורת הזו, והמבין יבין
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה פטור מצום לפי מה שהבנתי
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צום קל אחי. ועוד דבר,אנשים מתייחסים לצום כאילו זה המטרה של יום כיפור,זאת לא המטרה,צריך ללכת לבית כנסת להתפלל ולבקש רחמים וכפרה על החטאים מכל הלב,לסור מהדרך הרעה ולשנות את המעשים,הצום זה רק אימפקט,זה לא המהות של היום. אז קרוקר אם אתה לא צם,תעשה את כל מה שצריך,ותאמין לי שזה יהיה שווה לך יותר מלצום וללכת היום לבית כנסת ואז לישון עד מחר בערב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חאלס כבר עם רק רב יחליט...ומה זה :" גם רופאים התחילו להחליט מי יצום ומי לא?" בנימה של : לאן הגענו?!.....גם כן רב..ראינו איזה רבנים יש כבר היום...עצרו רב בשכונה שלי על כל מיני דברים..גם כן..כל הבת כנסת הזה מושחט בכלל....יום כיפור שעבר אני בא עם אבא שלי לבית כנסת..הוא היה בשוק....כל המקומות לא תפוסים, קוניים...הכל קנויי..אסור לשבת בשום מקום אפילו אם הבנאדם לא הגיע..וישנו על כיסאות מפלסטיק מחוץ לביץ כנסת כמו מסכנים...ולא ביגלל שאין מקום..זה ביגלל שהם מכרו חצי בית כנסת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנאדם שאל שאלה עניתי לו. תעשו מה שאתם רוצים,וצום קל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תצום יש פטור לחולים ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
רן יא נשמה של אגזוז מה קורה? כוסומו המדינה הזו , אנשים , אני פה אחרי שבועיים של טירונות ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני דווקא מרגיש מצויין איך אתה? פשוט מה זה הדבר הזה שלפי ההלכה רק לרב מותר להחליט? דברים הישתנו מאז...רב לא יכול לדעת מה יש לאותו בן אדם והאם כדאי לו לצום או שזה יכול להזיק לו...פעם אולי לא יודע רבנים היו נחשבים הכי חכמים,רופאים וכל זה..היום הם לא יכולים להחליט מי יצום ומי לא כי אין להם את הידע הדרוש לדעת מה יש לאותו בן אדם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב נוזלים אחרת תתיבש