|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה לא משנה אם נעביר או לא , במילא כל המקוות שהוא רוצה להעביר שייכים כבר לערבים והיודים כמעט לא מסתובבים שם , אלו שטחים מתים ליהודים אני לא מבין למה לא.
אתם רוצים העיקר שטחים אבל במילא חיים שם ערבים ,אז שבאטלס נראה יותר גדולים זה הקטע? , זה ממש דפוק אם זה מה שיביא שלום ויפסיקו המלחמות אני איתו יד ביד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הקטע זה לא השטח הקטן הזהה הקטע להביא משו לערבים למה אני צריך משו לערבים לעזעזל ועוד שטח מהמדינה גם ככה המדינה דלנו קטנה כל שטח קטן יקר וחוץ מזה קודם מביאים תשטח הקטן ההזה אחרי זה עוד שטח קטן ועוד שטח קטן בסוף זה יגמר יפה מאוד
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד מדברים על זה, אבו מאזן רוצה את זה, אבל זה לא דבר בר-ביצוע... אי אפשר להפריד את ירושלים, זה לא השטחים או משהו, תחשבו רק איזה בעיות מטורפות יכולות להיווצר, אפילו מחוץ להיבט הבטחוני, אי אפשר להפריד עיר בגבול בין שתי מדינות, לא יכולות להיות שתי עיריות, שתי משטרות.
דיבורים, דיבורים, אבל מעשית זה לא בר-ביצוע, אפילו עם ממשלה אולטרא-שמאלנית. לא בישראל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הקטע , זה שלא מקבלים תמורת זה שום דבר , ושאנחנו מאבדים את הכותך מהריבונות הישראלית לאיזה ריבונות של איזה שיח אמין אל חוסייני 2 שיהרוס שמה את הכל.
או לסטאמרים.......... ברגע שיהיה מו"מ שנקבל בו משהו רציני בתמורה לשטחים ולשלום , וישראל תגדל ל25 אלף קמ"ר וגם תפטר בחילופי שטחים מרוב הערבים , והשאר יהפכו לאזרחי המדינה הפלסטינית... אז אפשר לדבר זה מעצבן שעושים מומ שכתנאי להתחלה מוותרים על הכל ישר ובסוף הם גם מפירים אותו. (כרגיל מישהו יוצא בהבטחה של "עזה תבער אם..." ויש פיגועים וטילים , ואחרי חודש הבלגה צהל עושה משהו וכל העולם שולם לשמה צלמים להכפיש את ישראל כאילו אנחנו הפרנו ואז שוב לא עושים כלום ורק איבדנו שטח סתם ובינתיים 100000 ערבים קיבלו זכות בחירה) אגב כל זה ויותר יקרה אם יגמר להם הנפט... ומהר מאוד ועד אז לא אכפת לי אם יש 50 ערבים זה על זה על גבי כל מטר מרובע ביו"ש להחזיק אותם עד שלא נקבל משהו הוגן בתמורה , ולהרחיב את ההתישבות.
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למה הם רוצים את ירושלים בכלל זה לא מקום קדוש בשבילהם בכלל בקוראן אין הזכרה לירושלים
!!!
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
(ואיך אי שונא את זה שמדברים על זה שניתן להם שטחים ויהיה רוב יהודי בישראל , כאילו אין 20% ערבים)
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |