|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
סרטון שיעלה לכם חיוך ענק על הפנים!
חבורה של SKATERS כל המושפעים האלו שהולכים אם סקייטבורד על היום חחח סליחה לא חבורה אלה ג'מעה היו שם הרבה חחחח מכסחים כמה ניאו נאצים 4 מהם משפשפים אז הם עושים לינצ' באחד מהם חחחחחחחחחח
http://www.livevideo.com/video/D6034...skinheads.aspx מומלץ להגביע את הרמקולים שומעים טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() חחחחחחחחח איך הם הפקירו אותו בשטח לקבל פצצות חח איזה זונות
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחח ענקק תודה אחי
מוניטין כמו תמיד ![]() כשיהיה לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אינימייא בלאאאאאאאאאאאאאאא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חחח בונה כמה סקייטרים, אני זוכר באיזה כיתה ז-ח כשהיינו נוסעים היינו באיזה חבורה של 5-10,
פה הם איזה 20-30 הם עוברים ברחוב כולם עם הסקייט זה נשמע כמו רעידת אדמה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מעניין למה הם דפקו לניאו נאצים מכות?
בכל מקרה חזק ואמץ
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שמבין יתקן אותי אם אני טועה,בכל אופן בכל אירופה לא סובלים ניאו נאצים ודופקים להם מכות רצח כל היום בעיקר בגרמניה ובמזרח אירופה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
סתכל לי בעניים .... אין דבר כזה אחי זה נראה לי כמו סאן-פטרבורג .... ובעיר הזאת הניאו נאצים פשוט עושים טרור ... אני ינסה להביא לפה סרטונים של מה שהם עושים שם הם פשוט הולכים העיר מישהו לא בא להם טוב הם מתעללים בו לפעמים עד מוות והשוטרים מפחדים לעשות להם בעיות... זה נראה לי מקרה בודד שתפסו איזה כמה שמוקים נאצים תראה איזה סמרטוטים הם , בד''כ הנאצים האלה אלימים ביותר
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ברוב הגדול של אירופה שונאים נאצים ועושים להם את המוות.. ברור שיש מקומות שיש אחוז גבוה של נאצים / אנטישמים אז זה שונה, לדוגמה לטביה שם הם חוגגים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() נו ברור כי הם פשוט כלואים בתוך החוקים של המדינה ...
בגרמניה אין דברים כאלה , ובכלל ברוב אירופה כי הם יקבלו עונשים לכל החיים , ההיתי בגרמניה וסיפרו לי שאם אתה בא לשוטר ואתה ואמר שסתם איזה גרמני אמר לך יהודי מסריח או משהו כזה השוטר מכניס ת'בנאדם ישר לניידת בלי הרבה דיבורים , אפילו אם הוא לא אמר את זה ... הם מאד קשוחים בנושא הזה ... אבל ברוסיה , כדי לא ללכת עם מגן דוד ברחוב תאמינו לי
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואף אחד לא מתערב ולא איכפת הם פסיכים ומיעוט מבוטל! הם גם לאט לאט נעלמים לא משתלם להיות ניאו נאצי זה אשכרה כמו תיק במשטרה אם למשל אחד מהם נעצר על פשע שהוא עשה ישר מכניסים את העבודה שהוא גזען וניאו נאצי ושום מקום עבודה לא יסלח לו על זה או לא ירצה לקבל אותו.. ראיתי גם כאלו באמריקה הם מדברים הרבה אבל במקומות שלהם שינסו לדבר בחוץ..ויראו מה קורה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() nenada bliat nenadaaaaal,xorosh nenada bliaaa aaaa
חחחחחחח כן זה חברה רוסים : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני שמח
![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() שיאו אם הייתי שם הייתי לוקח את הגבוה השחיף הזה שהוא ניראה 3 מטר LOW KICK ל4 ראשי שלו היה נופל עלה ריצפה וממשיך לבעוט בו עד שהוא מת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חזק!!
![]() דרך אגב פתחו ערוץ 47 ביס יש בובספוג הפרק שהוא אדם קדמון!! |
![]() |
![]() |