|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שתיה מאסיבית של שבועיים [שתיה עד שיכרות טוטלית, עירבוב סוגי אלכוהול] יום יום בלי הפסקות בין הימים, מה ההשלכות של זה על הגוף?
חזרתי מנאפה ואמרתי יותר אנ'לא שותה, אני אתן לגוף שלי מנוחה. מאז כבר שתיתי פעמיים :\ אתמול הייתי בלה-מורס, באמא שלי פאב בן זונה! שתיתי ליטר וחצי של סנט ברנרדוס שזה 8.5% בואנה זה מעיף את הראש טוב. קיצר חפרתי טיפה, מה ההשלכות? ואיך לא, יום מענג לכולם ![]() מישהו יכול לערוך לי את הכותרת? התכוונתי ל - מה הן ההשלכות של שתית אלכוהול מאסיבית בפרק זמן קצר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אם עירבבת עם זה אבקת חלבון תצמח לך פיטמה שלישית
חאלס אחי צא מהסרט כדי שידפק לך הכבד אתה צריך לשתות אלכוהול במשך שנים קבוע כבד לא כזה חלש אצל אדם בריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי אני מרגיש שאני משתין אלכוהול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כי אתה מנהל חיי כלב יאללה תתאפס לך למכון תעשה קצת אירובי "תתנקה"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא חושב שיהיה נזק,
בצרפת בhellfest זה היה ענק, 4.5 ימים שהנוזל היחידי שנכנס לך לגוף זה בירה, אסור להכניס מים לפסטיבל, ולא מוכרים מים בפנים, אז אתה חייב לשתות בירה, לא רק זה, אם אתה שותה בירה אתה חוסך 60-70 שקל ביום, לעומת המחיר של הקולה שם, ככה שכולם שיכורים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומשה, עזוב אותי מאירובי.. לא מתקרב לדבר הזה בחודשיים הקרובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואני טוחן אלכוהול מאז שסיימתי בית ספר |