|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמבצעים מתח על יד אחת
י איזה תרגיל מסויים או משהו כדי להצליח או מיספר מתח שעושים בשתי ייים קודם? ודרך אגב מה מתח נותן עם מיתאמנים בו הרבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי בשבילך מדריך למתח ביד אחת
אני עובד על מתח ביד אחת וממש השתפרתי(התחלתילעבוד על מתח עם משקל) ואני גם מפתח אמות(האחיזה משחקתתפקיד רציי במתחביד אחת) עכשיו אני יכול לעשות לרדת ממש לאט(חזרה נגיטיבית(אקצנטרית)) http://www.beastskills.com/OneArmPull.htm הנה המדריך קרא אותו זה יעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי אבל אני לא כזה טוב באנגלית ואני לא יצליח להבין תמאמר עם תוכל לרישום לי במילים שלך יהיה סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תסתכל שם בתמונות.. תבין גם כמה דברים חדשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יודע מה?
אני דיי חסר חיים ומשועמם כרגע אז אני אתרגם לך אותו חחח יקח לי קצת זמן אבל אני אכין לך קובץ Word עם המדריך למתח ביד אחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() טוב שומע אני מתרגם את זה עכשיו אני משער שזה יהיה מוכן מחר או משהו כזה... חשבתי שזה יותר קצר... אני אעלה את זה בקרוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אוקיי תרגמתי מקווה שזה טוב!
אני מנסה להעלותאת זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בדיוק שמתי לב שהעלתה אותו שמע אחי מה זה תודה מעריך אותך
בלי שום קשר אנשים תפרגנו לבחור על העבודה מגיע לו דרך אגב הבנתי שאפשר להיפצע בקלות זה הפחיד אותי הקטע הזה עם אני פשוט מתחיל עם מגבת ואני עושה מעל 16 מתח אז זה בסדר? ומה הסבירות לפציעה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד על ההשקעה, באמת כל הכבוד. יש שם כמה טעויות בקטנה אבל לא רציני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי סבירות לפציעות אני לא מבין הרבה בזה... פשוט תכנס לזה לאט לאט(אני אומר את זה מניסיון אני אספר סיפור עוד רגע)... ותשמור על הכללים של הפרק של הסכנות שם....אם אתה חש בכאב במרפקים או בתכפיים תפסיק להתאמן לכמה ימים ואפילו שבועות עד שיעבור. הנה בא הסיפור: עבדתי על מתח עם משקל וכשהתחלתי לא יכלתי לרדת בצורה נגטיבית. אחרי כמ זמן ניסיתי לרדת באופן נגטיבי ושמתי לב שאני יורד ממש טוב(15-20 שניות באויר)... כל היוםהשוויצתי לפני חברים(יש לנו מתח בחצר של הבית ספר) ובגלל שעשיתיאת זה כל כך הרבה יום למחרת היה לי כאב נוראי בכתף...הבנתי שזה בגלל שהגזמתי עם המתח ביד אחת... ומאז אני נזהר שלא לעבוד על זה יותר מידיי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() זה פוסט נפוץ מאוד ועכשיו שתירגמתי זה יחסוך מלא הודעות חוזרות. איזה טעויות מצאת? אני יכול לתקן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל שאתה מתחיל להרגיש כאב זה אומר שכבר ניפצצעתה לא?
דרך אגב יש לי משהו שמאוד מסקרן אותי אומרים שמתח מקצר תידיים שמעתי את זה מכמה אנשים ובגיל 14 הייתי עובד הרבה על מתח מה אתם אומרים זה באמת מקצר? ונגיד כל העסק הזה עם מתח ביד אחת חשוב לאמן את שתיהם לא ? כדי שלא יהיה חוסר סימטריה בגוף או חלק אחד מפותח טיפה יותר דרך אגב מה זה נותן לגוף כל העסק הזה מבחינת עיצוב טוב חפרתי קצת אבל זה שאלות שהעיקו עליי חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
לא נראה לי שזה מקצר את הידיים... זה נשמעלי סתם מיתוס... אולי מישהו יודע על זה משהו?? ואתה כן מאמן את שניהם אתה עושה מתח עם משקל על מנת לפתח את המתח ביד אחת שלך ואתה משתמש ב2 ידיים אז שתיהן מתחזקות... בסופו של דבר אני לא יודע אם בשניהן תוכל לבצע מתח ביד אחת... אבל זה לא קריטי זה לא שביד אחת תיהיה שחיף וביד שניה תיהיה רוני קולמן... זה לא יורגש ועוד משהו... זה ישמע דפוק אבל שאלת מה זה יתן לגוף. התשובה היא כלום... חח זה סתם תרגיל למוטיבציה שדורש הרבה כוח ואימונים אבל זה לא תרגיל טוב לפיתוח גוף וזה גורר מלא פציעות אם לא נזהרים...זה סתם דבר שכיף לעשות וזה הישג לא קל... ועוד משהו... זה תרגיל של פוזה! אבל מה זה פוזה! כולם יתפסו ממך אם תעשה את זה... עווד משהו... המור שלי לספורט אמר שאם אני אעשה מתח ביד אחת הוא יביא לי 100 ופתור מספורט... אני לא יודע איך זה אצלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() גם בבגרות בספורט?
ומישהו יכול לענות על הקטע עם זה רק מיתוס שזה מקצר תידיים אבל עכשיו באמת לא סתם שמישהו יכנס יראה ויגיד אה עזוב אחי סתם שמועה אלה מישהו שקר א על זה מאמרים או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ולא נראה לי שמישהו ימצא מאמר על זה שמתח מקצר את הידיים... וזה גם לא נשמע הגיוני מקווה שמישהו יענה לך בקשר לזה |
|
![]() |
![]() |