|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם עושים את החה עוף בתנור?
אני שם קצת פפריקה ומלח בשני הצדדים אבל עדיין יוצא לבן כזה וייבש נמאס מזה כבר.. איך אתם עושים אותו בתנור?או בטיגון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() טפלון...תן לו להתבשל במיץ של אצמו....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שים רוטב צ'ילי מתוק, יוצא סבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() שים בתנור עם עגבניות בצל ושום ותבלינים אם יש לך זמן יום קודם תכין מין מרינדה ותשרה אז העוף סופג את הטעמים
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() כמה גרם יש בה 2 חטיכאות כמו שניצל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו כל חתיכה זה 150 גרם משו כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שים קצת מלח על הטפלון כשהוא חם ואני זורק כמה בצלים, חתיכות גמבה ועגבניות ליד, יוצא פיצוץ. ![]()
__________________
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חי, נא. הכי טבעי, אתה מקבל גם את הGH שנתנו לו בצורה הכי טובה
![]()
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם פפריקה אדומה + מלח משני הצדדים ומכניס לטוסטר אובן ל 10 דקות , יוצא בונבון.
__________________
שמוליק |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פושאפ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל, מלח, שמן זית.
ועל האש. (מחבת/פלטה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() רק במחבת טפלון. המצאה גאונית (או שלא) המחבת הזאת..
אני שם על החזה עוף פפריקה חריפה, מלח ולפעמים מוסיף עוד תבלין או שניים, שם את החזה עוף איזה 5-6 דקות על הטפלון והוא מוכן. אחרי זה שם אותו בפיתה עם חומוס ושמן זית ואני מאושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת רגילה של חזה עוף זה בערך 75 גרם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מזה המחבת טפלון הזה?מחבת כזה עם פסים עליו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תבלין על האש + קצת פלפל שחור + מלח + קצת שמן קנולה ואפשר להוסיף גם קצת דבש. 15-20 דקות לטוסטר במצב גריל ויוצא יופי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתבל בפריקה חריפה פלפל שחור ומלח ושם אותו על המנגל החשמלי אחרי רבע שעה הוא מוכן..
עם קטשופ משהו אש =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() על מנגל חשמלי.תבלינים,בצל ועוד כמה דברים.המנגל עושה את העבודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() שם חזה עוף
כף שמן קצת ערק יוצא שוס :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אמא תיתן לי מכות אם אני יגע בערק או משו כזה...
רק מישו יכול להסביר מזה מחבת טפלון? זה שיש עליו פסים כאלה?או חלק?או משו אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי מחבת טפלון זה בסך הכל המחבתות השחורות, זה ציפוי מיוחד שהאוכל אמור פחות להדבק עליו....
__________________
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |