|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() קצת היתבלבלתי מהאשכול הקודם שפתחתי כאן.
הבנתי שהגעה לכשל בכל אימון לא טובה! אז קצת היתבלבלתי פה,אמרנו שאם אני נניח מבצע את התרגיל כפיפות מרפקים בעמידה עם X משקל ואני צריך לעשות 8 חזרות בתרגיל הזה. השאלה שלי היא אם לעבוד עם משקל כבד ? או משקל קל ? שיהיה לי קל לבצע את ה8 חזרות האלה נקי,או משקל כבד שיהיה לי קשה לבצע את החזרות האלה קשה ? כי אם אני לוקח משקל כבד לקראת 2 החזרות האחרונות קשה לי,ואני מתאמץ יותר אז למעשה זה נקרא כשל לא ?.. כבר לא הבנתי מה לעשות הישתגעתי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אפשר לומר שלעשות סטים רבים לכשל מעבר לסט אחד
אתה יוצר מצב שלוקח לך יותר מדי זמן להתאושש יחסית לגירוי שתקבל...
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מה שלא כל כך הבנתי, מה בעצם לעשות עכשיו ? לעבוד עם משקל כבד או קל ? כי נניח אני יעבוד עם משקל בנוני אז אני יבצע 8 חזרות נקיות ללא כשל! אבל בעצם אני יכול להרים יותר משקל, ונגיד אני לקראת 2 החזרות האחרונות יהיה לי קשה, אבל אני יכול להמשיך לבצע את שני החזרות האלה! אז בעצם זה יהיה כשל לא ? אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני אגיד לך מה אני עושה וזה עובד יפה.
נגיד בלחיצת חזה אני עושה 4 סטים עם 6 חזרות אני מלביש משקל כלשהו (נניח 65 קילו) עושה סט של 6 חזרות ואני דיי קרוב לכשל אבל מבצע הכל בלי עזרה, ממשיך עוד סט ואני מתקרב לכשל, סט שלישי מגיע אולי לכשל, ואחרון בטוח אני מגיע. ככה אני נשאר על משקל קבוע (ומעלה אם אני מרגיש שאני יכול) ומגיע לכשל בסט האחרון או בזה שלפניו... מה שפעם עשיתי זה להגיע לכשל בכל סט וכל תרגיל אבל מה שקרה זה שבסופו של דבר הייתה דעיכה מטורפת במשקלים במקום עליה
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גיל אמר לי לעשות את השני סטים האחרונים בכל תרגיל לכשל. אז לך תדע
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|