|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שדובאנו(dubano) פעם אמר פה שעבודה איטית בחלק הקונצנטרי והאקצנטרי היא הכי יעילה.
לפני 2 אימונים התחלתי לעבוד ככה בספונטניות ורציתי לקבל מידע בעניין. יש איזה מאמר בנושא? מישהו ניסה? למישהו יש מידע? כמה עבודה איטית (3 הקונצנטרי ו3-5 באקצנטרי) יעילה? תודה לעונים.
![]() |
#2 |
|
![]() אהם שיעול שיעול
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעבודה רגילה בחזה עברתי לעבודה איטית ודווקא אני מרגיש שיפור ממש טוב במשקלים
למרות שאין לי מושג מה הצד המדעי של כל הדבר הזה - אני סתם יודע שזה עובד טוב
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני זוכר מהמאמרים שקראתי העבודה הכי יעילה זה עבודה איטית יחסית בחלק האקצנטרי ועבודה מתפרצת בחלק הקונצנטרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין הוכחות חותכות שעבודה זו או אחרת משפיעה יותר/פחות,הכל תלוי.
זה יכול להיות קשור לתדירות האימון,עצימות,תגובת השרירים לאימון וכו'.. בכל מצב מה שאתה מדבר עליו ניקרא TUT ,שזה קיצור של Time-Under-Tension. אין לי ממש כוח להיכנס לזה אז תריץ חיפוש אחי אתה כבר תבין לבד
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
טוב, לעיקר, אחת מהמסקנות של החוקרים היא ,שכמו שאפשר לראות ממה שטייבוקס נתן בת'רד מקביל, שהטווח של 5-8 יותר אידאלי כנראה מה8-12 להיפרטרופיה. בקשר לעניין של העבודה והTUT ,שימו לב שמה שנחקר כאן דיבר כנראה על מצב בו הכוח נשאר קבוע ,כך שהשיטות המקובלות של העלאת משקל באתו טווח חזרות ושילוב של תקופות וטווחי חזרות משולבים באימונים(פריודיזציה) , לא נבדקו כאן. מה שכן ,העניין עם הTUT מאוד מעניין ונותן קצת יותר פור לחבריה שמאמינים בhit . כשהכוח שלך קבוע ואתה צריך לבחור רק טווח חזרות אחד להתקע בו ,אז כנראה שזה צריך להיות איפושהוא בין 5-8 כשצריך להגדיל את הTUT כמה שיותר. עוד משקל, לא יגייס יותר יחדות מוטוריות , אבל יפגע בTUT ולכן לטווח הקרוב כנראה שיהיה פחות יעיל למטרות היפרטרופיה.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תודה, לסיכום- לא הכרחי?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא רק שזה לא הכרחי, זה פשוט אינדיבידואלי.
לבסוף, על כל אחד עובד משהו אחר יותר טוב, אם יש לך כוח לנסות give it a go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
חלק מבצעים חזרות מהירות וחלק איטיות וחלק משלבים אפילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס השור דופק בו מבט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט
![]() אהלן אז ככה היתרון שיש לעבודה איטית שהיא לא מאפשרת לך להקפיץ את המשקל ומחייב אותך להתרכז במתח בשריר, לדעתי עבודה של 3 שניות עלייה ו 4 שניות ירידה עשויה ליהיות טובה ובטוחה אבל קצת לא מעשית, אתה תשתעמם מהר... מה שחשוב זה לשמור על עבודה בקצב אחיד, בלי להקפיץ את המשקל ולא לעבוד מהר מידי תן ל עבודה האיטית ניסיון זה אולי יעבוד עליך טוב
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() עבודה איטית מונעת ממך צ'יטינג חשוב בחזרות האחרונות, לדעתי. הרבה אנשים נכנסים לtut מוגזם בחזרות איטיות, ויש המון המון לחץ על הפרקים (לפחות לפי ההרגשה הסובייקטיבית שלי)
מה גם שבעבודה איטית כל האפקט של התפרצות למעלה על הכוח הולך קאפוט
![]() |
#15 |
|
![]() תודה לעונים.
אני לא אסבול את האימונים האלה... עשיתי 2 אימוני, זה כיף וזה מפמפם לך את הצורה, אבל זה משעמם מאוד...