|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום אחרי אימון רגליים אני פשוט מותש לא עירני וחסר אנרגיות לחלוטין אני יכול פשוט לישון את כל היום הבא.
התזונה שלי מספקת, אולי חסרים לי איזה ויטמנים או משהו כזה? אני לא מתאושש מהאימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() כנראה העמסת יותר ממה הגוף רגיל אז הגוף הגיב בכאבי שריר מאוחרים בצורה קיצוניתת יותר..זה יעבור לך עוד כמה ימים אין לך מה לדאוג..תשתדל אבל לעלות בהדרגה את העומסים באימון ולתת ימי מנוחה לגוף להתאוששות ...ככה גם תבטיח התאושוות טובה יותר ושיפור טוב יותר בביצועים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים עשית?
אימון רגלים אימון הכי מטיש שיש!! אבל אתה לא צריך להגיע למצב שאין לך כוח לכלום אולי הגעת לאימון יתר? תציין מה הוותק שלך בתחום? וכמה סטים ביצעת באימון אני כבר יגיד לך מה לא בסדר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כאבי שרירים קיצוניים חוץ מדומס בקטנה כזה, אני לא מתאמן צעיר (שנתיים+) ולא מעמיס יותר מדי.
אני עושה Ab של Push&pull אז אני כולה עושה 4 סטים כבדים של סקוואטים ו2 של לחיצה במכונה. אני פשוט מרגיש שהסקוואטים מתיש אותי (תכלס זה הרגשה טובה כי אני נותן את כולי ויורד די נמוך ולוקח הרבה אוויר) אבל יום אחרי אימון שיש בו סקוואטים אני פשוט לא עירני בשיט ומת לישון. זה קורה גם אחרי אימונים של דד ליפטים אבל הרבה הרבה פחות (כאילו סביל תמיד עייפים בעבודה באמצע השבוע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן שנתיים, אתה דואג למנוחות מפעם לפעם ותוכנית לתוכנית?
נראה לי זה כל הגוף שלך מתחיל להיות מותש, ייתכן ששבוע וגם שבועים דילאוד, כלומר 3 אימונים בשבוע לכל שרירי הגוף למשך שבוע שבועיים, בעבודה קלה ונעימה, ממש כמו שנותנים למתחיל. אתה גם יכול במולטי ויטמין מינרל.
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זאת יכולה להיות בעיה מסוימת בתזונה(לא חייב להיות באבות המזון דווקא), או סימנים ראשונים של אימון יתר. בab ,הרבה פעמים יעיל יותר, לתת בשבוע אימון אחד קל יותר בלי כשל ואימון אחד קשה יותר .קח את זה בחשבון.
האימון לא אמור להפריע לך בחיי היום יום, זה כבר מעיד על מאמץ קשה מידי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני נותן מנוחות והפוגות, ועולה במשקלים בהדרגה. משנה תכניות לעיתים גם והעומס של האימונים שלי לא כזה גבוהה (אני עושה Ab ונותן דגש עם חזרות כבדות רק לקבוצת שריר גדולה אחת לאימון, כלומר A פעם אחת חזה כבד ורגליים קל ו A בהמשך השבוע הפוך)
פשוט מאז ומתמיד סקוואטים היו מתישים אותי. יש איזה המלצה למולטי ויטמין שהתכוונת אליו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לאכול מספיק פחמימות זמינות מייד לאחר האימון, לדוגמה לאכול כמה תמרים לאחר האימון יעזור.
|
![]() |
![]() |