|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר זה משחק שעבד אצלי מעולה לפני חצי שנה כשהייתי משחק בו.
עכשיו התחילו לי בעיות איתו כל הזמן כשאני עולה לתפריט הראשי שם הוא עושה לי ריסט,ורק אם אני מעתיק את המשחק מהתחלה את כל הקבצים מהדיסק הוא עובד אצלי טוב. ואז הבעיה חוזרת אחרי כמה שעות בבאותו מצב רק כשאני נכנס לתפריט הראשי של המשחק,הדבר לא קורה אף פעם באמצע המשחק. אצל כל החברים שלי זה עובד סבבה בלי הבעיה ואותם קבצים. יש מצב הבעיה בטפר' של הכרטיס מסך או הזיכרון פנימי,לא יודע נראה לי המאוורר של הכ.מסך עובד לא על עוצמה מלאה,למרות שניסיתי לנקות אבק אב,לפרמט אפילו כמה פעמים לא עזר כלום אותו דבר,אותה בעיה. חוץ מזה הוינדוס עולה ממש איטי ,בסביבות ה 3-4 דקות,וכשהוא נכנס צריך לצאת מהמשתמש ועוד פעם להכנס אליו כי הוא נתקע. כל מני שטויות שהמחשב שלי ממציא,אני עוד מעט בועט בו כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטוח שפירמטת לגמרי ? רוקנת את כל אבל כל ההארדיסקים ? הוא עושה בעיות בעוד משחקים ? אם כן אז זאת אכן בעיית חומרה אני הייתי הולך על כמה אפשרויות :
א. תבדוק שמחשב שלך לא מתחמם יותר מידי אולי אחד המאווררים לא פועלים אצלך תוריד את התכנה הזאת : http://www.almico.com/speedfan432.exe ותבדוק את הטמפרטורה של המחשב ב. יש מצב שהכרטיס מסך נדפק תנסה להוציא אותו ולחבר חזרה ואיזה כרטיס מסך זה ? ואיזה משחק אתה מנסה להפעיל איתו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כרטיס מסך GeForce 7600GT ,בדקתי את המאוור,כשאני רק מפעיל אותו הוא פועל מהר,ואז אחרי כמה שניות מתחיל להסתובב יותר לאט,אבל יש מצב ככה זה אמור להיות.
משחק lineage2 ,זה דומה ל world of warcraft אם אתה מכיר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הנה אחי זה טיפה אחרי ריסטרט
http://img211.imageshack.us/img211/3153/352535iu7.jpg וזה אחרי כמה דקות שהפעלתי את המחשב: http://img214.imageshack.us/img214/8659/blawz2.jpg וזה אחרי שנכנסתי למשחק ועשיתי מזעור http://img490.imageshack.us/img490/9042/sukayc7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המחשב שלך בוער אחי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המחשב שלך רותחחח תכבה אותו ותנסה לנקות אבק והכל אם אתה לא מבין בזה תזמין טכנאי שיראה אולי משהו בחומרה אצלך נדפק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם לי היה 7600gt במחשב החדש
אחרי שבוע נהרס לי לא נגעתי בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב,נזמין מכבאי אש,סעמאק אני שונא ללכת לטכנאי!!
וורטקס אחי לא קשור,הכרטיס מסך מצויין,הבעיה שאין קירור,הטכנאים בשיא חוכמת שכחו לשים מאוור שיביא עוד קירור פסיבי,אולי גם צריך איזה קירור מתקדם אפילו מזה,קיצר קירור לא עולה הרבה(נדמה לי). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי חום כזה זה לאו דווקא ממאוורר חסר (למרות שאני לא שולל את האפשרות הזאת),הכרטיסי מסך האלה נוהגים להתחמם,יכול להיות שנשרף חלק בכרטיס והוא גורם לקצר ולהתחממות,יכול להיות שהמעבד עצמו מתחמם,מחוסר דבק טרמי או דברים כאלה,ואני יכול להביא לך עוד מלא סיבות,בעיקרון בבעיות כאלה אני מבודד את "המשתנים" ובודק יסודית ממה זה נובע,ומשום שאתה לא בעסקי המחשבים אז פשוט תיקח אותו לטכנאי..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שומע אחי? תכניס בוקס בכל הכוח למחשב ותקווה שהכל יסתדר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תסדר חוטים במארז, תנקה אבק, תסדר את הסירקולציה, מאורר מקדימה שמכניס אוויר, מאחורה שמוציא, אם יש גם מהצד אז שגם יכניס.