|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() יצא לכם לעבוד במלון או במלצרות??
אתמול קרעתי את התחת שלי מ1 וחצי בצהריים עד 2 בלילה... אמרו לי שזה 150 שקל ואולייי יכתבו לי שעות נוספות. קיצר התעצבנתי מהגישה של ה:אולייייייייי שעות נוספות. ועוד אמרו לי אתמול שנאי עובדת 10 שעות, ובמקום זה עבדתי יותר מ12. בסוף לא הייתה הסעה וחיכיתי עוד 40 דקות עד שהאחראי יביא לי כסף למונית, ועכשיו הייתח צריכה לבוא לעבודה ב9 וחצי, אבל אמא שלי התעצבנה אמרה שזה ניצול, ושבכלל לעבוד 12 שעות זה התעללות, ועוד שלא משלמים לי על זה כמו שצריך, שעל עבודה כזו נאי צריכה לקבל לפחות 250 שקל... קיצר אין לי מושג מה לעשות הייתי צריכה להגיע לעבודה לפני רבע שעה לעבוד מ9 וחצי בבוקר עד 10 בערב... אין לי מושג מה לעשות אוף לא נעים לי שנאי דופקת להם ברז, אבל אמא שלי אומרת שזה להם אמור להיות לא נעים שהם מתעללים ככה בבני נוער ונמצלים אותם גם פיזית וגם כספית, בזמן שלאחראים נוזל הכסף לתוך הכיס.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מזה אולי אם ככה היה מיתיחסיים אלי ולא רוצים לשלם לי כסף שמגיע לי
הייתי מרים טלפון לדוד שלי תוך חצי שעה היו מבאים לי תכסף אל תהיא פריארית לא רוצים לשלם לך כסף תלכי להיתלוננן עליהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אה וסנדרה לא נעים מת מזמן זה לא שיש להם איזה חוזה איתך
מקסימום תימצאי עבודה אחרת אבל אל תבתרי על שקל אל תיתני להם לידרוך עליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דברי שמה עם אחראי! תנסי לרואת אולי יפצו אותך על זה ותגידי להם שזה לא בסדר מה שהם עשו!
ואם לא תעברי עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקסימום תקבל תכסף ואז תעבור עבודה שלא תבתר להם על שקל שום דבר את תיתני להם לידרוך עליך היום מישהו אחר ידרוך עליך מחר ככה זה במיוחד במדינה שלנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תלכי
תלמדי משו ..אםם כבר דפקו אותך בעבודה אז את לא חייב לחזור ואת זאת שצריכה לדפוק אותם וברצינות עכשיו ..בלי טיפים לפחות את חייבת לקבל 250 שקל וזה חתיכת הניצול |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
ואתה צודק במאה אחוז ..שלא ידרכו לך על הכבוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לילמוד להגן על עצמך לא לפחד ולידבוק בעקרונות שלך לא משנה מה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כי כבר פעם אחת לא שילמו לי 90 שקל מהחודש הקודם.
וואז פעם אחת התבלבו ביני לבין אלכסנדרה אחרת והצטרכתי במשך חדוש שלם לרדוף אחריהם להתקשר ולחפש אותם בשביל ה150 שקל המסכנים האלא. ותמיד המנהלים לוקחים לנו את הטיפים בארועים ולא מחלקים... האירוע הראשון מתחיל היום ב11 צהריים, סעודה שניה או משהו של שבת חתן.... הייתי צריכה להיות שם לפני חצי שעה ואני עדיין לא לבושה אפילו... אמא שלי אמרה לי לצאת עליהם בטלפון אם הם יתקשרו ולהגיד להם ככה: אני לא יוצאת היום לעבודה, לא כי אין לי כח אלא כי אתמול לא הייתם בסדר בגלל זה אני לא באה לעבוד. אני לא עובדת ימי שישי, אבל באתי לקראתכם באתי לעבוד הבאתי חברה שעבדה קשה, בהתחלה אמרתם לי לעבוד 10 שעות, אחר כך זה הפך ל12. וסבבה אין לי בעיה לעבוד 12 שעות, אבל מה עם הכסף?אתם אומרים שזה 150 שקל ועוד תוספות ואולי שעות נוסופות וכו'..אני רוצה לדעת בדיוק כמה קבלית על אתמול. אתמול באופן חוקי הרווחתי לפחות250 שקל. היום אני לא אצא לעבוד בפחותמ250 שקל ואם אתם רוצים שאבוא שלחו לי מונית ושלמו לי עליה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סנדרה תיתפטרי מהניצול הזה בחיכך את רואה?
כמו שאמרתי נתת להם לזלל בך פעם אחת מאז הם הפחו אותך לפריארית שלהם תיתפטרי ותידרשי את כל הכסף שמגיע לך ואם יצעו לך פחות אל תיקחי תיתעקשי מקסימום תלכי להיתלונןן תיבדקי יש המון אירגונים שעוזרים לבני נוער אבל השיט ה היותר טובה אם את מכירה מישהו שכול לעזור לך קצת זה עדיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תתפטרי, אני במשמרת של 6 שעות עושה 150 שקל.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קיצאר הבטיחו לי 220 שקל והתחננו שאבוא לעבוד.. מה לעשות.. חיייבת לזוז
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() הסתדר בסוף
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי איי איי איזה לחושקה 12 שעות זה 270 שח בלי נסיעות . אני כל יום עובד ככה עובדים עליך
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אל תלכי לשם אבל תרבי להפגש איתם, בבית המשפט. הנבלות האלה צריכים לשלם את המחיר הכבד של ניצול בני נוער תמימים.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר תעבדי סוף החודש תתחשבבני איתם, הם לא יכולים לשלם לך מתחת לממש מינימום גם אם הם ממש רוצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אם הייתי במקומך הייתי בועט להם בראש
מה זה השטויות האלה תעברי למקום אחר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד באבטחה בבר שנקרא "קלרה" בתל אביב אחלה כסף יומית 250 אם עושים חישוב זה יוצא איזה 50 שקל לשעה הקטע הוא שלפעמים יש ימים שאני בא ב11 והולך ב3 וחצי חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]()